Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğrudur canım kazık atmak için her yolu denerler. Senin zaten türkçen var turist olduğunu belli etme satıcılara :)
Geldim Geldimm
bende dikkat ettim bugün yediklerime. boynumun alt kısmı ağrıyor hala masaj yaptırdım sabah nasıl kıtır kıtır sesler geliyorr
elmasekerim turist görünce burdakilerin gözünde dolar simgesi oluyo
ayyy bu sabah pilatesimi yapamadimmm, sabah normalde 6da kalkiyordum bu sabah yarim saat gec kalktim. kalkar kalkmaz öyle bi aciktimkii, sanki 1 haftadir bisey yemiyorum hemen gittim biseyler hazirladim yedim, saat gec oldugunu görünce hemen giyindim ciktim.. ama karnim fecii agriyor yaa dün adanayi yedigim halde o adanayi eritmissim galiba, sabah ac kalktigima göre :)) dünki karin kalca egzersizleri cok hosuma gitmisti bu aksam fitnessden döndükten sonra yine yapacam eger fitnessden sonra enerji kalirsa tabii :)) bugün bodypump günü, bol bol kas yapicam kizlar, insallah bi kac ay sonra six packli halimi görürsünüz (six pack olmasa bile kaslarin görünecegi bi sekilde)..
kizlar size bi tüyo vereyim karin icin (kesin baska yerde de duymusunuzdur, ama yinede söylüyeyim). gün icerisinde karninizi hep icinize cekin. yürürken, otururken, spor yaparken, tv izlerken, ne yaparsaniz yapin karninizi hep sIkIn (I olmayinca kelimeler ne kadar yanlis anlasilabilir yaa). karninizdaki kaslar hep calismis oluyor bu sekilde ve yaglarin yakilmasini hizlandiriyor. ayni sekilde otururken bile popomuzu sIkmak cok yararliymis. kaslarimizi hep calistiralim kizlar, ne yaparsak kardir diye düsünüyorum :))
cok gecmis olsun canim, eger kendini iyi hissetmezsen bugün yapma platesi bence
aynen öyle canim, neden öyle görüyorlar anlamiyorum hala, cok sacma.. oraya göre burda daha iyi kazaniyorlar ama yasam sartlari daha pahali, ekmek orda 1-2 liraysa burda 5-6 lira.. yani nerden baksan ayni kapiya geliyor.. senede 2-3 hafta tatil yapinca zengin görüyorlar bizi.. halbuki normal insanlar gibi kazanip normal insanlar gibi tatile gidiyoruz, bunu bi anlamiyorlarki
ay ne güzel anlatmışsın
bende karnım hep içerde gezerim çok öncelerden alışkanlık olmuş. zor bırakıyorum
bu akşam da senin yolladığın pilates videosunu yapıcam bi sakatlık çıkmaz inşallah :26::26:
Sağol canımcım çok zorlamadan yapıcam. yoksa kendimi iyi hissetmem
bi bilsem neden öyle gördüklerini. sen türkçeni biraz daha zorla gerekirse sert görün
genelde hep şöyle derler'' buyur abla buyur.. x ürünün fiyatını sorarsın der ki 40 tl ama sana 25 '' gelde al şimdi.
ahahah vallah biliyorsun bu isi, aynennn böyle diyorlar.. normalde 40 ama sana 25.. bide pazarlik edince söyle derler "abla bunun gelisi bu kadar".. cook sinir oluyorum
canım çok gemiş olsun umarım çabuk geçer.Ben suan cok kötüyüm :'( :'(
Pilates yaparken ters bi hareket yaptim ve arka kurek kisminin ustu cok agriyo kolumu tamamen indiremiyorum asagiya :'( dus aldim sicak suyun altinda masaj yaptim ama nafile suan kipirdamadan duruyorum :'(
Fndkkrdm bnm aklima gelenlerin hepsini saymis :*
Evet canim tek bilet 4 tl akbil 2.45
Bn ne güzel kardesimin pasosuyla gidiyodum. Avcilarda bastim gectim 2 guvenlik dikildi önüme noluyo dedim kart kontrolü dedi gosterdim aldilar pislikler o gun bugundr her haftasonu batiyorum normalde paso 1tl
oyy canım napmış o kadın sana.ah hatunlaaar ah spordan geliyorum demistim ya size hoca bana ozel program yapicak diye kadin anami aglatti artik oturup ciddi ciddi aglicaktim ya
8 dk kosu bandi verdi 10 dk bisiklet bi karin icin alet vardi onu verdi 15 kg agirlik ile 45 defa yap dedi
sonra crunch verdi( masa pozisyonunda mekik hic durmadan 60 tane)
makas verdi(bunda aglicaktim iste) omuzlarım yukarda makas yaparkende bileklerimi tutucaktim cok zordu ya 100 tane yaptirdi ondan
kol icinde dambillarla egzersiz verdi suan kollarimi hissetmiyorum 200 tane kol calistim dambillar 2 ser kgydi galiba
250 tanede ip atladim
squat yapicam daha 160 tane hic bi yerimi hissetmiyorum ya
canım çok gemiş olsun umarım çabuk geçer.
kızlar ben bugün masa tenisi turnuvalarındaydım. koşuşturup durdum.
hem hakemlik yaptım erkek takımlarının hemde yarışmalara katıldım.
yarın finali oynıycam çok heycanlıyım.
öğle arası eve gidemedim okulda yedim
1 kepçe patatesli etli yemek
3 tulumba tatlısı(gerçekten iğrençti şerbet şekerli bile değildi)
akşam:
bir but.
birazdan yürümeye gidicem dönüşte spor yapıp uyurum heralde.
biraz dinlen canım sonra squat yap olmaz mı?Ah fatma degdi degmesine ama öluyorum sanki belim agriyo suan basimda catliyo ayaga kalkmaya useniyom suan
sağol canım ya çok hareket oldu hayatımda bu aralar.Sağol canım benim. bugün biraz daha iyiyim.
Ne güzel bol hareketli bir gün geçirmişsin
Yarın ki turnuvanda başarılar canımcım
sağol canım ya çok hareket oldu hayatımda bu aralar.
cuma günü babamla birlikte köye gidicem.
bahçe işlerinde yardım edicem.
evi temizliycez mis gibi yapıcaz.
hafta sonu giremiycem.:26::26:
pazar günü saat 4 gibi dönücez ve pazar günü saat 7de konsere gidicem.
pazarteside konsere gidicem.
öyle yoğun olucam çok mutluyum.