Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

ay çok iyi yaaa
bende bu arlar spora karşı üşengeçlik var napmalıyım yaa

Tatlı bende de var o üşengeçlik. perşembe yaptım en son sporumu.
ama dün akşam 50 tane squats yaptım :)
Bende bilmiyorum bazen esiyo kalkıp yapıyorum bazende işkence gibi gelliyo.
Bugün karar verdim yüzmeye gidicem.

Kendimi sikmaktan başka carem kalmadı isvec diyeti 13 gün suruyor bu sure içinde 69 olsam o kadar rahatlayacagim ki anlatamam size

Ondan sonrası cok kolay olur benim için şimdi cok halsizim spor yapacak hslim yok bu diyetten sonra da sıkı bir sekilde dpor yapıcam

Ondan sonrası cok kolay olur benim için şimdi cok halsizim spor yapacak hslim yok bu diyetten sonra da sıkı bir sekilde dpor yapıcam

canım simit ne oluyor açıklarmısın ayrıca yaptıgın hareketlerin linkini atar mısın

kızlar bugün ablamın doğum günüydü.
bi avuç fıstık yedim bide doğum günü pastasından iki çatal aldım.
fndkkrdu ay canım çok çekti tulumba tatlısı böyle bol şerbetlii

SOK SOK SOK!!! iste bundan bahsetmistim canimcimmm nerden buldun bu resmi, harika yaaa.. demek hocamin dedigi gercekten dogruymus.. kizin boyu kac acaba.. iste benim göbegim ortadaki resim gibi ama kizlarin yan yaglari yok, benim yanlarda var iste, bide kalcam genis..
son yazida harika, benim yazdigimin kisaca anlatisi.. kas yapmanin tek yolu bol proteinli beslenip bol bol spor yapmak!!
artik bu yoldan caymak yok, ben hayatima artik sporumu ekledim, bidaha cikartmam :))

oha çok iyi
kız yağ yakmamız için önerileriniz nelerdir ben kas yapmak istiyorum
ay slim in 6yla bacaklarım bi sıkılaştı ki aynı şey karnımdada olsa keşke

canim hizli yag yakici videolar var youtube'da. "burn fast fat" yaz bol bol yazar. onu yaptiktan sonra ter akitmaya basliyorsun, ondan sonra egzersizlerini yap, süper yag yakici oluyor.
antrenörümün dedigi gibi önce kardiyo sonra egzersiz veya agirlik calisma.

sen mesela zumba yapiyorsun ya. ilk önce onu yapip sonra simit bölgesi hareketleri veya karin, kalca egzersizleri yap. o sekilde daha hizli yag yakiyorsun. ama ilk nerden yag gittigini bilemezsin, onu vücudun karar veriyormus. yani bölgesel zayiflama diye bisey yokmus. karin calisiyorsun diye karindan gider diye bisey yok yani, belkide kalcadan gider. bana ilk basta sacma geldi, ama okadar kalca calistirdigima ragmen ilk bel ve göbegimden gitti benim mesela. yani gercektende dogruymus.

bende 1-2 hafta icinde simit bölgesinde farkina vardim gittigini. ama sonra azalinca biraktim, suan yine basladim, fndigim dedigi gibi bi kac hafta daha yapsam hepten gider bence bende de :))
ayyy böcegim dedinde benim askitomda kolumdaki kaslari elleyince cok sasirdii.. bide cok esneklestim bacaklarimi ayirabiliyom dedim inanmadi, yapinca nasil soka girdi.. kiz yirtacan kendini dedi ahaha

ay çok iyi yaaa
bende bu arlar spora karşı üşengeçlik var napmalıyım yaa

kiz bugün 5 km gitmissin ne üsengecligi. yürüyüsten sonra bide 20 dk egzersiz yapsan süperr olur canim. istersen kendince biseyler yap, yada videolara bakarak yap mesela. okadar yürümüssün bi 20 dk biseyler yapmissin cokmu sence hem yag yaktigini düsün, icindeki yaglar sobadaki odunun kül olmasi gibi hisset

kizlarrrr bugün 1 saat zumba yaptim fitnessde.. uzuuuun zamandir gitmemistim iyi oldu yaaa.. ter akittigim gibi moralimde yerine geldi, mutlu ayrildim fitnessden zumbadan sonra 10 dk bacak kalca bölgesi icin agirlik calistim, sonra esnedim ciktim.

eve geldim bol yesil mercimekli ispanakli yemek yedim. yagi yok ama bol bol proteinli, tavsiye ederim.
1 saat sonrada 1 fincan türk kahvesi ictim, azicik seker koydum (sekersiz icemiyorum). fincanim türk fincani olmadigi icin biraz büyüktü haliyle. 1 avuc fistik yedim yaninda. kahve nasil bi enerji verdi anlatamam size yaaa. evde kosmaya basladim resmen yaa. simit icin tiffany yaptim, ardindan kostum, zipladim, 10 dk bacak kalca egzersizi yaptim sonra yine kostum zipladim, sinav cektim, popom icin egzersiz yaptim, 110 tane squats yaptim sonra dans etmeye basladim. yaaa aynaya bakmasaydim ter akittigimi hissetmiyecektim yaa tisörtüm nasil islanmisti.
kahve gercekten enerji veriyormus, normal kahveden nefret ederim, türk kahvesini az sekerli iciyorum. enerjisi olmayana tavsiye ederim, belki sizede yararli olur.

canım simit ne oluyor açıklarmısın ayrıca yaptıgın hareketlerin linkini atar mısın

canim göbek bölgesindeki yan yaglanmalara simit diyoruz. hani dar kot giydiginde su yanlardan sarkan yaglar varya iste o.
cogumuz o bölgesindeki yaglarini bu video ile kurtulduk nerdeyse. benim az kaldi, insallah o geri kalanda gider..

Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube

afiyet olsunn ya betrayal squats ne söyler msin

squat popoyu kücültmek, sekillendirmek icin yariyan bi egzersiz türü. harika bisey, gercekten ise yariyor, hangi videoya bakarsam bakayim, cok iyi yaradigini anlatiyorlar. squat egzersizide bu attigim linkte daha iyi anlatiyor. ister halterle ister dumbelle ister hic agirlik koymadan yapabilirsin bu egzersizi.

Best Butt Exercises For Women: Squats - YouTube

elifcim elmaşekerim anlatmış sana gerek kalmadı sanırım anlatmama :)

elma şekerim sen baya sıkılaşmışsın o zaman genişliğin felanda o kız gibi mi ortadaki hani ? ben ortadakinden biraz göbekliyim yanlarımda ondan azıcık fazla bugün ilk kez aynada kendimi çıplak izledim çıplak derken iç çamaşırıyla tabi ay o ne güzel bi görüntüydü ya öyle reglm gitsede şişkinliğim gitse biraz daha zayıflayıp kas yapsam o kız gibi olsam

akşam yeşilçayla birlikte revani yedim yarımdı ay ben hamile olsam napardım acaba :26:

neyse bende bundan sonra protein ağırlıklı beslenicem ve bol bol spor yapıcam bu yağlar gidecek o kadar

ay yarınki sporumu sayayım size şimdiden

ramp it up
zumba
simit bölgesi
tony horton
spor salonuna da gidicem 1.5 haftadır gitmiyodum hoca yoktu
squats yapıcam

yarınlık yeter ertesi günde yağ yakıcı videolara bakarım elma şekerim senin o dediğine bakim özellikle

ay yazarken yoruldum sporları ama yemek yerken yorulmuyom müstehak bana

elmaşkerim bişey sorcam ben ramp it upta o kol çalışmaları yapıyolar ya 8 dk ben yapmıyorum çünkü lastiğim yok sen yapıyo muydun yapıyosan nasıl neyle yapıyodun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…