Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Kizlar leslie yürüyüş videoları var. Eğer çok tempolu videolarda yetisemiyorum ya da disari cikip yuruyemiyorum diyorsanız tam size gore. Ben birazdan yapicam 3-4 mil kadar :) hayat kurtarici oluyor çoğu zaman :)

KIZLAR SELAM!!!

Madem uyku düzenimi ayarlayamıyorum dedim, bari çalışmalarımı gece yapmaya çalışayım.

Şimdi zorlu bir çalışma var, ona girişiyorum. Bana dua edin...

Bugünün tamamlanmasıyla beraber diyetimin 1 haftası tamamlandı.

Bugün hiç kaçırmadım, hiç bozmadım, hiç yanlış bir şey yemedim...

1 hafta gitti, 6 ay+1 (7 aylık) plandan..... 27 hafta kaldı.

Herkese oluyor mu bilmiyorum ama son 6 aydir anne olma isteğim var. Anneme babama bakiyorum, onların yaslandigini görüyorum, daha da çok çocuk sahibi olasim geliyor. Keşke çocuk sahibi olmak için evlenmek gerekmese :) 26 yasindayim, benden büyük birçok arkadasim evli oldugu halde anne olmayi istemezken ben 6 aydir bebek patiklerine filan bakip oğluma kizima zıbın alacak kadar siyirmis durumdayim hic saglikli bir durum değil, hormonlar mi oynadi ne ne diyelim Allah akil fikir versin bana T tatlitambak

6 yıldır evliyim inan çocuk isteği bende yok ama seneye çocuk sahibi olsam iyi olacak yasdan dolayi. Çocuk bakmak gerçekten özveri istiyor

Emmaaaa ben de çok istiyorum inanır mısın...(Ben de 26 yaşındayım). Mahallenin çocukları var köpeğimi sevmeye geliyorlar filan arada ya nasıl böyle heves ediyorum anneliğe... Bir de benim eski erkek arkadaşımın(yabancıydı o) önceki ilişkisinden bi çocuğu vardı(onlarda evlilik gerekmiyor:)) böyle minik güzel yüzlü, sempatik, tatlı mı tatlı bi kızdı, bıcır bıcır, onunla tanışıp vakit geçirince de bende iyice tavan yaptı anne olma hevesi, bana annecim demeye başlamıştı zaten bi süre sonra o, habire oyun oynuyordu, beni de oyunda anne yapıyordu... Ayyy.... Of yaaa bir an önce hayatımın aşkı çıksa, bi şey olsa, evlensem de çocuğum olsa... Gerçi hani inanılmaz vakit alıyor, çocuk olduktan sonra kendi hayatını kendi isteklerini, gezme planlarını şu bu unut diyorlar ama, olsun olsun ben de çocuk istiyorum! : D

Bir ortak nokta daha!! Benim de eski erkek arkadasim yabanciydi :) gerçi ondan sonra da hayatima giren olmadi ailem onaylasa evlenirdik, harika bir insandi, karakteri, insanligi ... Mükemmeldi ama ben cesaret edemedim. Simdi biraz pismanim sanki ama hayirlisl değilmiş, kismet değilmiş diyorum :) Allah hepimizin gönlüne gore versin inşallah Penelope_Lalilop

Bana özel bir delilik demek ki

Ehehe yok yalnız değilsin... : p

Bende bi de şöyle bi takıntı oldu yalnız.... Eski erkek arkadaşım kumral-masmavi gözlüydü, minik kızı da sarışın, masmavi gözlü...İnanılmazzzzzzz tatlı bi şeydi çocuk. Ben açık tenli, kumralım, gözlerim ela... Ya renkli gözlü, kumral/sarışın adam bulsam da benim de çocuğum böyle sarışın renkli gözlü olsa takıntısı oldu. DD Ay biraz saçma ama, erkeklere bunla evlenmiş olsam çocuğum olsa neye benzer nasıl olur gözüyle bakıyorum biraz da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…