- 2 Şubat 2010
- 1.982
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın? :dselam kızlarr nasılsınızz:)
günaydın kızlar.. sabak kalkınca 2 bardak sıcağa yakın su.. kahvaltı: kepek ekmek arasında light peynir, domates biberli tost.... salatalık.... 1kupa bitki çayı.... sabah kalkınca elma sirkeli su içipte faydasını göreniniz var mı acaba kızlar..
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın? :d
kızlar platese felan başalmıyorum pazartesi slim in 6 ya başlıyorum 6 hafta süren bi program yapanlar incecik hatun olmuş ya videolarıda kaydettim ona başlıcam pazartesi haydi bismillah
bu ilk video bu 2 hafta yapılıyor Phase 1 Start It Up - YouTube
daha sonra bu 2. buda 2 hafta Phase 2 Ramp It Up - YouTube
sonrada bu 3. buda 2 hafta yapılıyo Phase 3 Burn It Up - YouTube
toplamda 6 hafta sürüyo haftanın 6 günü yapılıyor 1 gün dinleniliyo. bonus videoları var onlarıda istediğin zaman yapıyosun
bu Slim & Six Pack.mp4 - YouTube ve bu Slim & Limber.mp4 - YouTube
yapanlar çok incelmiş bende pazartesi başlıcam vücudumu dinlendiricem 2 gün kadının biri diyet yürüyüş ve bu videolarla 2 ayda 20 kilo vermiş
yapan herkes cidden çok incelmiş sıkılaşmışlar en iyi spor olarak öneriyolar zayıflamak için
Olur baslayalim pazartesi :)
bende jillianın yanına bu sporu ekliyeyim bari.bu ilk video bu 2 hafta yapılıyor Phase 1 Start It Up - YouTube
daha sonra bu 2. buda 2 hafta Phase 2 Ramp It Up - YouTube
sonrada bu 3. buda 2 hafta yapılıyo Phase 3 Burn It Up - YouTube
toplamda 6 hafta sürüyo haftanın 6 günü yapılıyor 1 gün dinleniliyo. bonus videoları var onlarıda istediğin zaman yapıyosun
bu Slim & Six Pack.mp4 - YouTube ve bu Slim & Limber.mp4 - YouTube
yapanlar çok incelmiş bende pazartesi başlıcam vücudumu dinlendiricem 2 gün kadının biri diyet yürüyüş ve bu videolarla 2 ayda 20 kilo vermiş
yapan herkes cidden çok incelmiş sıkılaşmışlar en iyi spor olarak öneriyolar zayıflamak için
hiç makarna yemeseydin keşke tatlımselam kızlar menümü yazayım belki akşam yemem çünkü eve geç gidip yemeyebilirimm
sabah:kahvaltı yok 1 fincan nescafe
öğle:1 kase çorba
4-5 kaşık makarna 3 tanemi ne köfte
2 fincan fitre kahve ve 1 fincan çay daha içtim gün içerisinde