Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Kizlar fotomu cektim ama teldeyim yuklenmiyo galiba burdan da. firsat bulup girip ekliycem yalniz albumden istedigim zaman silebilir miyim.

Ben bilmiyorum muzeyyencim :)
Elmasekerim haklisin bolmeliyim biraz ama sadece bugun surdu oyle 2 saat normalde 1.5 saat suruyor ama yinede dedigin gibi ayirip metabolizmam tum gun calisir :)

Yükledim kızlar fotomu. ama yarın silicem:) sadece görmenizi istedim

ayy kiz sen kilo vericek bi tarafin yokki, cok güzel görünüyorsun. sadece yaglarini eritip kas yap bence. kas yaptinmi alt ve üst tarafin sikilasir, orantisizligin kaybolur. ciddi söylüyorum pilatese basla bence. cünkü pilatesde sadece inceliyorsun, yani yaglari eritiyor, ve 10 seansta bambaska bi insan olucagini garanti ediyorlar (bende yapmistim ve cok faydasini görmüstüm).
ayy ben bu hafta sonu dügünü atlatayim bende pilatese basliyacagim yine. hem yoga gibi rahatlatiyor hemde hergün yaptigin zaman 1 haftada her yerinden 1'er santim gidiyor. bide karina cok faydasi var, dümdüz bi karin yapiyor, hatta bende biraz kas bile görünmüstü eskiden. galiba o yüzden suan bile karnimda sorunum yok. :))

bende foto cekmek istiyorum ama benim kalcam daha cooook genis (101 santim). bi 10 santim inceleyim, ozaman bi resim koyarim diye düsünüyorum :))

muzeyyyeeeeeeeeen o foto ne öyle aşık oldum yeminle maşallah Yarabbim yüzünde güzele benziyo fizik desen vuhuuuuuuu
kız halimle beğendim seni düşün
ay benim göbeğim var sadece şuan acaba bende mi platese başlasam hani şu ebru şallının 21 günde karın savar dvdsine ? bende top felan yok ama yinede yapabiliyorum ben çünkü tvde bi süre yaptıydım onla
ay başlim mi ki ya ? 21 günde karnım cidden dümdüz olur mu ay muzeyyen gibi olim Allahım noooooluuuuur
Maşallah sen böyle çok iyisin Allahım seni nazarlardan saklasın

ben karın savara başlıyom ya
Dün ben hocama 1.5 2 saat spor yaptığımı söyledim neler yaptığımıda anlattım böyle devam et bişeycik olmaz dedi.
spor programı yapim kendime

sabah= slim in 6
zumba
simit bölgesi

öğlen saat 2den sonra
21 günde karın savar ebru şallı
squats

nasıl oldu sizce ? Benim yaza kadar karnımın gitmesi lazım

Kahvaltı= yarım salatalık
3 dilim domates
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak yeşil çay

şimdi ramp it up yapıcam sonra zumba

ayrıca muzeyyen popon çok güzelmiş maşallah çok beğendim

Son düzenleme:
müzeyyen kıskandım valla taş gibisin maşallah
senin fotonu görünce hırslandım 5km yürüdüm uhuu
sabah:
1 poğaça bir acı kahve
hastanedeydim kantinden beslendim biraz.
bide yumurtalıklarımda kist varmış :O ben çok tırstım ama kadın ameliyatla yada tedaviyle mi halledicez dedi.

dimii yaa bencede muzeyyencim cok güzel görünüyorsun masallah o kalca bende olsaydi keske ( kücültmem lazim..

sen en iyisi sikilasma yap, hem hayatina sporu saglik icin yap bence. spor illaki zayiflamak icin yapilmaz zaten, fitnessdeki nerdeyse bütün kizlar tas gibiler. kiloyu korumak ve fit olmak icin spor yapiyorlar :))

ayy kiz fndkkrdu ben kesin baslayacam pilatese, ama haftaya cünkü yarin yurtdisina cikiyorum, pazar günü dönüyorum yine.. pazartesi günü bi sabah (ise gitmeden önce) bi aksam (aksam yemeginden sonra) yapacagim, ayni eskiden yaptigim gibi :)) bende lastik ve top var zaten, evimde boydan boya hali var zaten o yüzden minderede lazim olmaz :))
ebru sallinin eski videolarini yapacam ben ama. yenilerini pek sevmiyorum, hem o 21 günde yaglarinizdan kurtulun cdsini nerden bulacagimida bilmiyorum. cd'sini alamamki yurtdisinda yasiyorum. (

muzeyyencim farkinda olmadan bize gaz verdin yaa.. ahhahah harikasin kiz Allah nazarlardan saklasin, masallah.

Son düzenleme:
Ayyyy beni çok mutlu ettiniz yaa.
ne diyeceğimi bilemedim o güzel yorumlarınız karşısında. eski hallerimi de göstermek isterdim size daha bi tombiş hallerim.
siz benden daha güzel olursunuz ben inanıyorum buna
zaten önemli olan önce inanmak değil mi sonra da azim ve sonu fitt bi vücut
bende ebru şallıya başlıyım en iyisi. o yağları yakmam lazım. 21 günde taş gibi hatun oluruz inşallah
akşam eve gidince de geçen sene ki tombiş halimi atıcam

betrayalcim geçmiş olsun inşallah iyilşirsin :)

elmaşekerim ben internetten indirmiştim ama hangi siteden hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu indireli mesaj olarak sana o videoyu atmamın imkanı varsa atayım ?
bende pazartesi başlıcam zaten 21 günde karın savar olan video 50 dk benim bu hafta sonu sınavlarım var pek spor yapamıyorum yani ( bu yapmamış halimse yaptığım halim nasıl allah bilir )
ama internette iyi araştırırsan var canım ben internetten indirmiştim

müzeyyencim valla şimdi bende foto çekicem koyucam nasıl albüm yaptın ?

sağol canım :)
senin fotonu da dört gözle bekliyorummm
öğle:
bir kase yoğurtlu ıspanak çorbası+salata.

internette varmi gercekten? ben hic arastirmamistim ama bi bakayim aksam canim :))
delisin yaa bu yapmamis halinmi kiz, hepimizden fazla yapiyon sporu keske ise gitmesemde böyle bol bol spor yapayim gün icinde. muhasebede calisinca böyle bi imkan yok maalesef (

ayy herkes resim cekiyor yaa bende eve geldigimde cekeyim.. öncesi sonrasi yaparim, daha kalcam ve bacagimin masallahi var ama neyse :))

fndkkrdu resmini bekliyorum merakla..

Betrayalcim o heycanla unuttum rahatsızlığını :26:
geçmiş olsun canım umarım en yakın zamanda tekrar sağlığına kavuşur kist denen beladan kurtulursun

fndkkrdm profile gelip sol taraftan albüm diyosun. oluşturup sonra da elbüme resim ekliyosun. ben şimdi tekrar yüklüyorum tompiş halimi

fnddkrdum baktim ben, harikasinnn coook zayiflamissin sen yaa.. hem insanin hicmi selüliti olmaz yaa (burda bi benim var galiba bacak ve basen bölgesinde). hem senin kalcanda fazla yokmus, dedigin gibi karin var, oda gitse tamamdir, sadece sikilasman lazim.

ay bende gaza geldim, bende resim cekip koyarim bi ara. gerci yarin erkenden yola cikiyorum belki yetisemem, pazartesi yaparim ozamanda.

ay kız bizim vücutlar çok benziyo ama benim göbek daha az kalça daha büyük gibi.
bende okul çıkışı atayım o zaman

sağol canım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…