Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Kizlar ya size bisey anlatcam .
Simdi benimkinin faturasini ben gorebiliyorum kimle konusmus etmis felan sirketinde bi muhasebeci kiz var kiz bunu ariyo surekli benimkine sorunca ne konustunuz diye is konusu askim diyo inandim bende sonra dun faturasini inceliyodum o numarayla cumartesi gunu gece 12 de 1.30da konusulmus bende buyuttum bu olayi o kiz senden hoslaniyo sozli oldugunu soyliceksin aramasin bida seni dedim kavga ettik abartiyosun felan dedi
bugun kiza soylemis beni bida aksamlari arama kiz arkadasim rahatsiz oluyo demis kizda senin sevgilin mi var felan demis .
Bende buna dedimki kiza nisanli oldugunu soyle unutma dedim bu sadece kiz arkadasim var demis az oncede niye oyle dedin herkese evliyim nisanliyim vs iyosunda bu kiza niye oyle dedin dedim buna mi taktin simdide dedi evet dedim bende oyle telefonu kapattik. Bana bu yuzden senle kavga etmek istemiyorum dedi bide. Bende o kiz aricaksa eger isle ilgili gunduz arasin dedim sen sakin geri donme olumu gor dedim neyse iste bidebu kiz benimkini aradigi kadar kseyi aramiyo sizce cok mu abartiyorum napmaliyim :KK43:
Aliye guveniyorum aldatmaz yalan soylemez bana ama nedense supeleniyorum ondan :KK43:

spor= plates (bugün selülit savar yaptı ebru şallı yarın cardio plates yapıcakmış :KK8: )
225 tane squat
tiffany :KK8:
squat bitince tiffanye daha çok ağırlık verip yanlarımı tamamen yok edicem :KK1:

fndkkrducum, kizin o saatlerde telefon acmasi normal degil bence. hem senin kiz arkadasinmi var diye sormasi zaten bunu gösteriyor. bence sözlün kötü bi niyetle acmamistir o telefonu, zaten sen söyledikten sonra gidip kiza arama demis canim. bence fazla üstüne gitme. eger bundan sonra kiz yine o saatlerde ararsa ozaman konus sözlünle, sonucta basi bagli artik, agirligini koymasi lazim. öyle her gelen telefonlari acmamasi lazim, o saatte ne is konusulabilirki belliki kiz baska düsünüyor. erkekler zaten saflarin teki bisey anlamiyorlar :) anlamasi icin Allah o yüzden kadinida yaratmis :)) sen tatli dille anlatirsan sinirlenmenin sebebini onun anliyacagindan eminim.. düsün beni gece bi erkek arasaydi sen ne düsünürdün diye sor bak nasil anlar :))

sen hic abartmiyorsun canim eger benimkinde öyle bisey olsaydi ayni seyi yapardim kesin :KK66:

Elmasekerim az once aradi 40 dk konustuk herseyi anlatti kiza demiski beni bida gece arama demis kiz niye ki demis benimkide sevgilim kiziyo bana demis senin sevgilin mi var demis kiz evet demis ali. Kizda peki niye kiziyo ki demis. Cunku o saatte araman hos degil ve senin benden hoslandigini dusunuyo demis arkasini donmus benimki gidiyomus yanindan kiz demis ki gulmus tabi once benim dusincelerime sonra demiski belki sevgilin haklidir yani hoslaniyorumdur belki demis benimkide gulmus ( sana mi bakicam ben der gibi ) kiz kipkirmizi olmus bu gulusten sonra . Dahada aramamis kiz :KK70:
benimki bana dediki ben hayatimda sen varken kimseye bakmam dedi.
Bende ya yine ararsa dedim aksamlari bana soyler misin dedim soylerim ama aricagini sanmiyorum dedi
Biraz atistik ama sonra yine duzeldi aramiz gulduk eglendik. Ama kiz bida is saati disinda ararsa bu sefer ben arayip uyarcam o kizi. Yeter be ben yillarimi cocuklugumu verdim ona kimseye kaptiramam. Ben sirf onu sevdigim icin cocuklugumu yasayamadim ne gezdim ne eglendim hep ona adadim kendimi sirf o istiyo diye kapandim zayifladim sirf o begensin diye squat yapiyom can cekise cekise. Hiiic kimse kusura bakmasin o benim valla kaptiramam kmseye onada dedim zaten anlatisla karsiladi :)
ay Allah'im bizi boyle kizlardan korusun yuvamizi yikmalarina izin vermesin Ya Rabbim :)
amabunuda yasadim ya allahim aldatilan kadinlara sabir versin yardimcisi olsun aldatan erkeklerin pipisi kopsun insallah :)

fndrkrdm böyle sümük kızlar oldukça fazla etrafta. bide sevgilisi olan erkeklere asılmaları yok mu tam boğazlamalık :KK57::KK57::KK57:
sen sıkma canını bak sevdiceğin de vermiş gereken cevabı. eğer ararsa bi daha sen bi güzel arar haddini bildirirsin. gerçi bu saatten sonra arayacağını da sanmıyorum :81:

şimdi pilatesim bitti 85 ti ölçtüm 83 olmuş :KK53::KK53::KK53: ikinci şooooook :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

canımcım bunu yapıyorum

Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 06.03.2013 - YouTube

fndrkrdm böyle sümük kızlar oldukça fazla etrafta. bide sevgilisi olan erkeklere asılmaları yok mu tam boğazlamalık :KK57::KK57::KK57:
sen sıkma canını bak sevdiceğin de vermiş gereken cevabı. eğer ararsa bi daha sen bi güzel arar haddini bildirirsin. gerçi bu saatten sonra arayacağını da sanmıyorum :81:

şimdi pilatesim bitti 85 ti ölçtüm 83 olmuş :KK53::KK53::KK53: ikinci şooooook :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

canımcım bunu yapıyorum

Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 06.03.2013 - YouTube

ay evet ya sülük gibiler yapışıyolar bırakmıyolarda dünyada erkek kıtlığı var sanki :KK47: ah öylesinin saçını başını yolmak lazım da ah ah gelmiyoki elime :KK47:

ah evet o video hemen indiriyo ya :KK52: ben ebru şallıyla yapıyorum ama baya terliyorum top ağırlık felan kullanmıyorum ama yinede yapıyorum hepsini :KK1:
ay ah bi zayıflasam benimkinin gözüne gözüne sokacam da kendimi :KK50: yarın diyetisyenime söylicem listeyi dğeiştirsin sıkıldım valla ya :KK50: bide ramazan içinde diyet listesi isticem eğer sizlerde oruç tutarsanız aynı listeyi buraya yazarım :KK54:

sevgilisi olanlar daha çekici demek ki :KK1::KK1::KK1:

canım yayınlarsan bende uyarım listeye. etrafımda ki herkes ramazanda 10 kilo veriyo ben aksine kilo alıyorum:KK52::KK52::KK52: sinir kat sayım tavan yapıyo resmen :KK52::KK52::KK52:

sevgilisi olanlar daha çekici demek ki :KK1::KK1::KK1:

canım yayınlarsan bende uyarım listeye. etrafımda ki herkes ramazanda 10 kilo veriyo ben aksine kilo alıyorum:KK52::KK52::KK52: sinir kat sayım tavan yapıyo resmen :KK52::KK52::KK52:

aynen heralde canım çekici geliyo demekki :KK1:

tabiki paylaşırım inşallah verir :KK31: bende kilo alıyorum ya hemde aşırı derecede kilo oluyorum hiç abartısız her ramazanda 5 kilo felan alıyorum inşallah bu senee böyle olmaz :KK50:

ya hani gece yiyoz yatıyoz ya ondan oluyo hep bide akşam aç gibi yiyoz yemeğe giriyoz o yüzden ee oruçlusun spor yapsan susucan terlicen oda sıkıntı hep :KK50:

Günaydın kızlar :KK3:

Sabah kahvaltım 2 dilim peynir 3 zeytin 1 dilim domates. ve azıcık ekmek :KK17:

sabah aç karnına 10 dk yürüyüş yaptım. mideme kramplar girdi :KK53::KK53:

evet fndkkrm gece yiyoruz ve hareketsiz direk yatıyoruz akşam da kıtlıktan çıkmış gibi yiyoruz :KK1::KK1::KK1:
ee biz almayalım da kim alsın :KK22::KK22:

Kizlar ben kendime spor bölümünde yeni bi topik actim. Dedimki kendi kendime "zaten diyet yapmiyorum artik, saglikli beslenmeye calisiyorum, tartilmiyorumda artik sadece ölcüm yapiyorum, burda artik yediklerimide yazmiyorum, ne anlami varki buraya yazmak" dedim ve bi topik actim. Spor arkadasi arayanlar icin actigim bi topik, eger sizde katilmak istiyorsaniz tabiki basimin üstünde yeriniz var (sizin hakkinizda da yazmis bulundum). Benim sayfaya girip nerde oldugunu görürsünüz, linki veremiyecem simdi, kopyalayamayi unuttum :))

kızlarrrr:KK52:
diyetisyenden geliyorum ve bilin bakalım kaç kiloyuuuuuuuum :KK52:
58.5 kadın bida gelme dedi bana bi kaç kilo dahaversen yeter dedi kilomun hepsini yağdan vermişim 200-300 gr sadece su :KK52:
liste vermedi devam et bu listeye dedi
ramazandada sahurda sabah kahvaltısı gibi yapıcam sahurumu iftardada önce çorba ve salata sonra 15 dk ara vericem yemeğimi yicem :KK76:
ay şimdi bundan sonra tartı umrumda değil sadece sıkılaşıcam ve yaz sonuna kadar 50 olucam hiiiç kasmadan :KK52:

X