Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

elmaşekeerim burn fast fat'e baktımda belki onuda yarın sabah yaparım ramp it uptan önce çünkü dans ediyo gibi kadın. daha çok ter akıtırım hem ay ben günde 2 saat spor yapıyorum ama çok ağır değil sporlarım zararlı mıdır ki acaba ?
sonuçta öyle koşmuyorum etmiyorum ağırlıkta çalışmıyorum zararlı değildir heralde ? bide 1 gün dinleniyorum mutlaka.

Günaydın hatunlar sabah yine tartıldım 61 kiloyum Bu şişkinlik gitsin artık istemiyorum

kahvaltı= 1 haşlama yumurta
yarım domates
4 dilim salatalık
1 biber
1 kk peynir
2 zeytin
1 etimek

9.45de spora başlıyorum sırasıyla yazim yapacaklarımı

Burn Fat Fast (20 dk )
ramp it up (50 dk ama 42 dksını yapıyorum ben çünkü lastiğim yok )
zumba (30 dk )
simit bölgem (11 dk )
squat (130 tane )

Birde bugün 16.30da spora gidicem ordada koşu bandı , ip atlama, belki bisiklete binerim, birde ordaki aletleri kullanırım hocamı ikna edebilirsem göğüs için bi kaç hareket öğrenmeye çalırım

Günaydın güzel topiğimin hırslı ve azimle bayanları

elmasekerim dediğin gibi ben dün sabah kahvaltımı bi güzel yaptım öğle yemeğimi de yedim makarnamıda yedim. akşam da meyve salatamı yedim . ama aklıma kurt düştü git bi tartıl dedi. sabahkinden 300 gr azdım. inanamadım yakmışım hepsini gün içinde.

hee bu arada bu topikten de faydalanıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...arin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim.html

akşam da spor yapmadım ama bugün başlıycam. en azından göbek ve squats hareketlerimi bırakmıycam.

fndkkrdm sen ne güzel devamlı spor yapıyosun yaa. bak nasıl imrendim.

betrayalcm sende çok güzel uzun uzun yürüyebiliyosun. benm 5 dk yı geçmiyo sabah akşam yürümem

bugün de fazla abartmadan yemeklerimi yicem.
bide bişey daha söylemek stiyorum ama utanıyorum ben sabah sade pogaça yedim. ortadan 2 ye kestim içine 2 dilim peynir 3 5 zeytin koydum indirdim mideye

başkada bişey yemedim.

müzeyyencim olsun sabah yemişin bişeycik olmaz bende artık canım tatlı felan çektiğinde gündüz yiyorum ama hergün değil tabi
müzeyyencim hergün spor yapmak zorundayım yoksa bu yağlar gitmez kas olmaz sonra

ay sporum bitti ama bende bittim

Burn fat fasti yaptım önce (pek bişey farketmedi o yüzden daha yapmıcam terlemedim bile öyle sadece sallanmış gibiyim )
ramp it up yaptım
zumba
simit bölgesi
squat
şimdide slim in 6nın esneme videosunu yapıcam çünkü esnemem lazım şuan o kadar spor yaptım ama baya terledim ya

ay aşkım aradı dediki aşkım sizin oralardayız soğuk su var mı dedi var bitanem dedim atsana aşkım ya dedi evin arka tarafına geldi attım tabi patladı su ama çok şekerdi ya kurban olurum ben onaaa
o coco colada şoförlük yapıyoda bizim ordaki yerlere dağıtım yapıyolarmış o anda o yüzden geldi ay yerim ben onuuuuuuu
Allahım sevenleri ayırmasın

bende senin sporlardan mı yapsam acaba

sabah: iki kepek ekmeğinden sandviç yaptım içinde peynir domates zeytin vardı.
öğle: yarım kepekli ekmek, 2 kaşık borani.

bende senin sporlardan mı yapsam acaba

sabah: iki kepek ekmeğinden sandviç yaptım içinde peynir domates zeytin vardı.
öğle: yarım kepekli ekmek, 2 kaşık borani.

yap hayatım yap cidden zumbada hele çok eğleniyorum ramp it upada alıştım belki birazdan foto koyarım buraya hazır olun
hemde taze şimdi çekicem

yap hayatım yap cidden zumbada hele çok eğleniyorum ramp it upada alıştım belki birazdan foto koyarım buraya hazır olun
hemde taze şimdi çekicem
aynen ya ben uzun zamandır spor yapamıyodum artık başlamanın zamanı geldi.
ooo koyy yaa bekliyoruz. hatta önce-sonra yap.

Bende akşamları yapıcam fndkkrdm
ay ne güzel görmüşsün sevdiceğini. bende görsem keşke güniçinde.:2: ama sadece haftasonları görebiliyorum 1 saat var aramızda
yeni fotnu da 3216513 gözle bekliorum hadııı

aynen çok şanslısın fndkkrdu.
ben sevdiceğimi hergün okulda görüyorum.
ama platonik benimkisi. :/

Benimde lise yıllarımda olmuştur platonik aşklarım
nasıl heycanlanırdım görünce elim ayağıma dolanırdı. ne diyeceğimi bilemezdim
sonra sonra geçti tabi :)
yaz tatilinde görmeyince içimde ki sevgi sönüyodu görüncede bişey hissetmiyodum
ay ne günlerdi. hatırlayınca gülmeye başladım kendi kendime

senin ki karşılık bulur belki betrayalcimm hee ne dersin. bi göstersene kendini

Son düzenleme:
maşallah diyin hatunlar bize çok çabuk nazar değiyo da

aynanın karşısında kilolu çıkıyom

benim ki karışık baya okulun en yakışıklı çocuğu ama bizim bi alt dönem
ben 10. sınıfım o 9. sınıf.
işte bi sürü seveni falan var ama çocuğun kızlarla ilgilendiği yok.
çok az arkadaşı var böyle yalnız başına takılan gizemli tiplerden anlayacağın. :/

kız valla git konuş benim camış benle çıkmak istediydi ama köpek gözleirm yüzümden çıkmak istemiş o zamanlar ben mavi gözlüyüm de tabi biz ayrıldık sonra felan benim uzaktan uzağa sevgiydi sonra ben söyledim oğlum ben seni seviyorum gel yine sevgili olalım felan buda bana hiç hayır diyemezdi o gün bugündür sevgiliyiz

ama bizim ilişkimiz uzun bi süre tek taraflıydı ben onu öyle çok sevdim beni sevmediğini bile bile kabul ettim onu ama bak şimdi ölüyoruz birbirimiz için allahım bozmasın

Oyyyy 41 kere maaşallah fndkkrdm

betrayalcim içine kapalı bi tip desene
zor bi durum arkadaş ortamı falan olsaydı keşke

Oyyyy 41 kere maaşallah fndkkrdm

betrayalcim içine kapalı bi tip desene
zor bi durum arkadaş ortamı falan olsaydı keşke

sağol canımmmm bakarsın düğünüme gelirsiniz inşallah

betrayal bu çocuk hiç mi kızlarla felan muhattap olmuyo ? aklıma başka şeyler geliyo benim ama erkekelrlede ilgilenmiyo diyosun :26:

sağol canımmmm bakarsın düğünüme gelirsiniz inşallah

betrayal bu çocuk hiç mi kızlarla felan muhattap olmuyo ? aklıma başka şeyler geliyo benim ama erkekelrlede ilgilenmiyo diyosun :26:

İnşallah canımcım

benim de aklıma geldi ama söylemek istemedim

İnşallah canımcım

benim de aklıma geldi ama söylemek istemedim

hangimiz önce evlenirse artık bi açılış yaparız sen neresinde oturuyon istanbulun ? ben sefaköydeyim ?

benim gay arkadaşlarım var yani belirtileri biliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…