• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

kız bunun bacak kalça bana biraz geniş gibi geldi ama :KK45: önden görmek lazım bilemedim :KK70:

bak öyle bi sorumluluğun varsa önceeliğine onu koy canım. çünkü insanın kafası doluyken geceleri daha zorlanır uyumaya. dediğin gibi sorumlulukları üzerinden kaldır birgün uyuma sonrası gelir zaten tatlımm :KK71:

Ahahaha beğenmeyeceğini biliyordum!! : ppp

Evet bugün o pis sorumluluğu üstümden atmak için çalışacağım...Tüm gece!

İnsallah hepimiz ulasırız hedeflerimize :) saglıklı bir yasam ve vucut icin pes etmemek gerek :))
aynneeeen canııım durmakk yokkk :KK49: porfilimde de paylaşmıştım
Disiplin , " şuan" istediğiniz ile " en çok " istediğiniz arasındaki Seçimin ta kendisidir !
biz şuanda pastaları börekleri kızartmaları çikolataları dondurmaları en bi sevdiğimiz yemekleri yiecekleri yemeyi , şöyle yan gelip yatmayı mı daha çok istiyoruz ? yoksa bir ömür fit seksi imrenilen bir kadın olmayı mı ! :cool:
rejimi bozacağımız zaman bunu bir aklımıza getirelim kızlar :KK68:
şahsen ben ömür boyu fit ve seksi olmayı hayal ediyorum. şu zamana bu zamana şu günde bu günde değil ! Ömür boyu fit !

Ahahaha beğenmeyeceğini biliyordum!! : ppp

Evet bugün o pis sorumluluğu üstümden atmak için çalışacağım...Tüm gece!
ben beğenmem ben ince bacak hastasıyım bende yok ya :KK70: bende olsa ay bacaklarım ince biraz kalınlaştırsam mı diye düşünürdüm :KK70::p iyce gıcık olcanız bana yaa konunun gıcığı olcam yakında :KK17::KK70::KK70:

çalış tatlım yap şu işi at üzerinden stresi :KK9:

Merhaba C Carnation en sonunda beğeneceğin bi bacak buldum. :KK53:

bacak.jpg

MERHABABBBB!!

ZUMBA EGZERSİZİNİ 13 DK YAPTIM :KK73:... Bİ 150 KALORİ FELAN HARCAMIŞIMDIR MUHTEMELEN NORMALDE 200 KALORİLİK BİR ŞEY AMA SONLARA DOĞRU ÇOK YORULDUM....kan ter içindeyim şu an!!!: DDD
harikasıııınn harikkaaaaa :KK9:
ben böyle şeyler yapamıyorum yaaa elim kolum kalkmıyo benim hoplamaya zıplamaya :KK70:

harikasıııınn harikkaaaaa :KK9:
ben böyle şeyler yapamıyorum yaaa elim kolum kalkmıyo benim hoplamaya zıplamaya :KK70:

Ya ilk başta dedim ki amaaan 15 dk'lık bir şeymiş, bir işe yarar mı ki bu.... Sonra baktım 5 dk'nın sonunda baya baya terlemeye başlamışım... 10 dk'da da yordu baya... Ben bunu ya da böyle bir şeyi her gün yapmayı planlıyorum. Bir da yanına normal spor hareketi tarzı bir şey ekleyeceğim o da "hourglass figure" için olanlar arasından bir şey seçeceğim... Benim çünkü vücudum böyle, göğüsler dolgun, kalça dolgun, bel girik; kum saati figürü dediklerinden, o yüzden ona uygun bir şey yapmayı planlıyorum.

Ya ilk başta dedim ki amaaan 15 dk'lık bir şeymiş, bir işe yarar mı ki bu.... Sonra baktım 5 dk'nın sonunda baya baya terlemeye başlamışım... 10 dk'da da yordu baya... Ben bunu ya da böyle bir şeyi her gün yapmayı planlıyorum. Bir da yanına normal spor hareketi tarzı bir şey ekleyeceğim o da "hourglass figure" için olanlar arasından bir şey seçeceğim... Benim çünkü vücudum böyle, göğüsler dolgun, kalça dolgun, bel girik; kum saati figürü dediklerinden, o yüzden ona uygun bir şey yapmayı planlıyorum.
tatlım yaramaz olur muu yaaa :KK45: hemde 15 dk cık. zaten daha uzunuyla başlangıçta yorulursun yanii. bencede yap böylr bişey. hangisinden zevk alıyosan öyle yap :KK51:
kum saatii hmmm zayıfladığında harika olucak vücudun desene :KK68:

BUGÜN NE YEDİM:

DÜN HİÇ UYUYAMADIĞIM İÇİN ÇOK GEÇ KALKTIM:

17:00 KARPUZ, PEYNİR, 3 DİLİM KEPEK EKMEK
19:00 TAVUK SOTE, 3 KAŞIK BULGUR PİLAVI, SALATA, CACIK

Bulgur pilavını yemesem de olurdu... gereksiz bi aşırı tokluk oluşturdu. Kaldırmaya çalışacağım onu.....

Ara öğün olarak meyve ve leblebi yerim gene, belki yoğurt....

EGZERSİZ: 15 DAKİKA ZUMBA DANSI YAPTIM. : D

Bi egzersiz daha yapmayı planlıyorum....
Şu kum saati vücutlu kadınlar için olandan olabilir...

BEYİN EGZERSİZİ: İngilizce romandan 10 sayfa daha okumayı planlıyorum... Bi cafe var sevdiğim.. Oraya gidiyorum... Bi sade kahve bi buzlu su ya da soda söylüyorum, kitabımı okuyorum. Oh missss....

----
Saat 22.00 gibi çalışmaya başlamayı planlıyorum yine uykusuz olursam... 03.00-04.00'e kadar çalışırım.

Hmmm...diğer egzersizimi ne zaman yapsam?

tatlım yaramaz olur muu yaaa :KK45: hemde 15 dk cık. zaten daha uzunuyla başlangıçta yorulursun yanii. bencede yap böylr bişey. hangisinden zevk alıyosan öyle yap :KK51:
kum saatii hmmm zayıfladığında harika olucak vücudun desene :KK68:

Ayyy inşallah... Kilo aldığımdan beri bende tatil hevesi de kayboldu biliyor musun, çünkü yazın kiloları saklamak çoook zorrrr, ama iyi bi kilodayken rahatlıkla denize, havuza giriyorsun, kısacası her şeyden daha çok zevk alıyorsun....

Back