- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
Paylaştığın fotoğraflar cidden insanı heveslendiriyo canım inş bizde bizde bigün öyle vücutlara sahip oluruz
kız bunun bacak kalça bana biraz geniş gibi geldi amaönden görmek lazım bilemedim
bak öyle bi sorumluluğun varsa önceeliğine onu koy canım. çünkü insanın kafası doluyken geceleri daha zorlanır uyumaya. dediğin gibi sorumlulukları üzerinden kaldır birgün uyuma sonrası gelir zaten tatlımm
Oluruz, vazgeçmeden devam edersek... Burada "su" vardı, 57 kilo olmuş, sanırım 100'lerden düşüp, çok iyiydi mesela son fotoğrafı, önceki sayfalarda görebilirsin...
aynneeeen canııım durmakk yokkkİnsallah hepimiz ulasırız hedeflerimize :) saglıklı bir yasam ve vucut icin pes etmemek gerek :))
ben beğenmem ben ince bacak hastasıyım bende yok yaAhahaha beğenmeyeceğini biliyordum!! : ppp
Evet bugün o pis sorumluluğu üstümden atmak için çalışacağım...Tüm gece!
Sakın haaa tatlı filan yiyeyim deme. Gözüm üstünde!
: D
wowwwww bu iyiymiş bak o değilde o hatındaki boy nedir öyle ya
Boyu, bacakalri çok uzun değil mibana korkutucu geldi valla
harikasıııınn harikkaaaaaMERHABABBBB!!
ZUMBA EGZERSİZİNİ 13 DK YAPTIM... Bİ 150 KALORİ FELAN HARCAMIŞIMDIR MUHTEMELEN NORMALDE 200 KALORİLİK BİR ŞEY AMA SONLARA DOĞRU ÇOK YORULDUM....kan ter içindeyim şu an!!!: DDD
harikasıııınn harikkaaaaa
ben böyle şeyler yapamıyorum yaaa elim kolum kalkmıyo benim hoplamaya zıplamaya
tatlım yaramaz olur muu yaaaYa ilk başta dedim ki amaaan 15 dk'lık bir şeymiş, bir işe yarar mı ki bu.... Sonra baktım 5 dk'nın sonunda baya baya terlemeye başlamışım... 10 dk'da da yordu baya... Ben bunu ya da böyle bir şeyi her gün yapmayı planlıyorum. Bir da yanına normal spor hareketi tarzı bir şey ekleyeceğim o da "hourglass figure" için olanlar arasından bir şey seçeceğim... Benim çünkü vücudum böyle, göğüsler dolgun, kalça dolgun, bel girik; kum saati figürü dediklerinden, o yüzden ona uygun bir şey yapmayı planlıyorum.
Oruçlu yum ondan bugün bu kadar zorlandimçakıl oruç musun... değilsen.. leblebi hem çok az kalorili hem de çok iyi tıkıyor doygunluk veriyor....tavsiye ederim... yanına bi kahve filan bi içecekle birlikte, ya da yoğurtla.
tatlım yaramaz olur muu yaaahemde 15 dk cık. zaten daha uzunuyla başlangıçta yorulursun yanii. bencede yap böylr bişey. hangisinden zevk alıyosan öyle yap
kum saatii hmmm zayıfladığında harika olucak vücudun desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?