Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Evet canımmm :* Kendi yediklerimle bi kıyaslama yapmak istiyorum da...
Sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta biraz peynir domates marul bazen de nesfit ve süt ya da yoğurt
Öğle sonuna yani 4 civarı falan haşlanmış tavuk salata yoğurt.
Protein ağırlı beslendim canım ben bide hiç diyet ürün ya da yağsız az yağlı gibi şeyler tüketmedim direk normal yağlı tam yağlı falan.
Uzun günlerde acıktığımda meyve yedim arada da.

Boyum 1.72 kilom 57 canım.
100 kilodan düştüm ben.
Eşofmanlı kazaklı önceki elbiseli şimdiki halim.
Vermiyorum artık zaten o kiloyu koruyorum.
Çok güzel zayıflamasissin çıkarılmış yeni halin ben ilk defa o kilodan düşebilir birini gördüm moral oldu . En hep 57 olup da kilo vermeye çalışıyorsun sandım moralim bozulmuştu bu demek oluyor ki sarkmadan bu kiloyu verebilirim.

Size de oluyor mu bazen çok hareket etmediğimde rahatsız olmaya başladım bacaklarım ağrıyor. Yürüyüş ya da hareket gibi birsey istiyor. Bir yazı da okumuştum karbonhidrat fazlası bacaklarda ağrı yaparmis acaba bundan mi ağrım oluyor yürüyüşle hafifliyor. Birseyler beni ayağa kalkmaya zorluyor.

Evet evet verirsin tatlim insaallah sporu ve proteini ihmal etme ama.Senin boy kilo kacti canim

Yürüyüş yapmayinca agrim olmuyor ama ben daha önce kilo verirken şimdiki gibi beslenip bol bol yürüdüm günde 15, 18ve bazen 20 km. Keşke tekrar zaman yaratip yurusem çünkü 2.-3.haftadan sonra inanilmaz zevk vermeye basliyor, ayni zamanda çok hizli kilo veriliyor. cakil80

Evet evet verirsin tatlim insaallah sporu ve proteini ihmal etme ama.Senin boy kilo kacti canim
Bölüm 1.64 kilo bugün itibari ile 87.80 ben de dip yaptığımda 96 kiloydum. Bir akşam moralim çok bozuldu resmen dip yaptım ve o an zayıflamaya karar verdim daha önce diyeti denemistim ama başarılı olamadım. Bu ilk başarılı diyeti olacak. 6 yılda 52 kilodan bu kiloya çıktım.

Doktor sanırım bayramdan sonra bana da verecek suan sakıncalı görüyor inşallah bayramdan sonra spor gelişimini de yazacağım size

Penelope_Lalilop Al benden de o kadar. Bir turlu uykuyu düzene sokamadim. Uyuyabilsem sabah da erken kalkip serin havada yürüyüş yapicam ama işte yatamayinca erken de kalkamiyor insan

Yaa anca nasıl olur biliyo musun geç yatmamıza rağmen alarm malarm bi şekilde zorlayarak erken kalkacağız, gündüz de kahve mahve, zorlayarak uyumayacağız, bak o zaman nasıl paşa paşa akşam 11 oldu mu geliyo uyku!

Aynen ya, özellikle yağ yakimini sağlayan leptin hormonu gece uykusunda daha çoketkili oluyor. Bir de gece uykusunu almayinca stres hormonu da artiyir, kilo vermeye engel. 5.20 ye kadar uyumayip 5.30 da adamakilli yürüyüşe cikicam. Gun içinde de uyumicam ki aksama uykum gelsin. İyice duzenim sasti. Boyle nereye kadar cakil80 Penelope_Lalilop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…