bende jillianın yanına bu sporu ekliyeyim bari.
tartı gününe kadar 50leri görmek istiyorum.(
bu ilk video bu 2 hafta yapılıyor Phase 1 Start It Up - YouTube
daha sonra bu 2. buda 2 hafta Phase 2 Ramp It Up - YouTube
sonrada bu 3. buda 2 hafta yapılıyo Phase 3 Burn It Up - YouTube
toplamda 6 hafta sürüyo haftanın 6 günü yapılıyor 1 gün dinleniliyo. bonus videoları var onlarıda istediğin zaman yapıyosun
bu Slim & Six Pack.mp4 - YouTube ve bu Slim & Limber.mp4 - YouTube
yapanlar çok incelmiş bende pazartesi başlıcam vücudumu dinlendiricem 2 günkadının biri diyet yürüyüş ve bu videolarla 2 ayda 20 kilo vermiş
yapan herkes cidden çok incelmiş sıkılaşmışlar en iyi spor olarak öneriyolar zayıflamak için[/QUOTE bende varim bu hafta regl oldum diye kendimi tutamadim cok kotu oluyorm cunku pazartesi hem siki bir diyt hemde spora basliyacagim bu hafta yedim diye vicdanim hic rahat degil kizlar birde bana onerebileceginiz bir diyet varmi iki aya 18 kilo vermek istiyorum
aaa bu arada slim in 6'i sabah ac karnina yaparsaniz dahada etkili oluyor, direk yaglardan yakiyor o zaman, hem bütün gün metabolizmaniz calisiyor (gün boyu dahada kalori yakmis olursunuz). sabah kalkar kalkmaz bi bardak su icilecek tabi yapmadan önce :))
Günaydın canim afiyet olsun
oooo maşallah bencede abartmışsın ama akşam yemeği ye yiyeceksen bi kase yoğurt ye :)Merhaba kızlar
bugün çok çok çok abarttım diye düşünüyorum
sabah:
2 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1,5 kk peynir 7-8 dal maydanoz,1 kırmızı biber 1 fincan açık çay.
2 dilim kepek ekmeği.
arada: 1 şekerpare
öğle:
patatesli tavuk yemegi, 1 kase çorba, amerikan salatası, 1 şekerpare
tatlıyı yemiycektim dimi
ceza olarak akşam yemeği yemiyorum
ay cidden çok mu sıklaştırıyoSabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt
Ara
1 armut
Ögle
cavdar ekmekten ton balikli sandvic
Ara
1 greyfurt
Aksam
Karidesli sebze yemegi
2-3 kasik yogurt
Spor olarak
- Bisikletle ise git gel , 30 dk.
- Fitness'de 1 saat spor
Belki bi kac egzersiz yaparim evde
Fndkkrducum slim in 6 gercekten cok faydali. gecen sene baya sikilasmistim, ama ücüncü video'da cok zorlandigim icin tam olarak bitirmemistim. yemegime dikkat etmedigim halde baya bi inceldim, giydigim pantolonum bol gelmeye baslamisti, sadece 3-4 hafta yapmistim düsün:)) ama dedigim gibi 1. video iyi ama 2 veya 3'e geldiginde insan cok zorlaniyor. pes etmiyeceksin eger baslarsanbasarilar dilerim sana canim
canım bu şınavı göğüslerinin sarkmaması için mi küçülmesi için mi yapıyosun?Elma sekerim icimi rahatlattin daha bi heveslendim :) sabak ac karnina yapabilirsem yaparim canim pc benim odamda olmadihi icin biraz imkansiz ama yarin indirir laptop var bi tane tarihi eser ona atarim calisirsa yaparim sabahlaribu arada evlilik yildonumunuz kutlu olsun ne kadar oldu canim :).
Canim ya 2 ayda 18 kilo biraz zor istersen sende bizimle birlikte bu spora basla yediklerindende kıs 10 13 kilo felan kesin verirsin :)
Kızlar aksam yemegi olarak 1 tane karni yarik ve 1 tane kitir ekmek yedim
spor: 50 sinav (goguslerim icin cekiyorum) 200 tane mekik 50 tane mekik pozisyonunda pas , 25 tane hayali bisiklet :)
Ay suan aciktim ama yemicem
Betrayalcim diklesmesi icin yapiyorum kilo alip vermekten iyice sarkti ustelik yasimda genc yanisuan cok agriyo goguslerim ve kollarim
muzeyyencim 2 yumurta cok olmus yaaksama daha cok var o yuzden aksam salata ve yogurt ye :)
Ogle : 3 kasik pancar kavurmasi, maruldan cacik (tuzsuz ve sarimsaksiz) et yerinede 2 kk peynir aslinda 1 olmasi gerekiyoduda kitir ekmegim 2 taneydi o yuzden 2 tane yedim
saat 4.30 da spora gidicem ne yaptigimi yazarim buraya. Aksam yemek yemeyebilirim belki :)
ay bende başlıyım ya zaten pazartesi şok diyetime başlıyorum malzemeleri falan aldık bugün bayağı gezdim yoruldum.betrayalcim ben başladım dün akşam o spora :) çok fena terletti. öyle böyle değil :)
evet fndkkrdummm nasıl pişmanım anlatamam.:18:
ben bişey daha yaptım
gittim küçük bi tabak daha amerikan salatası yedimyanına da 2 parça mnicik ufacıkkk tavuk parçası
napıcam ben bu boğazımlaaa
yarın da pazar yine dikkat edemiycem ve pazartesi kilo bildirimi yapılacak.