10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

Heyyyyy Günaydın Herkesciklereeeee :KK3::KK3:
karamel soscummmm günaydınnn :) bugun nasılsın ?
okudum canım gönderdiğini bana kalırsa önümüzde ki hafta yapalım derim ben hafta sonunda sende evdesin çalışmıyorsun sanırım hafta içinde iş olmasın sana da hem burdan duyuru gibi yapalım bütün kızlara haber verelim katılmak isteyen olursa hep birlikte yaparıs ne diyorsun ?

karamel soscummmm günaydınnn :) bugun nasılsın ?
Okudum canım gönderdiğini bana kalırsa önümüzde ki hafta yapalım derim ben hafta sonunda sende evdesin çalışmıyorsun sanırım hafta içinde iş olmasın sana da hem burdan duyuru gibi yapalım bütün kızlara haber verelim katılmak isteyen olursa hep birlikte yaparıs ne diyorsun ?

olabilir tatlım işime gelir. H sonu kocam olacak öküz calışcak bende evde kafa dınlıcem.. Haftaya hep berbaer başlayalım ozaman.. Iyi sayılırım ya sen nasılsınnnn cnmm :KK48:

olabilir tatlım işime gelir. H sonu kocam olacak öküz calışcak bende evde kafa dınlıcem.. Haftaya hep berbaer başlayalım ozaman.. Iyi sayılırım ya sen nasılsınnnn cnmm :KK48:

canım diyetten daha önemli bir sorunumuz var sanırım hım eşin birascık canını sıkmış gibi ?
tamam pazartesi başlayalım bakalım
1 karamel sosu
2 gece kahvesi
3 canımvecanı da katılıcak mı acaba bize kıslar isteyen olursa ekleyelim

canım diyetten daha önemli bir sorunumuz var sanırım hım eşin birascık canını sıkmış gibi ?
tamam pazartesi başlayalım bakalım
1 karamel sosu
2 gece kahvesi
3 canımvecanı da katılıcak mı acaba bize kıslar isteyen olursa ekleyelim

katılırım canım daha vakit varmış o zamana kadar biraz motive olmam lazım,yalnız olsam belki yapamazdım:KK1:beraber olunca yaparız inş.2 gün sürücek dimi

tuz vücutta ödeme neden oluyorr.. onun için tuz yasak denmiş ama çokkk azcıkkk konabilir yanii :44:

evet canım,ama onsuz yapamıyorum:KK14:biraz fazla tuzlu yiyorum sanırım,neyse bi çimdik kadar koyarım artık napalım:KK9:o vücuttaki ödem bile gitse yeter bana,sonucu merak ediyorum valla.Baya hafifleteceği kesin,bide şu tuzu çıkarsak hayatımızdan daha güzel olucak

evet canım,ama onsuz yapamıyorum:KK14:biraz fazla tuzlu yiyorum sanırım,neyse bi çimdik kadar koyarım artık napalım:KK9:o vücuttaki ödem bile gitse yeter bana,sonucu merak ediyorum valla.Baya hafifleteceği kesin,bide şu tuzu çıkarsak hayatımızdan daha güzel olucak
3 beyazdan uzak durmak lazımmmmmmm:KK1::KK1::KK1:

ödem bendede cok varr. ama ben babamdan alışkınım tuzsuz yemeye.. ne yapsam gitmio bu ödem. belki şmdi oda gider :KK53::KK53:

3 beyazdan uzak durmak lazımmmmmmm:KK1::KK1::KK1:

off tuzsuz bende yapamıorum ya
karamel soscum hem hastalanırsan biraz hafiflemiş olursun sende cumartesi akşamından hazırlarız nohutu mercimeği pazar günü yaparıs pazarteside başlarıs benim eskişehirden misafirlerim gelicek hafta sonu pazar günü de büyük ihtimalle mangal aman allahım kim bilir kaç kilo alıcam allahım yardımcım olsun :) hepimize tabe :)

off tuzsuz bende yapamıorum ya
karamel soscum hem hastalanırsan biraz hafiflemiş olursun sende cumartesi akşamından hazırlarız nohutu mercimeği pazar günü yaparıs pazarteside başlarıs benim eskişehirden misafirlerim gelicek hafta sonu pazar günü de büyük ihtimalle mangal aman allahım kim bilir kaç kilo alıcam allahım yardımcım olsun :) hepimize tabe :)
EŞİM ÇALIŞMAYAYDI BENDE DE AYNI DURUM OLURDU :KK14: MANGAL İÇİN KİM BİLİR HANGİ AĞACIN ALTINTA ALIRDIK SOLUĞU :KK1::KK1::KK1: SENDE BONFLE YE CANIM YAĞSIZ TUZSUZ :KK1:

öğle yemeği:
* 3yk patates salatası
* 1 kepçe ezogelin çorba
* 4 köfte
* bir küçük dilim revani

afiyet olsun banaaaaaa

slm bu defa başarırmıyım bilmem ama artık canıma tak etti.79 kilodayım öyle sanıyorum..rahat 10 kilo vermem lazım gerisini sonra düşünürüz..3 buçuk yaşında kızım var ben hala hamile gibiyim..bölgesel yani göbegim fazlaca.diyete başladım 2 haftaya kadarda spora başlayacam..umarım hepimizin dilekleri gerçekleşir

kızlar bu ayran detoksunun başka bi faydası varmı peki,yani 1 2 kilo gidicek ama sonuçta yağdan gitmicek:KK1:ertesi gün o şişkinlik geri gelmezmi

günaydın cnm:KK3:valla geri gelmezse ne güzel,ama geri gerilirse boşuna eziyet çekmeyelim:KK9:çünkü ben ne kadar az ve erken yesemde sabah kalkınca yine şişkinlik oluyo:44:[/QUOgünaydınnnnnnnnn kıslarrrrr
bence denemeye değer her türlü şeyi yiyorus birde tadı güzel gerçekten en azından salata gibi
insanın içini yıkamıyo normal çorba gibi oluyo

X