canım ya ben şuan senin başlangıç kilonla aynıyım ve bende senin gibi 63 lere falan inmek istiyorumm sen ne kadar sürede ve ne ayparak 12 kilo verdinnmuzeyyencim yaa bu sabah pilates karin icin yaptim, karnim suan agriyor, farkettimki kemerimi normalinden daha fazla sikmam lazimdi :)) karnim resmen dümdüz oldubide agrimasi okadar hosuma gittikiiii :))
bu arada bacaktan 2 santim gitmis canim tebriklerrrrr, eger gögüsün kücülüyo diye üzülüyorsan gögüsü kaslandirirsan biraz daha büyürler ve diklesir canimgögüs hareketleri yapabilirsin bunun icin hem dusta gögüs bölgesine masaj yaparsan büyür diye bi yerde duymustum ama dogrumu emin degilim :18:
fndkkrdu, daha dogrusu hanifecim, benim ismim Şermin (Ş harifini bulmak icin internette gezindim yaa bu ne).. sizinle tanistigima'da cok memnun oldum kizlar sanki uzun zamandir arkadasmisiz gibi hissediyorum
ben spor yapıyorum elimden geldiği kadar hareket ediyorumyarın ayın 15 i ve benn gerçekten başlıyacamm ayrıca size birşey soramk istiyorum siz benden daha tecrübelisiniz sizce nelere dikkat etmeliyimm ?
ay aynen yaa ben bu akşam yediklerimi erittim nerdeyse.Betrayalcim inan bnde cok saldim ama takmiyorum kndi kndime yakicam yediklerimi diyorum aksamda pilatesimi yapiyorum misler gibi :)
Elifcim bn teldeyim normalden giren arkadaslar sana squatsi aciklar :))
Elmasekerim gelince paylasir sirrini :)
aynen bende bu akşam yediklerimi erittim resmen.bikac sn ara veriyorum ben
ay fatmacim az once ben mesela 1 dilim pasta yedim ama kalindi dilim yani ama eriticem slim in 6nin karin icin olan videosunu yapicam.
Kızlar benim göğüsler küçülüyo yavaştan95di ilk zamanlar şimdi 89
ay bide sıkılaşsın dik olsun ooohdadından yinmez ahahahah
plates bendede fayda etti ya sanki dünden beri bi 5-10 kilo gittişafak 19 benim
Şermincim bende bende sanki yıllardır arkadaşmışız gibi hissediyorumAy şu dörtlü bi ara buluşsak keşke
ama sen yurt dışında betrayal istanbul dışında bi muzeyyenle ben yakınız birbirimize
ayy benimde size kanım çok kaynadı nedense
elmasekerim (Şermincim) çok güzel bi duygu dimi o ağrı.
hiç aklıma gelmezdi böyle bi ağrının hoşuma gideceği.
ben duştan çıkmadan 1 2 dk önce soğuk su ile şok yapıyorum vücudum kıpkırmızı olyo kan dolaşımını hisseyiroum resmen
gögsümede tutuyorum ama küçülsnler istemiyorum
bacağımda nasıl incelmiş anlamadım
fndkkrdm keske buluşabilsek ne güzel olurdu
Gögüslerine duştan sonra soguk su tut dikleşmesi için bende bi yerde okumuştum.
he bi de buz kalıpları varya onunla masaj yapıyomuşsunbi arkadaşamdan duymuşştum. ama denemedim. sadece soguk su tutuyorum.
canım ya ben şuan senin başlangıç kilonla aynıyım ve bende senin gibi 63 lere falan inmek istiyorumm sen ne kadar sürede ve ne ayparak 12 kilo verdinn
aynen muzeyyencim hele bi mezun olimde rahat bulusuruz kismetse :)
Fatmacim memnun oldum
Kız sıkma canini olur oyle seyler zaten onemli olan olculerimizdi dimi :)
bende saldim diyeti ama asiri degil hem platesle inceliyoruz sende yap :)
Kızlar ya benim bacaklarim morariyo squattan mi acaba ust bacaklarimda ufak yerler ama yinede rahatsiz oluyorum beyaz tenliyim bide cok belli .
aksam yemegim : 4 kasik menemen
1 dilim ekmek
yogurdun icine cok az misir ekmegi dogradim :)
bide ilerleyen saatlerde 1 ince dilim pasta yiyebilirim:)
Betrayalcim inan bnde cok saldim ama takmiyorum kndi kndime yakicam yediklerimi diyorum aksamda pilatesimi yapiyorum misler gibi :)
Elifcim bn teldeyim normalden giren arkadaslar sana squatsi aciklar :))
Elmasekerim gelince paylasir sirrini :)
ay kızlar bugün altkata akrabamıza indik ameliyat olmuştu bana bir övgüler bir övgüler anlatamam
akrabamızın kaynanası beni haftasonu gördü hoşgeldin kzıım dedi yolda ( benim en büyük ablam bana benziyo ve evli ) beni o sanmış akrabamıza demişki x in kzıı ne kadar zayıflamış evli olandı heralde dal gibi olmuş kız nasıl kiloluydu felan demiş akrabamızda o hanifedir demiş o diyetteydi felan bugün beni gördü işte akrabamız ( aylardır görmüyoduk birbirimizi) ay ne kadar zyaıflamışsın kaç kilosun felan dedi bide kiloluyken beni naısl gördüklerini anlattılar ay allahım iyiki zayıflamışım ya bildiğin obez felanmışım çirkinmişim ben
iyiki zayıflamışım koltuklarım kabardı vallahi
şermincim teşekkür ederim canım iltifatların içinama öyle cidden ablam 52 kilo ve onun eteğine pantolonlarına girebiliyorum (belden bazıları sıkıyo ama oluyo bazılarıda bacaktan kaybediyorum ) ama onlarda zamanla düzelicek daha 3 ay oldu nerdeyse :)
canım istanbulda nereye gidebilirsin sayim
hazır sultan ahmetteyken oraları güzelce bi gezin camiler felan gerçekten güzel yerler orası . Yerebatan sarnıcı hele
sonracıma rumeli hisarınıda görün (ben hiç gitmedim ama çok güzelmiş orda kahvaltı yeri yemek yeride var manzaraya akrşı çok hoş olur )
boğaz turu yapın atlayın bi vapura fazla değil 15 tl felan tutar o
kız kulesine giriş ne kadar bilmiyorum ama merak edersen orayıda bi gör derim
sonraa kesinlikle adalara gidin orası kaçmaz bak bunu listenin en başına al hatta fayton 50 tl felan binmek isterseniz.
bisiklet ucuz saatlik kiralanıyo ordabüyükadayı öneririm genelde oraya gidiliyo (ben heybeli adaya gitmiştim)
sonraaa neresi neresi kapalıçarşıya gidin
ortaköy'ede gidebilirsiniz
pierre loti tepesi var romantik olur gidin
vee akşam taksime akın
eminönüne gidin :)
gülhane parkına uğrayın ordan
çamlıca tepesi varmış orayada gidin istanbul ayaklarının altındaymış öyle diyolar
aklıma geldikçe sayarım dahabakın yol masrafı çok tutar istanbulda ulaşım konusunda. istanbulda metrobüs tramvay kullanıyoruz biz o yüzden sana akpil soracaklar o yüzden sakın siz 1 geç 5 geç felan alim demeyin 1 geç 4 tl
onun yerine gidin akpil bayisine oralarda mutlaka vardır akpil dolum yeri onlar verir 5 tl ye akpil alın içine de para attırın ikiniz için 1 tane akpil yeter aslında ama paradan kar yapmak istiyosanız 2 tane akpil alınçünkü her indiğin durakta bi makine var o sana paranın yarısını geri veriyor eğer ikniz bi akpil kullanırsanız zararda olursunuz . Ay ulaşım çok sıkıntılı burda
1 kişi 2.5 muydu müzeyyen ?
Ben suan cok kötüyüm :'( :'(
Pilates yaparken ters bi hareket yaptim ve arka kurek kisminin ustu cok agriyo kolumu tamamen indiremiyorum asagiya :'( dus aldim sicak suyun altinda masaj yaptim ama nafile suan kipirdamadan duruyorum :'(
Fndkkrdm bnm aklima gelenlerin hepsini saymis :*
Evet canim tek bilet 4 tl akbil 2.45
Bn ne güzel kardesimin pasosuyla gidiyodum. Avcilarda bastim gectim 2 guvenlik dikildi önüme noluyo dedim kart kontrolü dedigosterdim aldilar pislikler o gun bugundr her haftasonu batiyorum normalde paso 1tl
Aaaa simdi bnde alt bacagimin arkasinda ki morlugu farkettim :s
Gecen haftada diz kapagim mordu :s:s
Canim turistler hava guzelse tabanvay yapiyolarsizde katilirsiniz onlara
müzeyyencim geçmiş olsun canım ani bi hareket yaptıysan demekkimasaj yaptır bide sıcak havlu felan sar belki iyi gelir canımiyice ovalasın annen
ay demekki spordan morarıyomuş korktum bian geceleri dayak mı yiyom acaba
şermincim canım rica edeirm kırk yılın başı gelmişsiniz ne demek yazarım tabiki deya akpil işi kazık ama taksiye kıyasla ucuz taksiye ölseniz binmeyin turistsiniz zaten hayatınızın kazığını atar şerefsizler
ay ne güzel öğrenciyken 1 tl basıyodum aölye geçtim tam insan oldumya siz gidiceksiniz akpil dolum yeri yazıyo zaten metrobüslerin orda güvenliklerede sorarsanız anlatırlar ama sakın 1 geç almayın kazıklanırsınız.
ay ya benim de her yerim ağrıyo sırtım resmen azap çektiriyo banayürümekte zorlanıyorum
o morluklar spordan bence canim, ama bilen kisiye sorsak iyi olur, belki yanlis bi hareket yapiyoruzduk :18:
insallah kesin katiliriz
tamam canim anladim coook tesekkür ederim bilgilerin icinzaten cogu yeri yürüyerek gideriz, uzun yollarida metrobüsle hallederiz
bide bisey sorucaktim. benim arkadasimda istanbula gitti bu sene. o diyorki turístlik yerlerde filan gidipte alisveris yapma sakin, pazarda sattiklarin 2-3 kati daha pahaliya satiyorlarmis. kendisine bi esarp almis pazarda 5 lira, aynisini turistlik bi yerde 25 liraya görmüsdogrumudur sizce? dogruysa gidip pazarlari gezsem daha iyi olur