Şuan iyi niyetli olduğumu söylemiyorum esilacım. Benim numaramı silen birine iyi olamayacağım.O zaman hala evine kalmaya gitmeyeceksin abin ile her konuşmada onu konuşmayacaksın
Onun düzenine onun evine giderim diyip orada yaşayacakların ile kavgana kavga nefretine nefret katmayacaksın. Hem giderim diyip hem yok sayıyorum dersen pek iyi niyetli görümce olmuyorsun
ben hala aynı fikirdeyim. en güzeli karşılıklı olarak araya mesafe koymak. biraz sular durulsun. tabiki saydırmalı mesaj atmak ayıp birşey. karşındaki büyüğün. ama yengen neye sinirlendi onu da bilmiyorum. yine de atmasa güzel olurdu tabiki. lohusa kadın farklı olur. kafasına taktıkça birşeyleri sütü azalır. yine yeğeninize zarar. o yüzden bence boşverin. muhattap olmayın. mesafe koyun. hem siz rahat hem o rahat. tek çözüm bu.Elbette olabilir. Melek demiyorum hangi kaynana masumdur ki ? Ama kalkıpta saydırmalı ses kaydı atıp silip oğullarını doldurmuyoruzdur diye düşünüyorum.
Sizin düşünceniz. Önceden severdim evet demekki o bizi sevmiyormuş düşmanca görüyormuş yaptıkları onu gösteriyor.Daha öncede söylemiştim size gelininizi öve öve bitiremediğiniz yorumlarınız var. Şimdi gelin kötü oldu.
Önceki konuya da taraflı anlattığınızı söylemiştim ama bu sefer herkes farketti seviniyorum o yüzden.
Kız yok ondan demedim işsiz demek derken boş insan demekki takıntılı insan anlamındaCanim her issiz cahil degilki
Ben kendimi bildim bileli calisiyorum son 2 yildir evdeyim issizimama kimse umrumda degil ya keyfime bakiyorum
Ben issiz oldugum icin cahil oldugumu kabul etmiyorum sahsen
Şuan iyi niyetli olduğumu söylemiyorum esilacım. Benim numaramı silen birine iyi olamayacağım.
Sosyal medyadan silin, mesaj atarsa cevap vermeyin. Onceki konunuzda yazmistim, mesafeli olun, muhattap almayin. Zaten farkli sehirlerdeymissiniz, goruntulu ararsiniz cocugu gormek için. Yengenizle ilgilenmesi gereken kisiler anne babasi ve abiniz. Abiniz mutsuzsa terapiye gidebilirler, oda olmuyorsa bosanabilir. Insanlar cinnet gecirene kadar ya tedavi olmuyor ya bosanmamak icin direniyor. Sonra kimsenin kimseye bakacak yüzü kalmıyor.
Ben dinledim elle tutulur birsey bulamadım. Emin olabilirsiniz.Sadece sizin konunuz için demiyorum ama insanlar belli bir noktadan sonra deliriyor sonra suçlu oluyor.Annenizde de peygamber sabrı varmış hiçbir laf etmemiş.Eğer gelin madem sorunluydu gidip kalmayacaksınız o zaman.Piskolojik sorunları var demişsiniz izin verseydiniz düzelirdi belki.Normalde çok sakinimdir ama haksızlığa uğradığım anda içimden canavar çıkar.O yüzden gelinden de dinlemek gerek.
Numaramı sildirecek ne yaptım peki ? Sormak istiyorum siz eşinizin ailesinin numarasını neden silersiniz ?Kayinpederini götürüp annem ağırladı demekte öyle ama söylemiyorsun.
Asıl abinde iş yok, laf taşıyıp duruyor. Karısı ve çocuğuyla keyfine bakacak kimseyi umursamayacak. Uzaktan numaranı sildirdin hala evine gideceğim diyorsun melek yenge şeytan oldu. O kapı sana kapanmış gibi duruyor kabullensen senin iyiliğine olacak
Annenizin tarafında olduğunuz için sildi bence.Numaramı sildirecek ne yaptım peki ? Sormak istiyorum siz eşinizin ailesinin numarasını neden silersiniz ?
Abimle karısı hakkında konuşmadım abim gelip bana konuyu açtı. Attığı ses kaydını bile söylemedik abime atmadık. Şikayet etmedim konuşmadım yengem hakkında. Sonra abim yengeni ara yengene yaz konuş diye söylendi. Hatta yengem abimin telefonundan yazdı. Uzatmadım birşey söylemek istemiyorum abi annem üzgün yengeme de kızgınım dedim.Konu sahibi siz annenizi tutup,birlikte ona cephe alıp,abinizle karısı hakkında konuşursanız yengeniz de sizin çocuklarınızla ilgilenmenize izin vermeyecek ve sizi istemeyecek.Bu normal değil mi?
Kendisi de annesi tarafında ? Anneme dünyaları saymış. Benim annem şöyle annem böyle sana saygı yok bundan sonra istersen konuşma benimle zoruna gidcek gerçekler birdaha gelme ve birsürü şey. Kendisi annesini savunca ve annesinin yanında olunca sorun yok ben olunca mı sorun ? Hata yapmışım önce ben silmeliydim sanırım yengemi.Annenizin tarafında olduğunuz için sildi bence.
Numaramı sildirecek ne yaptım peki ? Sormak istiyorum siz eşinizin ailesinin numarasını neden silersiniz ?
Sanırım anlatamıyorum. Yengemi yoksaydım yine rahat durmuyor. Anlattıklarımı düzgün okumadığınızı düşünüyorum. Evden sarılarak göndermemiş annem sarılmış yengem suratsız şekilde durmuş. Evde de konuşmamışlar annem dönmek istedi abim göndermedi olmaz öyle şey diye. Abim işteyken dışarda kaldı tek başına orda ağladı ama abime belli etmedi üzülmesin diye.
Abimin mutlu bir evliliği yok. Yengemin sinirinden ve öfkesinden abim telefon kırdı. Psikologa götürdü ama yok aynı.
Çok idare ettik iyi davrandık önceki şikayetlerini önemsemedim anneme söylenmelerini sineye çektim ama bu çok saçma. Anneme akranı gibi davranamaz saygısızlık yapamaz.
Mesafe koyduğum içinde böyle oldu. Annemin yaptığını zaten söyledim yengeme hadi aralarında geçmiş tartışma söylemiş sesi yükselmiş hata yapmış annende öyle geçmiş gitmiş sen iyi mi yaptın yenge diyorum anlamıyor.
Götürün de iyice rezillik çıkarsın karısı. Abinde abi olsa.Abim getir dedi. Annemle babamı al gelin görün babamda gelsin istiyorum dedi.
Doğum sonrası yaşanılan gerginlik.
Merhabalar kızlar nasılsınız? Hem annelerden hemde yaşça büyük ablalarımdan fikir almaya geldim. Belki bilirsiniz abimin çocuğu oldu hatta gidemeyeceğim falan diye konu açmıştım. 10 saatlik mesafedeler. Konuyu anlamanız için detaya gireceğim aynı zamanda pek uzatmayacağım. Senede 1 gelirler...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar öncelikle ülkemizin başı sağolsun. Umarım iyisinizdir. Bu konuyu açmak istemezdim ama sizinle paylaşmak istedim. Eski konuyu ekledim becerebildim mi bilmiyorum. Abimin eşinin doğumu sonrası birtakım olaylar oldu. Uzamasın diye eski konuyu okuyabilirsniz özetlemek keresinde annemle dünürü tartışmışlar konu kapanmış gitmiş yengemin anneme kin beslemesi sevmemesi hatta obsesif takıntı haline getirip saydırarak ses kaydı atması sonucu mesafe koyduk. Şaka yapmıyorum ses kaydında saydırıp akranı gibi ahkam kesiyor. Sindirilebilir bir konu değil annemin yaptığı en fazla “kızım ev biraz soğuk sanki” demesidir. Doğumdan öncede annem arasa şikayet eder aramasa şikayet eder sürekli bi takıntı halindeydi. İdare ettik ama yeter.
Anneme yapılan saygısızlıktan ötürü yengemle arama mesafe koydum. Geçmiş olsun mesajımıda yazdım 2 defa yeğenim hasta olduğu için ama samimi davranmıyorum. Abimi arıyorum yeğenimi görüp kapatıyorum. Atılan ses kaydınada insanlık namına cevap yazmadı annem aileyiz diye. Kardeşleride anneme saygısızlık yaptığı için mesafe koydum. Bunada takmışlar beni silmişler. Kendileri bilir dedim bende sildim. Yengem hemen abime şikayet etmiş. “Kızlara mesafeli onlar burdayken mesaj bile atmamış kızları silmiş “ diye abimi doldurmuş. Yaptığı tek şey doldurmak. Neyse yine muhattap olmadım polemiğe girmedim mesafe candır diye bir de ne göreyim yengem numaramı silmiş. Kaynana görümce kötüleyen gönderileri beğenip sanki yengeme her gün laf sokup eziyet edip her gün evine gidiyormuşuz gibi de laf sokmalı durumlar atıyor. Senede 1 kere 2 3 gün görüşüyor ya da görüşmüyoruz uzaktalar zaten.
Abim durumdan çok mutsuz. Sürekli kavga ediyorlar cevap yazmıyoruz yine mutlu değil yazıyoruz yine değil anlamıyorum. Mesaj atıp problemin nedir öğrenebilirmiyim diye 3 sayfalık destan yazmış. Onu 1 kalemde silmişim. Numarayı silen o ama yaşadığı kafaya bakarmısınız. Annem narsistmiş gerçekler zoruna gitmiş terbiyesiz terbiyesiz söylemler. İyi mutlu olursun inşallh sanmıyorum biz aileyiz ve yaptığın çok yanlış dedim.
Sıkmayayım sizi de yorumlar da detay veririm ben bayramda abime gitmek istiyordum hem yeğenimi görmeye hemde takımı takmaya. Annemleri de alıp gidicektim. Abim var arada komple bağı koparmak istemiyorum gerçi gelmesinler de diyebilir herşeyi beklerim artık. Annem çok üzgün kanaması geliyor bacakları tutmuyor götürmedğim doktor kalmadı kitlendi heryeri üzüntüden. Konuşmuyorum yine rahat durmuyorum konuşuyorum bu seferde kurban psikolojisine girip abimi dolduruyor. Şaşırdım ne yapacağımı. Çevremize ne söyleyeceğiz ? Anneme kalırsa belli etme ama bana kalırsa gönül rahatlığıyla psikolojisinin iyi olmadığını ve bizi düşmanı olarak gördüğünü söylemek istiyorum. Siz ne düşünürsünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?