Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Afiyet olsunn gayet güzel olmuş

artık hamile mi kaldı ne olduysa gobuslu bişe olmuş neyse sen de dümdüz karın yapınca bi foto koyarsin artık zaten şimdi bile kilonu gostermiyosunn
Bu foto beni çok iyi anlattı evlenmeden önce 52 kiloydum ahah ahhhh

MERHABA TATLI BEBEK KIZLAR!!

ŞİMDİ BEN Bİ ALTYAZILI YABANCI DİZİ İZLEYECEĞİM KOMİK Bİ ŞEY. YARIM SAAT SÜRÜYO Bİ BÖLÜMÜ... BU ESNADA BİSİKLET ÇEVİRECEĞİM...

Yukarıdaki fotolar gibi olana kadaaaar...şimdilik böyle kondüsyon bisikletiiii.....

Slm ben birseyi kaçırdım su sen şimdi kaç kilosun hangi resim suan ki halin. Eğer o elbiseli halin devam ediyorsa çok güzel zayıflamissin ben biryerlerde kacirdim konuşmaları

Slm ben birseyi kaçırdım su sen şimdi kaç kilosun hangi resim suan ki halin. Eğer o elbiseli halin devam ediyorsa çok güzel zayıflamissin ben biryerlerde kacirdim konuşmaları

Canım çakılcım bana mı sordun??? Su'ya sorduysan o incecik 60 kiloluk, elbiseli hali, şu anki hali (gerçi birkaç kilo daha vermiş üstüne). Benim şu anki halim ennnnn birinci sayfadaki foto.... Ben 5 gün önce başladım, dolayısıyla gözle görülür olağanüstü bir fark yok şu an. Ancak bir de kilo almadan önceki fotolarımı paylaşmıştım. 100.5 kilo civarıyım şu an. 102'yle rejime başladım.

Şu anki Penelope........

1 sene içinde 30 kilo almadan önceki Penelope... (balıketli /72 kilo)

Boyum 1.72 kilom 57 canım.
100 kilodan düştüm ben.
Eşofmanlı kazaklı önceki elbiseli şimdiki halim.
Vermiyorum artık zaten o kiloyu koruyorum.

Niye acep tansiyonun ya da şekerin mi düştü ki

Bilmiyorum böyle tam uykunu alamadan kalkarsın kafanda bi sersemlik olur ya, öyle hissediyorum nedense....Elim ayağım çekilmiş gibi... Sabah çok erken kalktım, biraz az uyudum, sonra gündüz 2 saat uyudum o yetmedi mi acaba bilmiyorum. :-( Suuu... bize örnek menü yazsana... mesela 100 kiloyken 1 gün yediğin örnek menü neydi.... Ben çok mu yiyorum acaba?

100 kiloykenki diyet menümü mü

Öncelikle azmin harika :) beni.bile motive etti insallah bendeyarın baslıyorum ilk once hedefim 8 kilo daha sonra da 5 kilo olarak zayıflamak hedeflerim arasında umarım basarabilirm
hoşgelldiiiin aynen penelope beni de inanılmaz motive ediyor şurda az bi fazlam var onun azmi benide felaket gaza getiriyor iyi ki denk gelmişim bu konuya teşekkürler penelope

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…