Hala soruyorsa içinde umut kirintilarini diri tutuyor demek ki, belki tekrar olur.diye :) benimki alman değildi ama.baya karisik bir durumdu. Babası İtalyan, annesinin babası japon annesi amerikalı
babam duyunca bir sok oldu yani, bu kadar milletin arasına bir de türkü sok al sana birleşmiş milletler dedi
ben bile kendimi tutamayip gulmustum babamin bu yorumuna, gerçekten aile boyu birlesmis milletler yani :) babami biraz da bu korkuttu, sorana damat nereli dicez diyordu
Penelope_Lalilop yakin bir arkadasim irlandalı ile evlendi, ya klasik10-11 sene oldu, benden biraz büyük yaşça. 3 kiz çocukları var hepsine hem Türkiye de hem de ingilterede geçerli isimler buldular, yasmin gibi :) imreniyorum, çok tatli bir aile oldular. irlandalilarin hepsi geniş aileye, çok.çocuk sahibi olmaya merakli, gerçi onlar kendilerini ingilizlerden ayri tutuyorlar ama hani insanların zannettiği gibi yabancılar çocuk sahibi olmaktan nefret etmiyor. Zaten bizim insanlara sorsan hayatında bir yabanciyla muhabbeti olmamistir ama yabancilarin hepsi pis, ahlaksiz ve dinsizdir :)