Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

elmaşekeerim burn fast fat'e baktımda belki onuda yarın sabah yaparım ramp it uptan önce çünkü dans ediyo gibi kadın. daha çok ter akıtırım hem :KK8::KK8: ay ben günde 2 saat spor yapıyorum ama çok ağır değil sporlarım zararlı mıdır ki acaba ?
sonuçta öyle koşmuyorum etmiyorum ağırlıkta çalışmıyorum zararlı değildir heralde ? bide 1 gün dinleniyorum mutlaka.

Günaydın hatunlar sabah yine tartıldım 61 kiloyum :KK5: Bu şişkinlik gitsin artık istemiyorum :KK5:

kahvaltı= 1 haşlama yumurta
yarım domates
4 dilim salatalık
1 biber
1 kk peynir
2 zeytin
1 etimek

9.45de spora başlıyorum sırasıyla yazim yapacaklarımı

Burn Fat Fast (20 dk )
ramp it up (50 dk ama 42 dksını yapıyorum ben çünkü lastiğim yok )
zumba (30 dk )
simit bölgem (11 dk )
squat (130 tane )

Birde bugün 16.30da spora gidicem ordada koşu bandı , ip atlama, belki bisiklete binerim, birde ordaki aletleri kullanırım hocamı ikna edebilirsem göğüs için bi kaç hareket öğrenmeye çalırım :KK1:

Günaydın güzel topiğimin hırslı ve azimle bayanları :KK3::KK1:

elmasekerim dediğin gibi ben dün sabah kahvaltımı bi güzel yaptım öğle yemeğimi de yedim makarnamıda yedim. akşam da meyve salatamı yedim . ama aklıma kurt düştü git bi tartıl dedi. sabahkinden 300 gr azdım. inanamadım yakmışım hepsini gün içinde.
:KK52::KK52::KK52::KK52:
hee bu arada bu topikten de faydalanıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...arin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim.html

akşam da spor yapmadım ama bugün başlıycam. en azından göbek ve squats hareketlerimi bırakmıycam.

fndkkrdm sen ne güzel devamlı spor yapıyosun yaa. bak nasıl imrendim. :KK31::KK31::KK31:

betrayalcm sende çok güzel uzun uzun yürüyebiliyosun. benm 5 dk yı geçmiyo sabah akşam yürümem :KK50::KK50:

bugün de fazla abartmadan yemeklerimi yicem.
bide bişey daha söylemek stiyorum ama utanıyorum :KK17: ben sabah sade pogaça yedim. ortadan 2 ye kestim içine 2 dilim peynir 3 5 zeytin koydum indirdim mideye :KK17::KK17:

başkada bişey yemedim.:KK56::KK56:

müzeyyencim olsun sabah yemişin bişeycik olmaz :KK34: bende artık canım tatlı felan çektiğinde gündüz yiyorum ama hergün değil tabi :KK1:
müzeyyencim hergün spor yapmak zorundayım :KK50: yoksa bu yağlar gitmez :KK47: kas olmaz sonra :KK47:

ay sporum bitti ama bende bittim

Burn fat fasti yaptım önce (pek bişey farketmedi o yüzden daha yapmıcam terlemedim bile öyle sadece sallanmış gibiyim )
ramp it up yaptım
zumba
simit bölgesi
squat
şimdide slim in 6nın esneme videosunu yapıcam çünkü esnemem lazım şuan o kadar spor yaptım :KK1: ama baya terledim ya :KK76:

ay aşkım aradı dediki aşkım sizin oralardayız soğuk su var mı dedi var bitanem dedim atsana aşkım ya dedi evin arka tarafına geldi attım tabi patladı su :KK1::KK1: ama çok şekerdi ya kurban olurum ben onaaa :KK16:
o coco colada şoförlük yapıyoda bizim ordaki yerlere dağıtım yapıyolarmış o anda o yüzden geldi ay yerim ben onuuuuuuu :KK16:
Allahım sevenleri ayırmasın :KK16:

Günaydın hatunlar sabah yine tartıldım 61 kiloyum :KK5: Bu şişkinlik gitsin artık istemiyorum :KK5:

kahvaltı= 1 haşlama yumurta
yarım domates
4 dilim salatalık
1 biber
1 kk peynir
2 zeytin
1 etimek

9.45de spora başlıyorum sırasıyla yazim yapacaklarımı

Burn Fat Fast (20 dk )
ramp it up (50 dk ama 42 dksını yapıyorum ben çünkü lastiğim yok )
zumba (30 dk )
simit bölgem (11 dk )
squat (130 tane )

Birde bugün 16.30da spora gidicem ordada koşu bandı , ip atlama, belki bisiklete binerim, birde ordaki aletleri kullanırım hocamı ikna edebilirsem göğüs için bi kaç hareket öğrenmeye çalırım :KK1:
bende senin sporlardan mı yapsam acaba :KK70:

sabah: iki kepek ekmeğinden sandviç yaptım içinde peynir domates zeytin vardı.
öğle: yarım kepekli ekmek, 2 kaşık borani.

bende senin sporlardan mı yapsam acaba :KK70:

sabah: iki kepek ekmeğinden sandviç yaptım içinde peynir domates zeytin vardı.
öğle: yarım kepekli ekmek, 2 kaşık borani.

yap hayatım yap cidden zumbada hele çok eğleniyorum ramp it upada alıştım belki birazdan foto koyarım buraya hazır olun :KK1:
hemde taze şimdi çekicem :KK1:

yap hayatım yap cidden zumbada hele çok eğleniyorum ramp it upada alıştım belki birazdan foto koyarım buraya hazır olun :KK1:
hemde taze şimdi çekicem :KK1:
aynen ya ben uzun zamandır spor yapamıyodum artık başlamanın zamanı geldi.
ooo koyy yaa bekliyoruz. :KK70: hatta önce-sonra yap. :KK70:

Bende akşamları yapıcam fndkkrdm :KK16:
ay ne güzel görmüşsün sevdiceğini. bende görsem keşke güniçinde.:2: ama sadece haftasonları görebiliyorum 1 saat var aramızda :KK43::KK43:
yeni fotnu da 3216513 gözle bekliorum hadııı :KK9::KK9:

Bende akşamları yapıcam fndkkrdm :KK16:
ay ne güzel görmüşsün sevdiceğini. bende görsem keşke güniçinde.:2: ama sadece haftasonları görebiliyorum 1 saat var aramızda :KK43::KK43:
yeni fotnu da 3216513 gözle bekliorum hadııı :KK9::KK9:
aynen çok şanslısın fndkkrdu.
ben sevdiceğimi hergün okulda görüyorum.
ama platonik benimkisi. :/

Benimde lise yıllarımda olmuştur platonik aşklarım :KK16::KK16:
nasıl heycanlanırdım görünce elim ayağıma dolanırdı. ne diyeceğimi bilemezdim :KK16:
sonra sonra geçti tabi :)
yaz tatilinde görmeyince içimde ki sevgi sönüyodu :KK1::KK1::KK1: görüncede bişey hissetmiyodum :KK70:
ay ne günlerdi. hatırlayınca gülmeye başladım kendi kendime :KK9:

senin ki karşılık bulur belki betrayalcimm hee ne dersin. :KK16::KK16:bi göstersene kendini :KK34:

Son düzenleme:
maşallah diyin hatunlar bize çok çabuk nazar değiyo da :KK5:

aynanın karşısında kilolu çıkıyom :KK1:

Benimde lise yıllarımda olmuştur platonik aşklarım :KK16::KK16:
nasıl heycanlanırdım görünce elim ayağıma dolanırdı. ne diyeceğimi bilemezdim :KK16:
sonra sonra geçti tabi :)
yaz tatilinde görmeyince içimde ki segi sönüyodu :KK1::KK1::KK1: görüncede bişey hissetmiyodum :KK70:
ay ne günlerdi. hatırlayınca gülmeye başladım kendi kendime :KK9:

senin ki karşılık bulur belki betrayalcimm hee ne dersin. :KK16::KK16:bi göstersene kendini :KK34:
benim ki karışık baya okulun en yakışıklı çocuğu ama bizim bi alt dönem
ben 10. sınıfım o 9. sınıf.
işte bi sürü seveni falan var ama çocuğun kızlarla ilgilendiği yok.
çok az arkadaşı var böyle yalnız başına takılan gizemli tiplerden anlayacağın. :/

kız valla git konuş benim camış benle çıkmak istediydi ama köpek gözleirm yüzümden çıkmak istemiş o zamanlar :KK1: ben mavi gözlüyüm de :KK1: tabi biz ayrıldık sonra felan benim uzaktan uzağa sevgiydi sonra ben söyledim oğlum ben seni seviyorum gel yine sevgili olalım felan buda bana hiç hayır diyemezdi o gün bugündür sevgiliyiz :KK1:

ama bizim ilişkimiz uzun bi süre tek taraflıydı ben onu öyle çok sevdim beni sevmediğini bile bile kabul ettim onu ama bak şimdi ölüyoruz birbirimiz için allahım bozmasın :KK16:

Oyyyy 41 kere maaşallah fndkkrdm :nazar::nazar::nazar: :KK16::KK16:

betrayalcim içine kapalı bi tip desene:KK50:
zor bi durum arkadaş ortamı falan olsaydı keşke

Oyyyy 41 kere maaşallah fndkkrdm :nazar::nazar::nazar: :KK16::KK16:

betrayalcim içine kapalı bi tip desene:KK50:
zor bi durum arkadaş ortamı falan olsaydı keşke

sağol canımmmm :KK16: bakarsın düğünüme gelirsiniz inşallah :KK1:

betrayal bu çocuk hiç mi kızlarla felan muhattap olmuyo ? aklıma başka şeyler geliyo benim ama erkekelrlede ilgilenmiyo diyosun :26:

sağol canımmmm :KK16: bakarsın düğünüme gelirsiniz inşallah :KK1:

betrayal bu çocuk hiç mi kızlarla felan muhattap olmuyo ? aklıma başka şeyler geliyo benim ama erkekelrlede ilgilenmiyo diyosun :26:

İnşallah canımcım :KK16::KK16::KK16:

benim de aklıma geldi ama söylemek istemedim:KK50::KK50:

İnşallah canımcım :KK16::KK16::KK16:

benim de aklıma geldi ama söylemek istemedim:KK50::KK50:

hangimiz önce evlenirse artık bi açılış yaparız :KK1: sen neresinde oturuyon istanbulun ? ben sefaköydeyim ?

benim gay arkadaşlarım var yani belirtileri biliyorum En Büyük KK

Son düzenleme:
X