Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

betrayalcim bence herkes yag oranini ölcsün, cünkü önemli olan icimizdeki yaglarinin gitmesi. eger verirken su, kas kaybedersek neyin anlami varki diyetin. o yüzden tartida bi arti bi eksi görüyoruz. bide moralimiz bozuluyor haliyle, ehh tabi daha az yemeye basliyoruz hirsimizdan sonrada giden yaglardan degilde kaslarimizdan oluyor. tabi herzaman böyle oluyor demiyorum ama büyük ihtimal ordan gidiyormus.
o yüzden tarti bana yasaklandi. ayda bir bakarim, oda merakimdan olur :))

canim eger eline hala yumusak etler geliyorsa, belliki yaglar orda toplanmis. benim karnim mesela dümdüz, sadece yanlarimda azicik var. ama belliki yaglarim o bölgede azalmis baya cünkü göbegim vardi baya, ama basen, kalcami elledigimde elimi dolduruyor hala, yani hala bi 10 santim yag vermem lazim. ama 10 santim 5 kiloda olabilir, 2 kiloda olabilir yada hic kilo vermem ama incecik olurum yine. yani önemli olan kilonun inmesi degil, yagin gitmesi.
bir cok zayif insanlar bile spor yapiyor, cünkü vücutlarinda orantisizlik var. o hep yaglardan kaynaklaniyor iste. benim görümceminde göbegi var ama 60 kilo 175 boyunda.

ayyy fndigimm tabiki gitmiyorum yaa, sizleri birakmam tabikide. sik sik rahatsiz edecegim sizi hala hergün yazarim yine yanii..

İyi Akşamlar kızlar bugün isvec diyetimin birinci gunu cok rahat bir şekilde anlattım
geçmiş olsun canım umarım hep böyle devam edersin.

ay çok sağol valla demek ki birçok şeyi bilinçsizce ve yanlış yapıyormuşuz.
hemen bi diyetisyen bulup şu yağ oranım hakkında bilgi almam lazım. :26::26:

ayy bu arada daha yeni 36 beden eski elbisemi denedim bana olduuuuu kalca tarafi bile oldu (alt tarafi biraz lastikli o yüzden galiba). bu cumartesi dügün var elbisemi orda giyecem kismetse.

merhaba yazdıklarınızı tek tek okudum öncelikle betrayalcim inşallah bişeyin yoktur :)
elmaşekerim ne güzel yazmışsın öyle şu vücudunuza bakın orantısızlık felan varsa yağdır demişin ya direk kendimi elledim Ve marttakine kıyasla yağlarım yok gibi yani ama yinede var
benim yağ oranım diyete başlarken 36ydı sanırım doktor onu 23lere düşürelim bi demişti kilonu ona göre hedef koyucaz demişti bizim için önemli olan yağ demişti o düşücek ondan sonra kilona bakıcaz demişti.
Bu sabah tartılim dedim hani regl oldum ya dünkü kilom doğru sanırım çünkü bu sabah 61 çıktım (ve daha tuvalete hiiiiiç gitmemiştim) ve üstelik karnım baya şiş dün belki yanlış ölçmüş olabilir ama dün sabah tuvalete gitmeden önce 60.4düm sonra tekrar çıktım 60.2 oldu yani yine o civarlardayım sanırım.

dün ramp it up yaptım ya bugün heryerim ağrıyo ama yinede yapıcam şimdi saat 12ye kadar felan sporlarımı bitirim sonra ders çalışıcam akşama kadar

Elmaşekerim gitmemenede sevindim

kahvaltı= 3 dilim domates
4 dilim salatalık
2 s.zeytin
1 kk peynir
1 biber
1 büyük kupa y.çay

Günaydın arkadaşlar diyetimin ikinci gunune uyandim kendimi cok hafiflemis hissediyorum kahvemide ictim

kızlar bende bugün aç karnına iki külah dondurma indirdim mideye.
bayağı bi midem bulandı, çıkardım hepsini.
canlar, kuzular bende elmashekerimin dediklerini çok mantıklı buldum.
bundan sonra tartıya göre değil aynaya göre diyet yapıcam.
bol bol spor ve yürüyüş ama tabi ki yediklerimede dikkat edicem.
bugün tam 3km yürüdüm.

evet görünüş olarak daha önemli. Mesela benimki kiloma göre değilde vücuduma göre bakıyo zayıflayıp zayıflamadığıma.
ama ben yinede 55 'e kadar gidicem sonra 2.hedefim olan 50'ye

evet görünüş olarak daha önemli. Mesela benimki kiloma göre değilde vücuduma göre bakıyo zayıflayıp zayıflamadığıma.
ama ben yinede 55 'e kadar gidicem sonra 2.hedefim olan 50'ye
aynen ya ben 3 sene önce okulun futbol takımındaydım.
o zamanlar da aşırı yerdim hemde bayağı bir yerdim.
ama hiç kilo almazdım çünkü sportiftim sonra eve tıkılma süreci başladı.

öğle= çorba
bol limonlu lata
2 kaşık kuru fasulye
3 tane kara lahana sarması yedim

1 tanede kuru pasta ve 1 tane mini gofret yiyesim var :26: öğle hem yakarım diye düşünüyorum akşam az yersme olur heralde
regl olduğum için hamileler gibi aş eriyorum ya

Kızlarrrrrrrrr
inanır mısınız bu fotoğrafı bi topikte 2 saattir arıyodum sonunda pes etmedim ve buldum. sizlerle de paylaşmak istiyorum.
elmasekerimin yağ ve kas bilgilendirmesinin üstüne iyi gelir diye düşündüm

Eğer kiloları okumadan resimlere sırasıyla bakarsanız zayıfladığını düşünürsünüz.. Ya da kiloları okuyunca bir yanlışlık var herhalde diye düşünürsünüz..

Halbuki değil.. Yağ verip, kas toparlamış..

Yani, sağlıklı, proteinli beslenip, günlük sporla şeklinizi kazanın (Alıntıdır Farklı Bir Topikten)

Son düzenleme:

oha çok iyi
kız yağ yakmamız için önerileriniz nelerdir ben kas yapmak istiyorum
ay slim in 6yla bacaklarım bi sıkılaştı ki aynı şey karnımdada olsa keşke

oha çok iyi
kız yağ yakmamız için önerileriniz nelerdir ben kas yapmak istiyorum
ay slim in 6yla bacaklarım bi sıkılaştı ki aynı şey karnımdada olsa keşke

tatlım bilmiyorum ki bende. benim karın bölgemde yağlanma var bunu farkettim bugün. iç bacak bölgemde aynı şekilde.
simit bölgesi için yaptığım hareketin 2 günde etkisini gördüm desem inanmazsınız şimdi bana
haftasonu böceğimde dedi yanlarda bişey kalmamış diye. çok mutlu oldum ama o hareketi yapmaya devam edicem.

şimdi kendimce bi program yapıcam.
squats ve göbek eritme hareketi bunlar yeter bana. yavaş yavaş yağlarımdan kurtulurum

canım gayette inanaırım çünkü benimde gitti resmen bu haftada yapıcam daha yapmam sanırım
squats çok iyi cidden ya
bende acaba diyorum tony hortonun bi videosu var onu mu yapsam karın için bulursam videoyu sizede yollarım
ay gün içinde zaten çok spor yapıyom bunu yaparsam neler olur bilemicem

ay çok iyi yaaa
bende bu arlar spora karşı üşengeçlik var napmalıyım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…