- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
Tamam canımm :* :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım ama sanırım önceki yazı ile birleşti günlüğüne çok keyifli hedeflerini yakın olunca sorunlar da yakın oluyor keyifler de ben bugun 87.8 olmanın sarhoşuyum keyfim çok yerindeçakıll hehe hiçbişi yazmamışsınnn? : )
Bu foto beni çok iyi anlattı evlenmeden önce 52 kiloydum ahah ahhhhAfiyet olsunn gayet güzel olmuş
artık hamile mi kaldı ne olduysa gobuslu bişe olmuş neyse sen de dümdüz karın yapınca bi foto koyarsin artık zaten şimdi bile kilonu gostermiyosunn
Bu foto kimin
Neden daha fazla vermeye calisiyorsunNormalde kapalıyım kızlar ben hatlar belli olsun diye bunu gönderdim 60 kilo halim bu
Yazdım ama sanırım önceki yazı ile birleşti günlüğüne çok keyifli hedeflerini yakın olunca sorunlar da yakın oluyor keyifler de ben bugun 87.8 olmanın sarhoşuyum keyfim çok yerinde
Slm ben birseyi kaçırdım su sen şimdi kaç kilosun hangi resim suan ki halin. Eğer o elbiseli halin devam ediyorsa çok güzel zayıflamissin ben biryerlerde kacirdim konuşmaları
Hangi diziyi izliyorsun tatlım ben yabancı dizi film hastasıyımdırMERHABA TATLI BEBEK KIZLAR!!
ŞİMDİ BEN Bİ ALTYAZILI YABANCI DİZİ İZLEYECEĞİM KOMİK Bİ ŞEY. YARIM SAAT SÜRÜYO Bİ BÖLÜMÜ... BU ESNADA BİSİKLET ÇEVİRECEĞİM... Eki Görüntüle 1573864
Eki Görüntüle 1573867
Eki Görüntüle 1573866
Eki Görüntüle 1573868
Yukarıdaki fotolar gibi olana kadaaaar...şimdilik böyle kondüsyon bisikletiiii.....
Benim fotom o tatlım önceki halimi de şimdiki halimi de koymuştumBu foto kimin
Boyum 1.72 kilom 57 canım.Slm ben birseyi kaçırdım su sen şimdi kaç kilosun hangi resim suan ki halin. Eğer o elbiseli halin devam ediyorsa çok güzel zayıflamissin ben biryerlerde kacirdim konuşmaları
Hangi diziyi izliyorsun tatlım ben yabancı dizi film hastasıyımdır
Niye acep tansiyonun ya da şekerin mi düştü kihttp://www.dizibox.net/coupling-1-sezon-3-bolum-izle/ işte burda canımmm... Coupling diye flört, kadın-erkek ilişkileri üzerine komik, hafif, kafa dağıtıcı tatlı bi dizi... Ben bisiklet çevirmeye başlayamadım, çoook halsiz hissediyorum ; (((
Niye acep tansiyonun ya da şekerin mi düştü ki
100 kiloykenki diyet menümü müBilmiyorum böyle tam uykunu alamadan kalkarsın kafanda bi sersemlik olur ya, öyle hissediyorum nedense....Elim ayağım çekilmiş gibi... Sabah çok erken kalktım, biraz az uyudum, sonra gündüz 2 saat uyudum o yetmedi mi acaba bilmiyorum. :-( Suuu... bize örnek menü yazsana... mesela 100 kiloyken 1 gün yediğin örnek menü neydi.... Ben çok mu yiyorum acaba?
hoşgelldiiiin aynen penelope beni de inanılmaz motive ediyor şurda az bi fazlam var onun azmi benide felaket gaza getiriyor iyi ki denk gelmişim bu konuya teşekkürler penelopeÖncelikle azmin harika :) beni.bile motive etti insallah bendeyarın baslıyorum ilk once hedefim 8 kilo daha sonra da 5 kilo olarak zayıflamak hedeflerim arasında umarım basarabilirm
100 kiloykenki diyet menümü mü