Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

sağol canımmmm bakarsın düğünüme gelirsiniz inşallah

betrayal bu çocuk hiç mi kızlarla felan muhattap olmuyo ? aklıma başka şeyler geliyo benim ama erkekelrlede ilgilenmiyo diyosun :26:
ay bilemedim ki şimdi :26::26:
bizim işte 9. sınıfların en güzel kızı ona koridorda sevdiğini söyledi.
ama çocuk cevap vermedi bile yüzüne bile bakmadı kızın.

hangimiz önce evlenirse artık bi açılış yaparız sen neresinde oturuyon istanbulun ? ben sefaköydeyim ?

benim gay arkadaşlarım var yani belirtileri biliyorum

Benim 3 seneyi bulur kızlar :)
fndkkrdm senle yakınız bende avcılardayım :) dayım ve teyzemde sefaköydeler
hatta bu haftasonu kahvaaltıya gelicez

3sene 3 seneye benim çocuğum olur

benim bu hafta sonu sınavım var bizimde avcılarda akrabalarımız var denizköşklere yakınlar

Okulunun bitmesini bekliyoruz canım askerliği kısa dönem yapmak istiyo o yüzden de açıktan 4 e tamamlıyor şuan.bakalım hayırlısı sende bebişinle gelirsin

betrayalcim fndkkrdmun dediği gibi olabailir mi acaba

hayırlısı neyse o olsun muzeyyencim :)
evet betreyal ben gay oluşundan şüpeleniyorum okulda açık vermeyebilir çocuğu dış hayatında araştırmayı denesen ?

Amin canım.

öğle yemeğim: çok az şehriye çorbası, cacık, nohut(bayıldımmmm, hatta çok az bi ekmekle sıyırdım diyebilirim tabağımı. nişanlım güzel olsun diye ) birazda pilav.

hahhaha napalım kader kısmet
yedim ama içim çok rahat hafif hissediyorum kendimi
sen yaptın mı sporlarını

kızlar bende akşam yemeğimde yedim biraz bayağı.
elmashekerimin dediği gibi yapıcam artık bol bol spor birazdan başlıyorum.

akşam albüm yapıp kendi ffotomu koyucam. yalnız bi sorum var albümden foto siliniyo mu ?:26:

ramp it upı yaptım kızlar bende o lastiklerden vardı onlarıda yaptım
şimdi jillian yapıcam.

sporda yine fazla kisiydik cok bisey yapamadik.
8 dk kosu bandi 70 kalori
5 dk bisiklet(ben az yaptim ) 30 kalori
400 tane ip atladim
100 mekik cektim

kizlar bu ne yaaaa, ne kadar yazmissiniz ben yokken, oku oku bitmedii

Kiz ben o ortadaki resmin sadece genis haliyim, yani göbegim yok dümdüz (yandan bakildiginda kagit gibi), ama yanlarimdaki yaglar bozuyo iste formumu yani o yan yaglarim gitse(az kalmis zaten), kalcam, basenimin genisligi gitse tam olucak. benim tek sorunum genis olmam iste, yoksa yandan güzel görünüyorum.

canim bence bu kadar spor biranda yapildigi zaman iyi degil. yani söyle iyi degil: hocam diyorki en ideal spor 1-1,5 saatlik spor. 1bucuk saaten sonrasi hic bi faydasi yokmus. ama mesela sporlarini ikiye ayirabilirsin. 1 saat sabah 1 saat ögle yap mesela. o zaman metabolizma bütün gün calismis olur. ama bütün sporu biranda yaparsan hic bir anlami olmuyormus. zaten spor salonunada gidecekmissin bugün(veya gittin).

sadece bi örnek yapayim, mesela sporunu böyle böl:
sabah cok enerjik oldugun icin agir olani sec, mesela ramp it up, squats
ögle,veya aksamda enerjin düstügü icin eglenceli biseyler yap, mesela zumba ve simit bölgesi (tiffany bana cok eglenceli geliyorda)

yani bu sadece bir örnek, kendin belirleyebilirsin, sonucta kendin istemedigin biseyi vücudu zorluyamazsin, eger zorla bisey yapiyorsan ozaman hic yapma cünkü hic bi yarari olmaz.

ben ramp it up yapmak icin özellikle lastik aldim canim, ben bütün videoyu yaptim, ama sende lastik yoksa lastiksizde yap, sanki varmis gibi :)) lastik gibi faydali olmaz ama hic yapmamaktan iyidir bence :))

canim kosmak agirlik kaldirmak önemli degilki sporda. insan kendini mutlu oldugu sporu yapmali. bazileri yüzmeyi sever, bazileri ise pilates yapmayi sever. yani insandan insana fark var yani. bence sen tamda kendine uygun bi spor sectin, sonucta ne kadar mutlu ve iyi hissettigin yazilarindan belli oluyor, ve bence buna devam et. incelmek sikilasmak icin agir kaldirman gerekmez, evde yaptigin egzersizlerlede bunu basarabilirsin. jillian veya slim in 6'deki bayanlar gibi incecik ve kasli olabilirsin :))

ayy ne güzel canim normal yedigine ragmen kiloda azalma var
ayrica sabah yedigin pogacayi sen bugün coooooooktan yakmissindir canim, o yüzden bence üzülecek bisey yok burda :))

aynen ya kadın çok taş
kızlar bana simit videosunun linkini ve indirdiğiniz linki tekrar atar mısınız?
bulamadımda :/

al burda canimcimm
Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…