Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Aksam
Yesil mercimek yemegi
2-3 kasik ispanakli yogurt

Bugün fitnessde 40 dk. hizli tempoda yürüyüs yaptim kosu bandinda, aralikli kostum, tam 305 kalori. Geri kalan 20 dk.da agirlik calistim.

Bu arada belirteyim kizlar, pazar günü hem evlilik hem tanisma yilönümüz, cumartesi ve pazar günü esimle yildönümüzü kutlayacagiz, o yüzden o iki gün burda olamayacagim kizlar kusuruma bakmayin, simdiden yazayim dedim

Akşam: Çok küçük ekmeğe yağsız tost.
bide bugün kek yaptım ilk deneyimim bu konuda ve eh idare eder olmuş sürekli bi kıvamını oturtayım derken 1 dilim miğdeye indirdim.
jillian michaels tamamlandı.

akşam 4 elma.
şimdi jillian michales a başlıyorum. umarım ağrısız geçer

Son düzenleme:
Betrayal tatlım buldum ağrılarımın sebebini. tok karnına spor yapınca oluyomuş :)
bahaneyle akşam yemeği yemem artık

1 saatlik sporumu yaptım. huzurla uyuyabilirim artık

Günaydın kızlarr

Kahvaltı : kk kadar peynir, 4 zeytin, yarım kırmızı biber, salatalık 6,7 dal maydanoz :)

sabah kalkar kalkmaz da 1 bardak ılık su

günaydın kızlar.. sabak kalkınca 2 bardak sıcağa yakın su.. kahvaltı: kepek ekmek arasında light peynir, domates biberli tost.... salatalık.... 1kupa bitki çayı.... sabah kalkınca elma sirkeli su içipte faydasını göreniniz var mı acaba kızlar..

günaydın canım.
bende ılık su içiyorum. sirkeyi denedim bi kaç kez ama boğazımı yaktı sanırım. bide tadı iğrenççç

ama tanıdığım bi kız 36 bedene kadar inmişti. sadece sirkeli su ile :44:
1 tatlı kaşığı sirkeyi 1 su bardağı su ile içiyormuş. başkada birşey yapmıyormuş. :106:

Son düzenleme:
OOOf kızlar bu ara iştahım çok açıldı ya dün akşam yarım börek kalmış onuda mideye attım
sabah kalkınca ılık su içtim sonra yoğurt kürümü yedim yarım saat sonra kahvaltı yaptım
kahvaltı= 2 kk peynir ve 4y.zeytin 1 tane kıtır ekmek ( 2 tane peynir yedim çünkü evde kahvaltılık kalmamış yumurta hakkımıda doldurmuştum o yüzden yani)
1 büyük kupa yeşil çay içtim
öğle yemeğinden 30 dk önce yoğurt kürümü yedim
öğle yemeğim= 2 kaşık yoğurt ,2 kaşık pancar kavurması, bol limonlu salata, 1 kepçe kremalı tavuk çorbası ve 5-6 kaşık turşu kavurması yedim onu çok yemeseydim iyiydi ama artık akşam yemeği yemicem azartesiye ne kaldı şurda verdiğim kiloyuda geri aldım kesin bu hafta pazartesiye kadar sıkı tutmalıyım kendimi

sporum= 50 tane şınav, 100 tane mekik, 300er tane yan karın, 25 tane bu videodaki ilk egzersiz Göğüs Dikleştirme Egzersizleri-Göğüs Gerdirme Hareketleri - YouTube ve 25 tane yaklaşık 1.5 litrelik su şişesiyle kollarımı açtım kapadım göğüslerim için herşey

yemeği yeni yediğim için egzersiz yapamıcam ama 1 saat sonra tony horton yaparım pazarteside ebru şallının 21 günde karın savar dvdsine başlama aklım var 21 gün inşallah sıkılmadan yapabilirim

kızlar platese felan başalmıyorum pazartesi slim in 6 ya başlıyorum 6 hafta süren bi program yapanlar incecik hatun olmuş ya videolarıda kaydettim ona başlıcam pazartesi haydi bismillah

bu ilk video bu 2 hafta yapılıyor Phase 1 Start It Up - YouTube

daha sonra bu 2. buda 2 hafta Phase 2 Ramp It Up - YouTube

sonrada bu 3. buda 2 hafta yapılıyo Phase 3 Burn It Up - YouTube

toplamda 6 hafta sürüyo haftanın 6 günü yapılıyor 1 gün dinleniliyo. bonus videoları var onlarıda istediğin zaman yapıyosun

bu Slim & Six Pack.mp4 - YouTube ve bu Slim & Limber.mp4 - YouTube

yapanlar çok incelmiş bende pazartesi başlıcam vücudumu dinlendiricem 2 gün kadının biri diyet yürüyüş ve bu videolarla 2 ayda 20 kilo vermiş

yapan herkes cidden çok incelmiş sıkılaşmışlar en iyi spor olarak öneriyolar zayıflamak için

Son düzenleme:

birlikte mi başlasak :118:
jilian ablaya bunu da eklerim. ohh misss

selam kızlar menümü yazayım belki akşam yemem çünkü eve geç gidip yemeyebilirimm
sabah:kahvaltı yok 1 fincan nescafe
öğle:1 kase çorba
4-5 kaşık makarna 3 tanemi ne köfte
2 fincan fitre kahve ve 1 fincan çay daha içtim gün içerisinde

bende jillianın yanına bu sporu ekliyeyim bari.
tartı gününe kadar 50leri görmek istiyorum. (

hiç makarna yemeseydin keşke tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…