Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Kizlar bugunki menumu yazmaya elim varmiyor.bugun oglumun okuluna aile katilimina gittim. Giderken hazirlik yapip gittim corek borek yaprak sarma tatli falan derken kendimi yerken buldum.. kahvalti falan yapamadim 15.30 a kadar ac kaldim falan hic duzenim yoktu yani mutsuzum....

Kızlar bu cuma şok diyete başlamayı düşünüyorum. Haftada 3-4 kilo verdiriyor. Yazayım listeyi çok aç bırakmıycak gibi. :KK70:
Sabah: 1 bardağı light süt, 2 adet grisini
10:00-11:00: 1 adet meyve
Öğle: 1 kase sebze çorbası, yağsız salata
15:00-16:00: 1 adet meyve
Akşam: 1 kase çorba, yarım kase light yoğurt, yağsız salata
22:00-23:00: 1 adet meyve

Kizlar bugunki menumu yazmaya elim varmiyor.bugun oglumun okuluna aile katilimina gittim. Giderken hazirlik yapip gittim corek borek yaprak sarma tatli falan derken kendimi yerken buldum.. kahvalti falan yapamadim 15.30 a kadar ac kaldim falan hic duzenim yoktu yani mutsuzum....
canım umarım bir daha olmaz çünkü sende zayıf çıtır bi anne olucaksın. :KK70:

Kizlar cok kötüyum ya diyet falan kalmadi regl olacam sancidan suan ölüyorum
Cok zor geciyor iki uc gun onceden basliyor cok mutsuzum yaaaaaa bir hafta ara veriyorum sonra basliyacagim.ama yine tutmaya calisacagim kendimi en azindan kilo almamamak icin

Kizlar cok kötüyum ya diyet falan kalmadi regl olacam sancidan suan ölüyorum
Cok zor geciyor iki uc gun onceden basliyor cok mutsuzum yaaaaaa bir hafta ara veriyorum sonra basliyacagim.ama yine tutmaya calisacagim kendimi en azindan kilo almamamak icin
canım bende regl oldum daha şimdiden bi iştah bi çikolata yeme isteği fena oldum ama bende dayanıcam. gidicek bu kilolar :21::21:

Bu arada söylemeyi unuttum benim kilo verme hikayem uzun 89 kilodan 78 indim ama dört aydir uğraşıyorum yaza cok az kaldi 18 kiloyu nasil verecegim hic bilmiyorum cok mutsuzum kizlar

kızlar benim bir sıkıntım var.
duş aldıktan sonra vücuduma krem sürerken fark ettim .Sol gögüsümde küçük mercimek büyüklüğünde bir şişlik vardı. biraz dokundum iner gibi oldu. hatta şuan yok. nette de araştırdım. zorlanınca kendiliğinden çıkıyormuş.
benim de aklıma jillian la yaptığım spor geldi.
orda ki şınav hareketlerince baya bi zorlanıyordum hatta ağrı oluyordu. yapanlarda da benim gibi sorunu olan varsa lütfen yazsın. yoksa
hiç vakit kaybetmeden doktora gidicem. :KK43:

müzeyyencim benim arkadaşımda jillian yapıyodu o epi bi süre yaptı daha sonra bıraktı neden dersen o sporu bırakınca vücudun ilk günkü gibi oluyormuş çok araştırmış yapanlarla vs konuşmuş ondan sonra bıraktı jillianı . zaten bende baktım çok ağır mutlaka onun için çıkmıştır o bi kaç gün yapma bakalım gidicek mi yada tekrar çıkıyor mu. belki yağ bezesidir 1-2 gün dur bakalım olmadı sonra doktora git :KK34:

kalkınca=ılık suya 1 çay kaşığı bal koydum ( tarçın eklemedim bi kaç gün böyle devam edicem zaten önmeli olan suyun sıcak olmasıymış araştırıcam şimdi onu iyice )
kahvaltıdan 30 dk önce yoğurt kürüm
kahvaltı= 1 kk peynir 4 y.zeytin 2 s.zeytin ( canım çekti :KK1: )
1 tane kıtır ekmek , 1 dilimde beyaz ekmek ( kardeşim sandviç yapmış yiyememiş ben yedim kalanını )
1 tane acı biber
1 bardak y.çay

ara= yarım elma

öğle= 1 tane ıspanaklı tavuk sarma ve 1-2 kaşık brokoli kalmış yoğurtla onu yicem daha yemedim öğle yemeğini :KK1:

dün akşam yemek yemedim saat 9 da 8 tane çilek yedim

bu sabah ki sporum= 150 mekik, 115er tane yan karın çalıştım 50 tane felanda bacak çalıştım 25 tanede tuzluk çalıştım :KK8:

Kızlar aramıza yeni birini getiriyorum :KK16: kendisi çoook tatlıdır biz beraber kilo veriyoruz 1 aydır o bu zamana kadar 10 kilo verdi akşama doğru gelir buraya :KK16:

kızlar benim bir sıkıntım var.
duş aldıktan sonra vücuduma krem sürerken fark ettim .Sol gögüsümde küçük mercimek büyüklüğünde bir şişlik vardı. biraz dokundum iner gibi oldu. hatta şuan yok. nette de araştırdım. zorlanınca kendiliğinden çıkıyormuş.
benim de aklıma jillian la yaptığım spor geldi.
orda ki şınav hareketlerince baya bi zorlanıyordum hatta ağrı oluyordu. yapanlarda da benim gibi sorunu olan varsa lütfen yazsın. yoksa
hiç vakit kaybetmeden doktora gidicem. :KK43:
bende öyle bi sorun olmadı şuan valla 6. günümdeyim. bi doktora git canım. :KK43:

kilo:92 boy.:1.65 hedef:60
tamam akşam ekliyorum :)

Günaydın kizlar bu sabah kimse yok galiba
okul olduğu için ben sabahları giremiyorum :/

Kızlar aramıza yeni birini getiriyorum :KK16: kendisi çoook tatlıdır biz beraber kilo veriyoruz 1 aydır o bu zamana kadar 10 kilo verdi akşama doğru gelir buraya :KK16:
süper git gide büyüyoruz. :) allah bozmasın.
müzeyyencim benim arkadaşımda jillian yapıyodu o epi bi süre yaptı daha sonra bıraktı neden dersen o sporu bırakınca vücudun ilk günkü gibi oluyormuş çok araştırmış yapanlarla vs konuşmuş ondan sonra bıraktı jillianı . zaten bende baktım çok ağır mutlaka onun için çıkmıştır o bi kaç gün yapma bakalım gidicek mi yada tekrar çıkıyor mu. belki yağ bezesidir 1-2 gün dur bakalım olmadı sonra doktora git :KK34:

kalkınca=ılık suya 1 çay kaşığı bal koydum ( tarçın eklemedim bi kaç gün böyle devam edicem zaten önmeli olan suyun sıcak olmasıymış araştırıcam şimdi onu iyice )
1 tane kıtır ekmek , 1 dilimde beyaz ekmek ( kardeşim sandviç yapmış yiyememiş ben yedim kalanını )
1 tane acı biber
1 bardak y.çay

ara= yarım elma

öğle= 1 tane ıspanaklı tavuk sarma ve 1-2 kaşık brokoli kalmış yoğurtla onu yicem daha yemedim öğle yemeğini :KK1:

bu sabah ki sporum= 150 mekik, 115er tane yan karın çalıştım 50 tane felanda bacak çalıştım 25 tanede tuzluk çalıştım :KK8:
senin menüne bayılıyorum ya hem çok sağlıklı hemde çok zengin keşke tek yaşasamda yemekleri, alışverişi kendim yapsam. :KK43:

kızlar bende öğünlerimi yazayım.
sabah: bir bardak sıcak limonlu su
öğle: şehriye çorbası, 1 kaşık menemen.

bu arada bu akşam kek yapıcam yarın öğle arası herkes birşeyler getircek tıkıncaz biraz elimden geldiği kadar az yiycem inşallah. :KK43:

kızlar merhaba nasılsınız?? kahvaltı menüm: 1 yumurta.....1 ince dilim ligt peynir..... 1dilimden biraz az kepekli ekmek.... 1tane y. zeytin..... dmates salatalık.... ara: 10 fındık..... 10 badem..... 3 tane çilek...... şimdide yeşil çay içiyorum..... ögle: salata... tavuk yiyeceğim.... ama spor bi türlü yapamıyorum..

hoş buldum canım.
Evet başladım ama bide bana sor. Nasıl yandı karın bölgemm. Bi ara heh tamam kalkamam herhalde dedim
:KK1:zar zor kalkabildim .
dün sabah çekmiştim bi kaç tane. Onları atayım. önce sonra yapacaktım bende :))

ben gördüm canım senin bu azmine hastayım doğrsuu :) birde ben yapsam o şekildeee

1 tane acı biber
1 bardak y.çay

ara= yarım elma

teşekkürler canım.
sabah kontrol ettim iyice birşey yoktu.
bu gidişle bende bırakıcam galiba :KK43:

betrayal canım jiilianın sonlarına yakın ip atlama hareketlerinde kasığıma ağrı girmeye başlıyo artık sende de oluyo mu :KK53::KK53:

kızlar merhaba nasılsınız?? kahvaltı menüm: 1 yumurta.....1 ince dilim ligt peynir..... 1dilimden biraz az kepekli ekmek.... 1tane y. zeytin..... dmates salatalık.... ara: 10 fındık..... 10 badem..... 3 tane çilek...... şimdide yeşil çay içiyorum..... ögle: salata... tavuk yiyeceğim.... ama spor bi türlü yapamıyorum..
canım benim diyetini sporla desteklemezsen hep sarkar vücudun

X