Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Kizlar suan yatiyorum ama donerkn hareket ederkn kaburgamn alt kismi nasilllll agriyo anlatamam.
Bu pilatesten sonra oldu böyle ama hosuma gidiyo :KK70:

Günaydın kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3:
Sabah ölçtüm malum yerleri. 2 yer hariç diğerlerinin hepsi aynı. ama sinirlenmedim :KK1: çünkü pilatese yeni başladım.
ve ölçülerim
Bel : 62
göbek : 84
Kalça: 92
Gögüs : 83 :KK50: gittikce 70 e yol alıyo. :KK43::KK43:
Üst Bacak : 52:KK9:
Üst kol : 24
Birazdan kahvaltı yapıcam.:KK56::KK56::KK56::KK56:

ay ya ben ölçme gününü unutmuşum yemekte yedim ben yarın paylaşırım ölçülerimi .

ya ben slim in 6dan sıkıldım :KK14: yeterincede kas yaptım sanırım üst bacak baya kas oldu kötü durucak nerdeyse :KK14:
ama onun karın olan videosunu yapıcam çünkü çok etkili.

kahvaltı= yarım domates
1 kk peynir
3 y.zeytin
1 biber

plates yapıcam şimdi bende 21 günde karın savar var ama baya konuşuyo ya acaba muzeyyenin attığı videoyu mu yapsam bugün. ebru şallının karın günleir çok etkili oluyodu ben dün karın savarı yaptım hiç bişey hissetmedim :KK50:

Canım been etkisini gördüm bak elmasekerimin attığı videoda çok güzel. ben her ikisinide yapıyorum gerçi dün akşam sadece elmasekerimin attığını yaptım bide ek olarak 10 dk bacak inceltme yaptım ebru şallıyla çok iyi geldi. karın bölgem acıyo çok hoşuma gidiyo. sende yap istersen :))

Canım been etkisini gördüm bak elmasekerimin attığı videoda çok güzel. ben her ikisinide yapıyorum gerçi dün akşam sadece elmasekerimin attığını yaptım bide ek olarak 10 dk bacak inceltme yaptım ebru şallıyla çok iyi geldi. karın bölgem acıyo çok hoşuma gidiyo. sende yap istersen :))

tamam canım bi bakim ben ona. senin attığın videoyu yaptım karın savara bin basar vallahi karnım çok sert oldu şuan :KK8::KK76:
bi onada bakim zumbada yaparım belki şimdi

spor=plates
simit bölgesi
155 squats
30 tane şınav
(squat beni acaip terletiyo ya :KK53:

az önce ablamın mini bi eteği vardı içine giremiyodum fermoarı kapanmıyodu bilin bakalım nolduuuuu :KK3:

içine girdim o fermuar kapandı azcık daha zayıflarsam ablamın tüm etekleri kotları vs hepsi olucak :KK15:
ay bu arada ablam 52 kilo yani :KK1::KK1:
ben 60 kiloyum ve o eteğin içine girdiiiim :KK76::KK76: kim tutar beni bu saatten sonra :KK36::KK36::KK36:

Son düzenleme:
kızlar ya farkettimde biz birbirimizin isimlerini bilmiyoruz :KK1:

benim adım hanife :KK34:
muzeyyenin ki müzeyyen heralde :KK31:

Fndkkrdm ne güzel girmişsin eteğin içine :KK34::KK34:

evet o video çok güzel söylediği gibi 45 dk sonra fark ortada :KK8::KK8::KK8:

ben senin adını bi konuda görmüştüm yanlışlıkla yazmıştın sanırım :) evet benim adım müzeyyen :KK76::KK76:

Fndkkrdm ne güzel girmişsin eteğin içine :KK34::KK34:

evet o video çok güzel söylediği gibi 45 dk sonra fark ortada :KK8::KK8::KK8:

ben senin adını bi konuda görmüştüm yanlışlıkla yazmıştın sanırım :) evet benim adım müzeyyen :KK76::KK76:

ay valla öbür eteğini de denedim S beden üstelik onu anneme daralttırmıştı onun içine bile girdim ya :KK52: o etekle bi fotoığraf çekim de bakın hatta :KK1:

doğrudur yazmışımdır ahahah :KK1:

evet ya kadın çok iddalı konuşuyo ve oluyoda yani 21 gün onu yapsak gideriz zaten el kadar bişey oluruz :KK1:

Son düzenleme:
ay valla öbür eteğini de denedim S beden üstelik onu anneme daralttırmıştı onun içine bile girdim ya :KK52: o etekle bi fotoığraf çekim de bakın hatta :KK1:

doğrudur yazmışımdır ahahah :KK1:

evet ya kadın çok iddalı konuşuyo ve oluyoda yani 21 gün onu yapsak gideriz zaten el kadar bişey oluruz :KK1:

Bekliyorum canım fotonu :))

İnşallah inşallah el kadar olalım :KK51::KK51:

öğle yemeği yenecek bişey yoktu bende tost yaptım
öğle= yağsız beyaz ekmeğe tost çeyrekdi
1 tane biber ve yarım domates bide 3 tane y.zeytin yedim
1 bardakta ayran içtim
:KK56:

muzeyyencim yaa bu sabah pilates karin icin yaptim, karnim suan agriyor, farkettimki kemerimi normalinden daha fazla sikmam lazimdi :)) karnim resmen dümdüz oldu :KK52::KK52::KK52: bide agrimasi okadar hosuma gittikiiii :))

bu arada bacaktan 2 santim gitmis canim tebriklerrrrr, eger gögüsün kücülüyo diye üzülüyorsan gögüsü kaslandirirsan biraz daha büyürler ve diklesir canim :KK66: gögüs hareketleri yapabilirsin bunun icin :KK66: hem dusta gögüs bölgesine masaj yaparsan büyür diye bi yerde duymustum ama dogrumu emin degilim :18:

fndkkrdu, daha dogrusu hanifecim, benim ismim Şermin (Ş harifini bulmak icin internette gezindim yaa bu ne:KK1::KK1:).. sizinle tanistigima'da cok memnun oldum kizlar :KK66: sanki uzun zamandir arkadasmisiz gibi hissediyorum :KK17::KK17:

Kızlar benim göğüsler küçülüyo yavaştan :KK76: 95di ilk zamanlar şimdi 89 :KK76::KK76:
ay bide sıkılaşsın dik olsun oooh :KK76: dadından yinmez ahahahah :KK1:

plates bendede fayda etti ya sanki dünden beri bi 5-10 kilo gitti :KK1: şafak 19 benim :KK1:

Şermincim bende bende sanki yıllardır arkadaşmışız gibi hissediyorum :KK30: Ay şu dörtlü bi ara buluşsak keşke :KK16:
ama sen yurt dışında betrayal istanbul dışında bi muzeyyenle ben yakınız birbirimize :KK1:

ayy benimde size kanım çok kaynadı nedense :KK16::KK16:

elmasekerim (Şermincim :KK16:) çok güzel bi duygu dimi o ağrı.:KK9:
hiç aklıma gelmezdi böyle bi ağrının hoşuma gideceği.:KK1::KK1::KK1:
ben duştan çıkmadan 1 2 dk önce soğuk su ile şok yapıyorum vücudum kıpkırmızı olyo kan dolaşımını hisseyiroum resmen :KK1::KK1:
gögsümede tutuyorum ama küçülsnler istemiyorum :KK50::KK50:
bacağımda nasıl incelmiş anlamadım :KK23::KK23:

fndkkrdm keske buluşabilsek ne güzel olurdu :KK31::KK31::KK31:
Gögüslerine duştan sonra soguk su tut dikleşmesi için bende bi yerde okumuştum.
he bi de buz kalıpları varya onunla masaj yapıyomuşsun :KK51::KK51: bi arkadaşamdan duymuşştum. ama denemedim. sadece soguk su tutuyorum. :KK54:

o soğuk masajı bende duymuştum ama yazları dayanabiliyorum bi tek :KK1:
canım buluşmasına buluşuruz ama benim bu ara sıkı ders çalışmam lazım temmuzda sınavım var mezun olucam o yüzden sıkı çalışmalıyım benimkiylede 2 haftada 1 anca görüşücem o yüzden sonrada memlekete gidicem ama ordan gelince buluşuruz bu takım ayrılmaz böyle inşallah :KK1: :KK16:

kızlar tartıldım 59.2 çıktım.
kilom artmış ama ölçülerim azalmış.
bel:73
göbek:83
kalça:98
göğüs:85
üst bacak:53
kollar: 25
sabah:-
öğle: bir but ve salata
akşam:
poğaça pasta falan gitti akşam yemeğim :KK43:
kızlar ben diyeti çok saldım gibi oldu napıcaz? :KK43:( eski hırsım gitti.:2::2::2:
yarına toparlanmam lazım.
bu arada benim ismimde fatma.

spor=plates
simit bölgesi
155 squats
30 tane şınav
(squat beni acaip terletiyo ya :KK53:

az önce ablamın mini bi eteği vardı içine giremiyodum fermoarı kapanmıyodu bilin bakalım nolduuuuu :KK3:

içine girdim o fermuar kapandı azcık daha zayıflarsam ablamın tüm etekleri kotları vs hepsi olucak :KK15:
ay bu arada ablam 52 kilo yani :KK1::KK1:
ben 60 kiloyum ve o eteğin içine girdiiiim :KK76::KK76: kim tutar beni bu saatten sonra :KK36::KK36::KK36:
canım 155 squats yaptım dedin ya bu squats nasıl bişey söyler misin ve nerelere faydası var

X