• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

su321 su321 Ayda kaçar kilo düştün canım?? Ekmek kaç dilim yiyordun? Rejimin nasıl bir şeydi bahsedebilir misin biraz? Canın çektiğinde vazgeçmek için özel bi yöntemin var mıydı? Kilo verince sarkma oldu mu bu konuda n'aptın olduysa? vs. :KK15::KK23:
Ortalama 5 kilo verdim ayda canım ama ilk ay çok vermiştim.
İlk 3 ay hiç spor yapmadım sonrasında hep yaptım hala da yapıyorum. Sguat her gün mutlaka yapırum en az 100 tane. 1.5 saat tempolu yürüyorum olmadı leslie ya da plates. Sarkma yok denecek kadar az oldu spordan dolayı o da.
Baya katı bi diyet uyguladım ilk aylarda tatlı hamurişi hazı içecek bir yudum bir lokma dahi yemedim iki öğün yedim hep hala da öyleyim.
Haftanın bir günü serbest günümdü ne istersem ne kadar istersem hangi saatte istersem yedim duraklama dönemi de bunun sayesinde hiç yaşamadım.

bende yapıyorum tatlımm. squat yapıyorum 16. günümdeyim. ve 5 tane basen 2 tanede iç bacak egzersizi yapıyorum günde 50şer kez. sertleşme var bacaklarımda sıkılaşma var hissediyorum. ama zayıflayarak bunu desteklemeliyim işte. bakalım bir ay sonra ne olacağım çok heycanlıyım ve bunu yapmaya mecburum !

1 ay sonra tabii ki fark eder, ben de fotona bakıcam, onaylıcammmm:) ama en iyi sonucu 3-4 ayda alırsın C Carnation o yüzden kilonu verdikten sonra da mutlaka devam etmelisin; ve mutlaka dengeli beslenmeye devam ederek... Yoksa az bile yesen, oh öyle şeker tatlı matlı derken eski haline çabuk döner...

kııız allah canını almasınnn ben değilim böyle olsam keşkeeee ahhhh ahhhh :KK43::cry::confused:

aynen etli butlu butlu butlu butlu :KK34: belim 63 cm olduğu için kalçalarım bacaklarım çok itici. armutum ben işte :KK43:
o yüzden 48 kilo şart bana :KK62: 1 ay sonra sana tekrar foto atacağım değişmemişsem kız bana :KK62:
Belimiz aynıymış bak.
Göğüs kalça ölçün kaç canım

1 ay sonra tabii ki fark eder, ben de fotona bakıcam, onaylıcammmm:) ama en iyi sonucu 3-4 ayda alırsın C Carnation o yüzden kilonu verdikten sonra da mutlaka devam etmelisin; ve mutlaka dengeli beslenmeye devam ederek... Yoksa az bile yesen, oh öyle şeker tatlı matlı derken eski haline çabuk döner...

benim hedefim ömür boyu spor ömü boyu fit olmak zaten :KK49: o 40 yaşına gelmiş çocuk doğurmuş ama hala incecik hala genç ve diri olan kadınlardan olucam bende :21: çok şükür ki erken uyandım bu spor konusunda 21 yaşındayım daha ve elimden geldiğince bilgi edinmeye çalışıyorum. ve sağlıksız yöntemlerle hiç işim olmucak inşallah :63:
ney sağlıklıysa o şöyle buyursun :KK68: gerisi öte dursun.. mesela uzun süredir asitli içmiyorum. kızartmalara ölen insan şuan yemiyorum rejim bıraktığımdada yemicem öyle sürekli.

şimdiki ilk hedefim 48 kilo olmak kalçayı toplamak evlililiğimin ilk zamanlarında daha özgüvenli olmak :KK53::KK68:

Belimiz aynıymış bak.
Göğüs kalça ölçün kaç canım

göğüs 83
kalça 93

3 lü 3 lü gidiyorum :KK53:

benim hedefim ömür boyu spor ömü boyu fit olmak zaten :KK49: o 40 yaşına gelmiş çocuk doğurmuş ama hala incecik hala genç ve diri olan kadınlardan olucam bende :21: çok şükür ki erken uyandım bu spor konusunda 21 yaşındayım daha ve elimden geldiğince bilgi edinmeye çalışıyorum. ve sağlıksız yöntemlerle hiç işim olmucak inşallah :63:
ney sağlıklıysa o şöyle buyursun :KK68: gerisi öte dursun.. mesela uzun süredir asitli içmiyorum. kızartmalara ölen insan şuan yemiyorum rejim bıraktığımdada yemicem öyle sürekli.

şimdiki ilk hedefim 48 kilo olmak kalçayı toplamak evlililiğimin ilk zamanlarında daha özgüvenli olmak :KK53::KK68:

göğüs 83
kalça 93

3 lü 3 lü gidiyorum :KK53:

Yaaa Carnation en büyük hayalim... Böyle evli, çocuğu da olan ama fit kalan kadınlar ufffff mükemmeller. Ve o kadar da genç gösteriyorlar ki... 40'tayken 27, 50'deyken 35 gibi duruyorlar... Avantajları çooook....

Yaaa Carnation en büyük hayalim... Böyle evli, çocuğu da olan ama fit kalan kadınlar ufffff mükemmeller. Ve o kadar da genç gösteriyorlar ki... 40'tayken 27, 50'deyken 35 gibi duruyorlar... Avantajları çooook....
aynennnn ayyynneeeeeeen kendilerini ne kadar iyi hissettiklerini düşünsene. ve hep genç kalmıcazki ilerdeki sağlık problemlerimizide aza indircek fit olmamız. allah nasip eder inşallah bize de yemek odaklı olmayan bir hayatı :KK53:
ve eşlerinin gözündede her zaman güzel bir kadın :)
tabii ben benimkinede yaptıracağım spor evlenince sende yapacaksın diye şart koştum :KK45: o kaslı ben fit :KK60::KK53:

BUGÜN NE YEDİM?

SAAT: 09.00 KAHVALTI KEPEKLİ EKMEKLİ, BEYAZ PEYNİRLİ DOMATESLİ TOST, ŞEKERSİZ ÇAY

SAAT: 15.00 ÖĞLEN YEMEĞİ NOHUT, SALATA, 2 AYRAN (3 DİLİM KARPUZ--
BUNUN ASLINDA ARA ÖĞÜN OLMASI LAZIM AMA KARPUZA ZAAFIM VAR ANNEM MASAYA KOYMUŞ GENE ÖNÜME DURAMADIM)

SAAT: 18.30 AKŞAM YEMEĞİ TAVUK ŞİŞ, ÇORBA, 2 DİLİM KEPEK EKMEK (3 DİLİM KARPUZ VE 3 DİLİM PEYNİR, 1 KAŞIK BULGUR PİLAVI)

*AKŞAM Bİ MEYVE YERİM...

Regl olucam sanırım, telefonum kırılınca, oradaki bi uygulamayla takip ediyorum, takibi kaçtı, ama hissediyorum, bi şişkinlik bi rahatsızlık hissi... Bi iştah artışı...

BUGÜN NE YEDİM?

SAAT: 09.00 KAHVALTI KEPEKLİ EKMEKLİ, BEYAZ PEYNİRLİ DOMATESLİ TOST, ŞEKERSİZ ÇAY

SAAT: 15.00 ÖĞLEN YEMEĞİ NOHUT, SALATA, 2 AYRAN (3 DİLİM KARPUZ--BUNUN ASLINDA ARA ÖĞÜN OLMASI LAZIM AMA KARPUZA ZAAFIM VAR ANNEM MASAYA KOYMUŞ GENE ÖNÜME DURAMADIM)

SAAT: 18.30 AKŞAM YEMEĞİ TAVUK ŞİŞ, ÇORBA, 2 DİLİM KEPEK EKMEK (3 DİLİM KARPUZ VE 3 DİLİM PEYNİR, 1 KAŞIK BULGUR PİLAVI)

*AKŞAM Bİ MEYVE YERİM...

Regl olucam sanırım, telefonum kırılınca, oradaki bi uygulamayla takip ediyorum, takibi kaçtı, ama hissediyorum, bi şişkinlik bi rahatsızlık hissi... Bi iştah artışı...

aman iştah artışına dikkat ett yemek düşünme başka şeylerle oyalan :KK49: motive olacağın fotoğraflara bakk

KIZLAR ŞİMDİ BEN Bİ YÜRÜYÜŞ YAPACAĞIM...

ONDAN SONRA ÇALIŞMAM LAZIM.. SONRA YİNE ERKEN YATMAYI DENEMEM LAZIMMMM....

ASLINDA ÖNCE ÇALIŞMA EN SON YÜRÜYÜŞ SONRA OH MİS GİBİ UYKU GÜZEL OLURDU AMA BAŞINA Bİ İŞ GELİR DİYE GEÇ SAATTE ÇIKAMIYOR İNSAN : (((((

YÜRÜYÜŞ YAPARKEN ARA ARA DA KOŞUYORUM KÖPEĞİMLE.... O ÇOK ENERJİK Bİ KIZ MAŞALLAH. FİT DE ZİLLİ. YİYO YİYO KİLO ALMIYOO :))))

YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM ÇÜNKÜ IŞIKLAR SÖNMÜŞ!! SAAT DE AKŞAM VAKTİ...

KADIN OLMAK NE ZOR!!!!! ERKEKLERİN HİÇ YOK BÖYLE KORKULARI....

EVDE BİSİKLET Mİ ÇEVİRSEM Bİ YANDAN DİZİ/FİLM İZLERKEN?? ASLINDA ÇALIŞIYOR OLMAM LAZIM???

ŞÖYLE YAPALOMMMM....

ŞİMDİ BEN 2 SAAT ÇALIŞAYIM; YATMADAN ÖNCE DE YARIM SAAT DİZİ İZLEYEREK BİSİKLET ÇEVİRMECE? NASIL? ÖNCE BİSİKLET YAPARSAM ÇÜNKÜ YORULUP UYUYABİLİRİM DİMİ?
En Büyük KK

Hepinizi çok seviyorummmm, güzel kızlar! :KK68:

Back