Kızlarrrrrrrrr
inanır mısınız bu fotoğrafı bi topikte 2 saattir arıyodum sonunda pes etmedim ve buldum. sizlerle de paylaşmak istiyorum.
elmasekerimin yağ ve kas bilgilendirmesinin üstüne iyi gelir diye düşündüm
Eğer kiloları okumadan resimlere sırasıyla bakarsanız zayıfladığını düşünürsünüz.. Ya da kiloları okuyunca bir yanlışlık var herhalde diye düşünürsünüz..
Eki Görüntüle 705027
Halbuki değil.. Yağ verip, kas toparlamış..
Yani, sağlıklı, proteinli beslenip, günlük sporla şeklinizi kazanın (Alıntıdır Farklı Bir Topikten)
SOK SOK SOK!!!
iste bundan bahsetmistim canimcimmm nerden buldun bu resmi, harika yaaa.. demek hocamin dedigi gercekten dogruymus.. kizin boyu kac acaba.. iste benim göbegim ortadaki resim gibi ama kizlarin yan yaglari yok, benim yanlarda var iste, bide kalcam genis..
son yazida harika, benim yazdigimin kisaca anlatisi.. kas yapmanin tek yolu bol proteinli beslenip bol bol spor yapmak!!
artik bu yoldan caymak yok, ben hayatima artik sporumu ekledim, bidaha cikartmam :))
oha çok iyi
kız yağ yakmamız için önerileriniz nelerdir ben kas yapmak istiyorum
ay slim in 6yla bacaklarım bi sıkılaştı ki aynı şey karnımdada olsa keşke
canim hizli yag yakici videolar var youtube'da. "burn fast fat" yaz bol bol yazar. onu yaptiktan sonra ter akitmaya basliyorsun, ondan sonra egzersizlerini yap, süper yag yakici oluyor.
antrenörümün dedigi gibi önce kardiyo sonra egzersiz veya agirlik calisma.
sen mesela zumba yapiyorsun ya. ilk önce onu yapip sonra simit bölgesi hareketleri veya karin, kalca egzersizleri yap. o sekilde daha hizli yag yakiyorsun. ama ilk nerden yag gittigini bilemezsin, onu vücudun karar veriyormus. yani bölgesel zayiflama diye bisey yokmus. karin calisiyorsun diye karindan gider diye bisey yok yani, belkide kalcadan gider. bana ilk basta sacma geldi, ama okadar kalca calistirdigima ragmen ilk bel ve göbegimden gitti benim mesela. yani gercektende dogruymus.
tatlım bilmiyorum ki bende. benim karın bölgemde yağlanma var bunu farkettim bugün. iç bacak bölgemde aynı şekilde.
simit bölgesi için yaptığım hareketin 2 günde etkisini gördüm desem inanmazsınız şimdi bana
haftasonu böceğimde dedi yanlarda bişey kalmamış diye. çok mutlu oldum ama o hareketi yapmaya devam edicem.
şimdi kendimce bi program yapıcam.
squats ve göbek eritme hareketi bunlar yeter bana. yavaş yavaş yağlarımdan kurtulurum
bende 1-2 hafta icinde simit bölgesinde farkina vardim gittigini. ama sonra azalinca biraktim, suan yine basladim, fndigim dedigi gibi bi kac hafta daha yapsam hepten gider bence bende de :))
ayyy böcegim dedinde benim askitomda kolumdaki kaslari elleyince cok sasirdii.. bide cok esneklestim bacaklarimi ayirabiliyom dedim inanmadi, yapinca nasil soka girdi.. kiz yirtacan kendini dedi
ahaha
ay çok iyi yaaa
bende bu arlar spora karşı üşengeçlik var napmalıyım yaa
kiz bugün 5 km gitmissin ne üsengecligi. yürüyüsten sonra bide 20 dk egzersiz yapsan süperr olur canim. istersen kendince biseyler yap, yada videolara bakarak yap mesela. okadar yürümüssün bi 20 dk biseyler yapmissin cokmu sence
hem yag yaktigini düsün, icindeki yaglar sobadaki odunun kül olmasi gibi hisset