• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Doğru söylüyorsun bi de gece uyumayinca daha da uymuyorsun gündüz uykusu da yetmiyor en azından bana

MERHABA GÜZEL KIZLAR!

Ben bugün 15 dakika önce kalktım, inanabiliyor musunuuuuuz!!!! Dün uyuyamadım çünkü gene uykuya dalışım5-6'ydı herhalde. Çok kötü ya bu : ((( Napsam bilmiyorum.

Neyse peynir-karpuz yedim. 3 dilim kepek ekmek yedim. 4 dilim karpuz, 3 dilim peynir.

Tartıldım... 100.3 çıktım. Spor yapmıyorum hemen hemen hiç yaa... Yapsam daha hızlı gidecek...
ŞU 100'ÜN ALTINA Bİ DÜŞSEYDİM 2 HANELİLERE!!!!!!!!!!! O Bi sonraki haftanın hedefi olsun.

Dün benim içim sıkıldı.... Aslında ondan uyuyamadım.... Ekonomik yönden sıkıntıda olduğum için arkadaşlarımla da öyle hoppidi hoppidi her istediğimde buluşup görüşemiyorum. Kendimi şu evin içinde, zamansız, izole, bir kafese sıkışmış hissettim. Planladıklarım olacak mı? Ya işler ters giderse? Taşınabilecek miyim şehirden? Başvurularım ne olacak... vs. :KK42::KK42:

NEYSE BUGÜN YENİ Bİ GÜN! (HER NE KADAR SONUNA UYANMIŞ OLSAM DA:P)

before-after.jpg

Zor bir şey biliyorum ama çocuğum olsun ve ben böyle ince bir anne olayım istiyorum...

tattooedblondetransformation.jpg

Amma dombiliymiş nasıl taş olmuş. Helal.

ayearfromnow.jpg

1 yıl sonra şükredeceksin, bugün başlamış olduğuna....

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.... KENDİNİZE VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTUN..... ALLAH, EMEK HARCAYANLARLA BERABERDİR. :KK200:

Simdi fotoğraflara bakarken aklima geldi. Kilo ile o kadar kafayi bozmusum ki yillardir uğrasa uğrasa, simdi o resimdeki kadinlara bakarken bile "aslında zayif değiller, daha vermeliler bence" diye düşünüyorum ister istemez. Beden algim baya bozulmuş, normal kilodaki insanlar bile balik etli geliyor bana herkes çiroz olsun istiyorum:KK53::KK53::KK53:

Başladın mı diyete... Ne yedin... Çaba gösterirsen, kaytarmazsan, sabredersen kesinlikle verirsin... :KK39:
Basladım :) sabah 2 tatlı kasıgı mantar sote yedim bide yarım bardak sade süt ictim. Oglen ceviz buyuklugunde domates yedlm 3 tane bide yarım kase mısır gevregi yedim. Yarım kasede yogurt yedim aksamda taze fasulye yicem insallah birde 50 dk tempolu yurudum :)

MERHABA GÜZEL KIZLAR!

Ben bugün 15 dakika önce kalktım, inanabiliyor musunuuuuuz!!!! Dün uyuyamadım çünkü gene uykuya dalışım5-6'ydı herhalde. Çok kötü ya bu : ((( Napsam bilmiyorum.

Neyse peynir-karpuz yedim. 3 dilim kepek ekmek yedim. 4 dilim karpuz, 3 dilim peynir.

Tartıldım... 100.3 çıktım. Spor yapmıyorum hemen hemen hiç yaa... Yapsam daha hızlı gidecek...
ŞU 100'ÜN ALTINA Bİ DÜŞSEYDİM 2 HANELİLERE!!!!!!!!!!! O Bi sonraki haftanın hedefi olsun.

Dün benim içim sıkıldı.... Aslında ondan uyuyamadım.... Ekonomik yönden sıkıntıda olduğum için arkadaşlarımla da öyle hoppidi hoppidi her istediğimde buluşup görüşemiyorum. Kendimi şu evin içinde, zamansız, izole, bir kafese sıkışmış hissettim. Planladıklarım olacak mı? Ya işler ters giderse? Taşınabilecek miyim şehirden? Başvurularım ne olacak... vs. :KK42::KK42:

NEYSE BUGÜN YENİ Bİ GÜN! (HER NE KADAR SONUNA UYANMIŞ OLSAM DA:p)

Eki Görüntüle 1574374

Zor bir şey biliyorum ama çocuğum olsun ve ben böyle ince bir anne olayım istiyorum...

Eki Görüntüle 1574376

Amma dombiliymiş nasıl taş olmuş. Helal.

Eki Görüntüle 1574375

1 yıl sonra şükredeceksin, bugün başlamış olduğuna....

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.... KENDİNİZE VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTUN..... ALLAH, EMEK HARCAYANLARLA BERABERDİR. :KK200:

Hersey gönlüne gore olsun canim. Ayyy o resmi gorunce benim de gobisim gider o zaman dedim. O kadar gobegim yok zaten de

Basladım :) sabah 2 tatlı kasıgı mantar sote yedim bide yarım bardak sade süt ictim. Oglen ceviz buyuklugunde domates yedlm 3 tane bide yarım kase mısır gevregi yedim. Yarım kasede yogurt yedim aksamda taze fasulye yicem insallah birde 50 dk tempolu yurudum :)

Hayırlı olsun tatlımmmmm...

İyi iyi güzel dikkat etmişsin. :* Devam!!!

ÇOK HOŞUMA GİTTİ C Carnation bayıldımmmm. :KK15::KK200::KK15::KK200::KK15: Çok teşekkür ederim.

Çooook çok sevindim motive olduğuna!!! Oleeeey!!!! :KK49::KK49::KK49:

Sen(sonra da ben) ideal kilo ve vücuda ulaştıktan sonra da muhafaza etme yazışmaları yaparız inşallah.
:KK50:

ayy inşallahhh kııız :KK49:

bu arada uyku problemi bende de vardı ramazandan öncede. sonra ben zorladım zorladım bikaç gün erken kalktım. ya da bir gün hiç uyumadım :rolleyes: akşam 11 12 olunca yattım. sabahada saat kurdum 9 10 a. bikaç gün zorladım ve alıştırdım kendimi. haa saat 10 bazılarına göre geç olabilir ama benim için normaldi. ramazan gelince sahuru yapıp öyle yattığım için uyku düzenim şaşmış vaziyette. ramazanın ilk günleri hergün 9 10 da kalkıp durdum kendiliğimden :-) sonra geri uyumaya çalştm vakit geçmez diye. ramazandan sonra bayramda mecbur erken kalkılcak o şekilde yeniden düzene sokmayı planlıyorum. ama sana tavsiyem bi gün uyuma 24 saati devir bi bakalım :KK53:

hayırlı olsun umarım hedefine ulaşırsın istediğin zamanda :KK68:

ayy inşallahhh kııız :KK49:

bu arada uyku problemi bende de vardı ramazandan öncede. sonra ben zorladım zorladım bikaç gün erken kalktım. ya da bir gün hiç uyumadım :rolleyes: akşam 11 12 olunca yattım. sabahada saat kurdum 9 10 a. bikaç gün zorladım ve alıştırdım kendimi. haa saat 10 bazılarına göre geç olabilir ama benim için normaldi. ramazan gelince sahuru yapıp öyle yattığım için uyku düzenim şaşmış vaziyette. ramazanın ilk günleri hergün 9 10 da kalkıp durdum kendiliğimden :-) sonra geri uyumaya çalştm vakit geçmez diye. ramazandan sonra bayramda mecbur erken kalkılcak o şekilde yeniden düzene sokmayı planlıyorum. ama sana tavsiyem bi gün uyuma 24 saati devir bi bakalım :KK53:

Evet kesinlikle!! Anca öyle düzelecek gibi... Ancak şu an çalışma yapıyorum, makale filan yazmam lazım.... Acaba diyorum o bitene kadar ben uyku düzenime hiç ellemesem mi... Geceleri daha bi odaklanıyorum çünkü sanki. Onun stresinden kurtulunca düzene sokmaya çalışırım... :KK15:

Eki Görüntüle 1574398

Mükemmel bir vücut...Sanat harikası!

C Carnation bunun bacaklarının içi yeterince ayrık mı senin standardına göre? eheh

kız bunun bacak kalça bana biraz geniş gibi geldi ama :KK45: önden görmek lazım bilemedim :KK70:

Evet kesinlikle!! Anca öyle düzelecek gibi... Ancak şu an çalışma yapıyorum, makale filan yazmam lazım.... Acaba diyorum o bitene kadar ben uyku düzenime hiç ellemesem mi... Geceleri daha bi odaklanıyorum çünkü sanki. Onun stresinden kurtulunca düzene sokmaya çalışırım... :KK15:

bak öyle bi sorumluluğun varsa önceeliğine onu koy canım. çünkü insanın kafası doluyken geceleri daha zorlanır uyumaya. dediğin gibi sorumlulukları üzerinden kaldır birgün uyuma sonrası gelir zaten tatlımm :KK71:

Back