ay bilemedim ki şimdi :26::26:sağol canımmmmbakarsın düğünüme gelirsiniz inşallah
betrayal bu çocuk hiç mi kızlarla felan muhattap olmuyo ? aklıma başka şeyler geliyo benim ama erkekelrlede ilgilenmiyo diyosun :26:
hangimiz önce evlenirse artık bi açılış yaparızsen neresinde oturuyon istanbulun ? ben sefaköydeyim ?
benim gay arkadaşlarım var yani belirtileri biliyorum
Amin canım.
öğle yemeğim:çok az şehriye çorbası, cacık, nohut(bayıldımmmm, hatta çok az bi ekmekle sıyırdım diyebilirim tabağımı. nişanlım güzel olsun diye ) birazda pilav.
hahhaha napalım kader kısmet
yedim ama içim çok rahat hafif hissediyorum kendimi
sen yaptın mı sporlarını
sabahkileri yaptım şekerim 16.30da spora gidicem
ramp it upı yaptım kızlar bende o lastiklerden vardı onlarıda yaptım
şimdi jillian yapıcam.
aynen ya kadın çok taşayy jillian dedin ya özledim onuda
hareketleri yapmasam bile oturup onu izleyesim var nedense
bi de konuşması çok hoşuma gdiyo
elifcim elmaşekerim anlatmış sana gerek kalmadı sanırım anlatmama :)
elma şekerim sen baya sıkılaşmışsın o zaman genişliğin felanda o kız gibi mi ortadaki hani ? ben ortadakinden biraz göbekliyim yanlarımda ondan azıcık fazlabugün ilk kez aynada kendimi çıplak izledim çıplak derken iç çamaşırıyla tabi ay o ne güzel bi görüntüydü ya öyle reglm gitsede şişkinliğim gitse biraz daha zayıflayıp kas yapsam o kız gibi olsam
akşam yeşilçayla birlikte revani yedim yarımdıay ben hamile olsam napardım acaba :26:
neyse bende bundan sonra protein ağırlıklı beslenicem ve bol bol spor yapıcam bu yağlar gidecek o kadar
ay yarınki sporumu sayayım size şimdiden
ramp it up
zumba
simit bölgesi
tony horton
spor salonuna da gidicem 1.5 haftadır gitmiyodum hoca yoktu
squats yapıcam
yarınlık yeter ertesi günde yağ yakıcı videolara bakarım elma şekerim senin o dediğine bakim özellikle
ay yazarken yoruldum sporları ama yemek yerken yorulmuyom müstehak bana
elmaşkerim bişey sorcam ben ramp it upta o kol çalışmaları yapıyolar ya 8 dk ben yapmıyorum çünkü lastiğim yok sen yapıyo muydun yapıyosan nasıl neyle yapıyodun ?
elmaşekeerim burn fast fat'e baktımda belki onuda yarın sabah yaparım ramp it uptan önce çünkü dans ediyo gibi kadın. daha çok ter akıtırım hemay ben günde 2 saat spor yapıyorum ama çok ağır değil sporlarım zararlı mıdır ki acaba ?
sonuçta öyle koşmuyorum etmiyorum ağırlıkta çalışmıyorum zararlı değildir heralde ? bide 1 gün dinleniyorum mutlaka.
Günaydın güzel topiğimin hırslı ve azimle bayanları
elmasekerim dediğin gibi ben dün sabah kahvaltımı bi güzel yaptım öğle yemeğimi de yedim makarnamıda yedim. akşam da meyve salatamı yedim . ama aklıma kurt düştü git bi tartıl dedi. sabahkinden 300 gr azdım. inanamadım yakmışım hepsini gün içinde.
hee bu arada bu topikten de faydalanıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...arin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim.html
akşam da spor yapmadım ama bugün başlıycam. en azından göbek ve squats hareketlerimi bırakmıycam.
fndkkrdm sen ne güzel devamlı spor yapıyosun yaa. bak nasıl imrendim.
betrayalcm sende çok güzel uzun uzun yürüyebiliyosun. benm 5 dk yı geçmiyo sabah akşam yürümem
bugün de fazla abartmadan yemeklerimi yicem.
bide bişey daha söylemek stiyorum ama utanıyorumben sabah sade pogaça yedim. ortadan 2 ye kestim içine 2 dilim peynir 3 5 zeytin koydum indirdim mideye
başkada bişey yemedim.
aynen ya kadın çok taş
kızlar bana simit videosunun linkini ve indirdiğiniz linki tekrar atar mısınız?
bulamadımda :/