Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok iyi yaaa
bende bu arlar spora karşı üşengeçlik var napmalıyım yaa
2 günde 1 kilo çok iyi tatlım ama kendini çok zorlama.Bugun dayanamadım tartildm 76 kilo olmusum
aksam: 4 kasik yagsiz menemen
1 dilim ekmek
bide 2 catal revani yedim bide yarim tulumba
ohhhh götür revanileri, tulumbaları
elmaşekerim ne güzel yazmışsın :) ama yinede gitme aramızda ol ne yediğini içtiğini yaz kilo bildirimini de istedikçe yaparsın olmaz mı
birde dün sabah tuvalete gittikten sonra su içmiş olabilirim tartım dijital 1 aylık daha ve normal evdeki herkes tartılıyo onlar aynı veren bir tek benim
dün yemedim desem yeri gerçekten kahvaltımı zaten az yapmıştım bide o kadar gezdik eve gelince az bişey yedim dışarda bi kahve içmiştim zaten yemeğimden sonrada spor yapmıştım
bugünkü sporum=ramp it up (50dk)
zumba (30 dk )
squats 110 tane
simit bölgesi (11 dk )
elma şekerim cidden gitme ya biz bu yola senle başladıydık bırakma beni
kızlar bugün ablamın doğum günüydü.
bi avuç fıstık yedim bide doğum günü pastasından iki çatal aldım.
fndkkrdu ay canım çok çekti tulumba tatlısı böyle bol şerbetlii
Kızlarrrrrrrrr
inanır mısınız bu fotoğrafı bi topikte 2 saattir arıyodum sonunda pes etmedim ve buldum. sizlerle de paylaşmak istiyorum.
elmasekerimin yağ ve kas bilgilendirmesinin üstüne iyi gelir diye düşündüm
Eğer kiloları okumadan resimlere sırasıyla bakarsanız zayıfladığını düşünürsünüz.. Ya da kiloları okuyunca bir yanlışlık var herhalde diye düşünürsünüz..
Eki Görüntüle 705027
Halbuki değil.. Yağ verip, kas toparlamış..
Yani, sağlıklı, proteinli beslenip, günlük sporla şeklinizi kazanın (Alıntıdır Farklı Bir Topikten)
oha çok iyi
kız yağ yakmamız için önerileriniz nelerdir ben kas yapmak istiyorum
ay slim in 6yla bacaklarım bi sıkılaştı ki aynı şey karnımdada olsa keşke
tatlım bilmiyorum ki bende. benim karın bölgemde yağlanma var bunu farkettim bugün. iç bacak bölgemde aynı şekilde.
simit bölgesi için yaptığım hareketin 2 günde etkisini gördüm desem inanmazsınız şimdi bana
haftasonu böceğimde dedi yanlarda bişey kalmamış diye. çok mutlu oldum ama o hareketi yapmaya devam edicem.
şimdi kendimce bi program yapıcam.
squats ve göbek eritme hareketi bunlar yeter bana. yavaş yavaş yağlarımdan kurtulurum
ay çok iyi yaaa
bende bu arlar spora karşı üşengeçlik var napmalıyım yaa
canım simit ne oluyor açıklarmısın ayrıca yaptıgın hareketlerin linkini atar mısın
afiyet olsunn ya betrayal squats ne söyler msin