- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
Sahura kadar uyumuyorum ben hatta 5 gibi yatıyorum 11 gibi kalkıyorumBen yatmaya hazırlanıyorum valla :) tekrar yuruyus yapıcaktm cok uykum geldi
Ben de öyle yabancı dizi izliyorum bi bölüm daha diye diye takıntı yapıyorumBenim hemen uykum geliyor uyuyorum bu saatlerde sabah 10.30 fln kalkıyorum :)
Kızlaarrr nasılsınız neler yapıyorsunuz bugün iftara misafirlerim vardı sonra yürüyüşe çıktım yoğun bir gündü
Oooo süpersin tatlım.Selaaam! Hoşgeldin su'cum!: )) Ben bugün 15 dk'lık bi zumba dansı egzersiziyle egzersizlere başladım!
Oooo süpersin tatlım.
Nasıldı terleme oldu mu
Güzel güzel terlemek iyidir.Oldu oldu 5 dk'dan sonra olmaya başladı 10 dk'da baya yorulmuştum.:)
Keşke çocuğum olsaydi. Bu uykusuz gecelerde onu aradan cikarir buyuturdum
Ben çok begendimKIZLAR!!
Göğüsleri daha çok dikleştirmek için bir egzersiz buldum.... Kaç ayda gözle görülür fark yaratır bilmiyorum ama? Yapmayı planlıyorum.
6 yıldır evliyim inan çocuk isteği bende yok ama seneye çocuk sahibi olsam iyi olacak yasdan dolayi. Çocuk bakmak gerçekten özveri istiyorHerkese oluyor mu bilmiyorum ama son 6 aydir anne olma isteğim var. Anneme babama bakiyorum, onların yaslandigini görüyorum, daha da çok çocuk sahibi olasim geliyor. Keşke çocuk sahibi olmak için evlenmek gerekmese :) 26 yasindayim, benden büyük birçok arkadasim evli oldugu halde anne olmayi istemezken ben 6 aydir bebek patiklerine filan bakip oğluma kizima zıbın alacak kadar siyirmis durumdayimhic saglikli bir durum değil, hormonlar mi oynadi ne ne diyelim Allah akil fikir versin bana T tatlitambak
6 yıldır evliyim inan çocuk isteği bende yok ama seneye çocuk sahibi olsam iyi olacak yasdan dolayi. Çocuk bakmak gerçekten özveri istiyor
Herkese oluyor mu bilmiyorum ama son 6 aydir anne olma isteğim var. Anneme babama bakiyorum, onların yaslandigini görüyorum, daha da çok çocuk sahibi olasim geliyor. Keşke çocuk sahibi olmak için evlenmek gerekmese :) 26 yasindayim, benden büyük birçok arkadasim evli oldugu halde anne olmayi istemezken ben 6 aydir bebek patiklerine filan bakip oğluma kizima zıbın alacak kadar siyirmis durumdayimhic saglikli bir durum değil, hormonlar mi oynadi ne ne diyelim Allah akil fikir versin bana T tatlitambak
Bana özel bir delilik demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?