Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

menün çok sağlıklı gözüküyo bayıldım o.o

menün çok sağlıklı gözüküyo bayıldım o.o

evet canım elimden geldiğince sağlıklı şeyler hazırlamaya çalışıyorum diyetisyen desteğide alıyorum.sizlerin desteğinide alrak daha ii formuma ulaşcam inşallah. ögleden sonraki ara menüm: 1 kase ligt yoğurt.... 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi....1adet küçük yerli muzu karıştırıp afiyetle yedim tavsiye ederim tok tutuyor... akşam menüm: 3 köfte .... bol yeşil salata..... saat 9:00 gibide 20 badem 2ceviz.. tabiki yeşil çayımızı unutmuyoruz demlerken içine çubuk tarçın atıyoruz... vakitlice yatıyoruz dicem ama nerdeeeee.....

akşam=
çorba
3 kaşık brokoli
1 tane rosto köfte
2 kaşık yoğurt
1 tane kıtır ekmek

sabah:-
öğle: şehriye çorbası bir kaşık makarna.
akşam: şehriye çorbası bi dilim börek.
[h=1]30 Day Shred level 1
5. gün tamamlandı.[/h]

Kalkınca=tarçın bal karışımımı içtim sonra da yoğurt kürümü yedim yarım saat sonra kahvaltı yaptım
Kahvaltı= 2 dilim kepek ekmeğinin arasına sandviç yaptım
ara=şimdi yapıcam aramı ayran ve yarım elma yicem
saat 1.30 gibi de öğle yemeğimi yicem
Öğle yemeğim= yarım saat önce yoğurt karışımımı yicem sonra, Rosto köfte 1 tane, 2 kaşık yoğurt, brokoli 2-3 kaşık

saat 4te spora gidicem neler yaptığımı yazarım buraya

Merhaba kızlar :)

Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 6-7 dal maydanoz 4 zeytin 1,5 kibrit kutusu peynir. 1 fincan şekersiz açık çay.
unutmadan 1 dilimde kepek ekmeği.
ama şuan kendimi kötü hissediyorum sanki çok yemiş gibiyim. yada midem mi küçüldü

kahvaltıdan yarım saat sonra da 1 fincan bol limonlu yeşil çayımı içtim. :)

30 Day Shred level 1
3. gün tamamlandı :)

öğle yemeğine bayıldım o.o köfte <3

çok yememişsin tatlım miğden küçülmüş benimde öyle oldu.

betrayalım teşekkürler birazdan öğle yemeğimi yicem dolaba bakmadan yazdım gerçi inşallah vardır

bugün sporda 1000 tane ip atlamak istiyorum geçen cumartesi 1050 atlamıştım gerçi ama bu sefer koşu bandı ve bisiklette fazla durmalıyım inşallah çok kişi gelmez

kızlar benim verecek kilom fazla ama bende aranıza ketılabilirim kabul edersenizzzz:)

Öğle yemeğim;

1 kase şehriye çorbası , 2 kaşık yogurt, 1 kaşık pilav, 3 kaşık k.fasulye.

Kızlar beni de alın aranıza Ben yarından sonra başlayayım ama yarın diyetisyen randevum var tam ölçülerim ve listemle sizinle olucam ...

oh süper valla olanaklar iyiymiş bende o kadar olanak yok maalesef

kızlar benim verecek kilom fazla ama bende aranıza ketılabilirim kabul edersenizzzz:)
oo tabi ki canım kapımız herkese açık tatlım anasayfadaki gibi bilgilerini yazar mısın tabloya ekliycem. :)

Öğle yemeğim;

1 kase şehriye çorbası , 2 kaşık yogurt, 1 kaşık pilav, 3 kaşık k.fasulye.

ohh baya iyi yemişsin

Kızlar beni de alın aranıza Ben yarından sonra başlayayım ama yarın diyetisyen randevum var tam ölçülerim ve listemle sizinle olucam ...
tabi ki canım bekleriz biz sorun yok sen yeter ki kilo vermek için kararlı ol. :)))

benim menüme gelirsekk:
sabah:-
öğle: bir kase düğün çorbası + salata
akşam yemeğinde salata yemeyi düşünüyorum sadece.
bide regl olmuşum moralim çok bozuk :/

spordan geldimmm şuan yeşilçayımı yudumlayarak yazıyorum buraya

15 dk koşu bandında koştum 150 kalori yaktım
150 tane mekik çektim
1100 tane ip atladım ah ama o ipi atlarken nasıl yoruldum anlatamam yaklaşık 30 dk atladım. 60 dk ip atlamak yaklaşık 1200 kalori yaktırıyo 30 dk da 500-600 kalori arası oluyo

akşam yemeği yemeyebilirim belki onun yerine meyve yerim

Maşşallahhh hiç durmadan mı yarım saat atladı ipi
ben ve bu pis boğazım napıcaz bilmiyorum
bu gece 1 saat spor yapsam anca iiçim rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…