Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Son foto çok başarılı

Geçen yıl eşim ve arkadaşlarımla tatile GİTTİK tatilde herkes bana hamile ymisim gibi davranıyordu anlam veremiyordum. Dün videoları seyrettim görüntü korkunç tu neden hamile sandiklarini anladim ben de öyle düşünürdüm. Önümde kocaman bir göbek vardı sanki hamileliğin gibi direk depresyona girdim. Bu yıl zayıflamadan tatil yok bana çok mutsuz oldum çok utandım. Ben o halde nasıl rahat rahat gezmisim anlayamadim. Obez olduğunu artık biliyorum inkar edemem ve bu son kez obez olusum

Gayet başarılı tam gaz devam desene

Canim seni yediklerin cidden az bu yemeye gayet guzel kilo giderdi. Kilon da fazla oldugu icin simdiye 99a inmen gerekti.AMA olmadi cunki duzensiz uyku seni cok zorlayacak kilo konusinda

aynen öyle öbür türlü her ortamda sıkıntı.

Bende eylulde sevgilimin ailesiyle tanısmaya gidicem sevgilim deniz kenarında yasıyor ve denizede gireriz dedi o yuzden mutlaka mutlaka vermem gerekiyor kiloları

2 ayın var 2 ayda 8 10 kilo verirsin tatlım kaç kilo fazlan var ki ? yazmışıydın hatırlamıyorum

Evet insallah vericem yani vermem lazım senin kactı hedefin :) ve kilon kac ve ne kadar verdin :)
inşallah canım. beni boyum 163. foruma üye olduğumda yani 26 haziranda 53 kiloydum bu sabah tartıldım 51.5 geldim 48 kilo olmaya çalışıyorum :)

bu arada penelope dünkü kilom senin dediğin gibi kandırıkçıymış zayıflamışım aslında

MERHABAAA...

ARA ÖĞÜN 4 KİRAZ VE 3-4 DİLİM KARPUZ YEDİM.

ŞİMDİ GÜNÜN 2. ZUMBA DANSINI YAPACAĞIM. (YA NORMAL EGZERSİZLER SIKICI GELİYO BANA AMA ASLINDA ONLAR DAHA ETKİLİ???)

Bakın aşağıdaki de göğüsleri dikleştirip göbeği düzleştirmek için. (Fakat ben yerde hareket yapmayı sevmiyorum pek:// O yüzden zumba tam benlik ama o da biraz çakma spor gibiD)

Güzel bi zumba workout daha buldum!!!!Bunu biraz önce yapmak istedim ama bacaklarım elim kolum kalkmadı yaaa( Hafif aç hissediyorum bi de...Neyse şimdilik 15 dk ile başlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…