- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
Uyuyamadım gene yaaa.... Zombi gibi ayaklandım gene. Uykum geldi gibi yaptı, negzel dedim yattım, uyku gitti, haydaaaaaaaa.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta biraz peynir domates marul bazen de nesfit ve süt ya da yoğurtEvet canımmm :* Kendi yediklerimle bi kıyaslama yapmak istiyorum da...
Arada açıp eski fotolarıma bakıyorum ben de ibretlik resmenCanim burada kilolu halin daha belli. Oncekilerde bu kadar net gormemistim. Super zayiflamissin. Bu fotolarini gormek bu zamanimda ilac gibi geldi bana
Arada açıp eski fotolarıma bakıyorum ben de ibretlik resmen
Bu ne kiz uyumayan varsa siye yoklamami yapiyorsun.
bu arada 81.7 oldum ben
Çok güzel zayıflamasissin çıkarılmış yeni halin ben ilk defa o kilodan düşebilir birini gördüm moral oldu . En hep 57 olup da kilo vermeye çalışıyorsun sandım moralim bozulmuştu bu demek oluyor ki sarkmadan bu kiloyu verebilirim.Boyum 1.72 kilom 57 canım.
100 kilodan düştüm ben.
Eşofmanlı kazaklı önceki elbiseli şimdiki halim.
Vermiyorum artık zaten o kiloyu koruyorum.
Evet evet verirsin tatlim insaallah sporu ve proteini ihmal etme ama.Senin boy kilo kacti canimÇok güzel zayıflamasissin çıkarılmış yeni halin ben ilk defa o kilodan düşebilir birini gördüm moral oldu . En hep 57 olup da kilo vermeye çalışıyorsun sandım moralim bozulmuştu bu demek oluyor ki sarkmadan bu kiloyu verebilirim.
Sen soyle 70,75 civari ol o zamn bile buyuk fark olacak hedefi asagi cekmek isteyeceksinImsallah bem de o gunleri gorecegim.
Sen soyle 70,75 civari ol o zamn bile buyuk fark olacak hedefi asagi cekmek isteyeceksin
Bölüm 1.64 kilo bugün itibari ile 87.80 ben de dip yaptığımda 96 kiloydum. Bir akşam moralim çok bozuldu resmen dip yaptım ve o an zayıflamaya karar verdim daha önce diyeti denemistim ama başarılı olamadım. Bu ilk başarılı diyeti olacak. 6 yılda 52 kilodan bu kiloya çıktım.Evet evet verirsin tatlim insaallah sporu ve proteini ihmal etme ama.Senin boy kilo kacti canim
Doktor sanırım bayramdan sonra bana da verecek suan sakıncalı görüyor inşallah bayramdan sonra spor gelişimini de yazacağım sizeYürüyüş yapmayinca agrim olmuyor ama ben daha önce kilo verirken şimdiki gibi beslenip bol bol yürüdüm günde 15, 18ve bazen 20 km. Keşke tekrar zaman yaratip yurusem çünkü 2.-3.haftadan sonra inanilmaz zevk vermeye basliyor, ayni zamanda çok hizli kilo veriliyor. cakil80
Penelope_Lalilop Al benden de o kadar. Bir turlu uykuyu düzene sokamadim. Uyuyabilsem sabah da erken kalkip serin havada yürüyüş yapicam ama işte yatamayinca erken de kalkamiyor insan