menün çok sağlıklı gözüküyo bayıldım o.omerhaba kızlar sabah menüm:1 haşlanmış yumurta ....1dilim kepek ekmek...... bolca dereotu maydanoz domates salatalık ..... 2 kupa yeşil çay ara: 10 adet badem öğle: 1kase tavuk sirkeli sarımsaklı yeşil salata tabi ögleni hazırladım ama henüz yiyemedim.
menün çok sağlıklı gözüküyo bayıldım o.o
öğle yemeğine bayıldım o.o köfte <3Kalkınca=tarçın bal karışımımı içtim sonra da yoğurt kürümü yedim yarım saat sonra kahvaltı yaptım
Kahvaltı= 2 dilim kepek ekmeğinin arasına sandviç yaptım
ara=şimdi yapıcam aramı ayran ve yarım elma yicem
saat 1.30 gibi de öğle yemeğimi yicem
Öğle yemeğim= yarım saat önce yoğurt karışımımı yicem sonra, Rosto köfte 1 tane, 2 kaşık yoğurt, brokoli 2-3 kaşık
saat 4te spora gidicem neler yaptığımı yazarım buraya
çok yememişsin tatlım miğden küçülmüş benimde öyle oldu.Merhaba kızlar :)
Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 6-7 dal maydanoz 4 zeytin 1,5 kibrit kutusu peynir. 1 fincan şekersiz açık çay.
unutmadan 1 dilimde kepek ekmeği.
ama şuan kendimi kötü hissediyorum sanki çok yemiş gibiyim. yada midem mi küçüldü
kahvaltıdan yarım saat sonra da 1 fincan bol limonlu yeşil çayımı içtim. :)
30 Day Shred level 1
3. gün tamamlandı :)
çok yememişsin tatlım miğden küçülmüş benimde öyle oldu.
oh süper valla olanaklar iyiymiş bende o kadar olanak yok maalesefbetrayalım teşekkürler birazdan öğle yemeğimi yicem dolaba bakmadan yazdım gerçi inşallah vardır
bugün sporda 1000 tane ip atlamak istiyorum geçen cumartesi 1050 atlamıştım gerçi ama bu sefer koşu bandı ve bisiklette fazla durmalıyım inşallah çok kişi gelmez
oo tabi ki canım kapımız herkese açık tatlım anasayfadaki gibi bilgilerini yazar mısın tabloya ekliycem. :)kızlar benim verecek kilom fazla ama bende aranıza ketılabilirim kabul edersenizzzz:)
ohh baya iyi yemişsinÖğle yemeğim;
1 kase şehriye çorbası , 2 kaşık yogurt, 1 kaşık pilav, 3 kaşık k.fasulye.
tabi ki canım bekleriz biz sorun yok sen yeter ki kilo vermek için kararlı ol. :)))Kızlar beni de alın aranızaBen yarından sonra başlayayım ama yarın diyetisyen randevum var tam ölçülerim ve listemle sizinle olucam ...
spordan geldimmmşuan yeşilçayımı yudumlayarak yazıyorum buraya
15 dk koşu bandında koştum 150 kalori yaktım
150 tane mekik çektim
1100 tane ip atladımah ama o ipi atlarken nasıl yoruldum anlatamam yaklaşık 30 dk atladım. 60 dk ip atlamak yaklaşık 1200 kalori yaktırıyo 30 dk da 500-600 kalori arası oluyo
akşam yemeği yemeyebilirim belki onun yerine meyve yerim
Maşşallahhh hiç durmadan mı yarım saat atladı ipi
ben ve bu pis boğazım napıcaz bilmiyorum
bu gece 1 saat spor yapsam anca iiçim rahat eder