canım benim diyetini sporla desteklemezsen hep sarkar vücudun
incicim 10 tane fındık çok fazlaona dikkat etmelisin .
betrayalcim canım annem yemekhanede çalıştığı için getiriyo
ben acıktım gidip yemek yiyim
evet canım banada öyle geliyo ama diyetisyenim öyle yazdı sadece haftada 2 gün fazla yiyorum.. kiloları vereyim derken almam inş..
Kızlar aramıza yeni birini getiriyorumkendisi çoook tatlıdır biz beraber kilo veriyoruz 1 aydır o bu zamana kadar 10 kilo verdi akşama doğru gelir buraya
ayyy yanaklarim kizardi simdiio senin tatliligin canim
bende sizlere katilmak istiyorum.. 18 subat'ta 75,3 kilo ile basladim, bugün tartildigimda 65,3 kilo ciktim, 2 ayda tam 10 kilo verdim yanihedefim 55 kiloya inmek, tabi hazirana kadar 55 kilo olursam süper olucak, tatilden önce kilolardan kurtulmak istiyorum..:44: bu arada boyum 163..
demek sensin o tatlı kız
hoşgeldin canım.
çok güzel zayıflamışsın tebrik ederim
sırrını açıklarsın artık
bende 5 kilo vermeye çalışıyorum da tutuamıyorum şu boğazımı
ayyy yanaklarim kizardi simdiio senin tatliligin canim
bende sizlere katilmak istiyorum.. 18 subat'ta 75,3 kilo ile basladim, bugün tartildigimda 65,3 kilo ciktim, 2 ayda tam 10 kilo verdim yanihedefim 55 kiloya inmek, tabi hazirana kadar 55 kilo olursam süper olucak, tatilden önce kilolardan kurtulmak istiyorum..:44: bu arada boyum 163..
sagol canim. sirrim yok aslinda, herkesin yaptigini yapiyorum: saglikli beslenme ve spor. haftada 5 gün spor salonuna gidiyorum, yaklasik 1-1,5 saat vaktimi orda geciriyorum. bisikletle ise gidip geliyorum, asansör yerine merdivenleri kullaniyorum, eve geldigimde eger canim isterse internette buldugum egzersizleri yapiyorum.
senin vericegin fazla bi kilon yokmus canim, 5 kilo hemen gider, ama sabir etmen gerekiyor. bak 2 ay önce vermem gereken 20 kilo varken simdi 10 kilosu gitti, bi 10 kilo daha kaldi iste.
Bırakma sakın. :Oteşekkürler canım.
sabah kontrol ettim iyice birşey yoktu.
bu gidişle bende bırakıcam galiba
betrayal canım jiilianın sonlarına yakın ip atlama hareketlerinde kasığıma ağrı girmeye başlıyo artık sende de oluyo mu
bende level 1 de çok yoruldum ama sonra çok kolay gelmeye başladı dayanmalısınbenim vucudum ii bi spor istiyo aslında ama yokk.. 2 kere doğum yaptım ikisindede 100 kilo ile doğuma gittim baya bi deforme oldu nasıl toparlanır bilmiyorum.. aslında bi ara başlamıştım jillian da level 1 i bitirdim 2 ye geçince aksadı...
ne güzelincicim 10 tane fındık çok fazlaona dikkat etmelisin .
betrayalcim canım annem yemekhanede çalıştığı için getiriyo
ben acıktım gidip yemek yiyim
ekledim canımayyy yanaklarim kizardi simdiio senin tatliligin canim
karpuz mu? çıktı mı karpuz ya? canım çektiögle yemeğim
1 kase domates çorbası, 3 kaşık yoğurt, birazcıcıkk taze fasulye ve yarım dilim karpuz.
yazaken çok geldi. yerken niye böyle olmuyooo
pazartesine aldım canım.kızlar son durum nedir ne zaman yapıyoruz kılo bıldırımımızıcuma mı?pazartesimi
hiii bayıldım bizde böyle zayıflarız inşallah :OBu arada ölcülerimide almistim ilk bastan, ilk günden bugüneki farki paylasmak istedim sizlerle.. sporun yarari ölcülerime yansidi diyebilirim
-----------17.02--14.04 -- fark
Gögüs --- 95 ------ 86 ---- 9
Bel ------- 80 ----- 69 ---- 11
Göbek --- 98 ----- 84 ----- 14
Kalca ---- 113 --- 104 ----- 9
Üst bacak 68 ----- 59 ----- 9
Alt bacak 49 ------43 ------ 6
Kol ------- 34 ------30 ---- 4
bence sizde ölcülerinizi alin, insan baktikca motive oluyor