- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
bence de bütçeler hemen ayrılmalı . Yoksa herkesin huzuru kaçmaya hep devam eder. Sonra herkes kendine düşen parayı ister biriktirir ister harcar keyfine kalır.
diploması işletilebilen mesleklere ben eğil savcılık bakıyor haberin ola .
ohhhh sefammm olsunnnnn çatır çatır yiyorym kocamın parasını..
ay işte buna ölüyorum . ev hanımı senden daha aydındır . bu ne şimdi ?aydın olmak önce kendi ayakları üzerinde drumaktan geçer . daha kendi parasını kazanamayan kadın neresi aydın olucak bırakın ya . eve kocam bana baksın mantığı bizi bitiren davranış biçimi . evet sert oldu belki ama düşüncem bu bence artık alıntı yapmayın konu kapansın
yaptigini Atatürk cocuguyum diyerek örtmeye calisma sakin!!!! orda dur iste... terbiyesizligin adini Atatürk cocuguyum koyma.. cok insan senin ev kadinana karsi asagilayici tavrina tepki gösterdi... Atatürkün ögretilerini bu ise karistirma sakin, Atatürk cocugu olmayi senden ögrenecek degiliz!!!
evet yedi ayak anında kapıya koydu eşini haklısın . sen yapabilcek misin peki bunu ?tek tek araştırdın galiba yüzde yetmişi falan diyebiliyorsunuz . tamam ya çalışmayın yayılın oturun. sabah seda sayana bakın .
bana cahil diyen ev kadını çok güldüm .
Sen böyle küçümsemeye devam edersen elbet cevap da gelecektir sana. Ev hanımları okusun okumasın cahil senin gözünde, biz ne dersek diyelim. Sen bir aydın olarak ışık tutmuş oldun dünyamıza, çok şey öğrendik senden. Ev hanımıysan her türlü muameleye layıksınız diyorsun. Pes diyorum sana.
aaaa kız sen sadece yiyomusun ben artık komşulara dağıtıyorum fazla geliyo
konu sahibi burada mısın?
bence müdahale et artık,konu uçtu gitti..sonu iyi değil.Atatürk' e kadar geldik.
ya da kapattır konunu..
Bütçe ortak olduğu için böyle bir sorun olabilir.Bizim de bütçemiz ortak bana değil de görümceme araba alınsa bozulurdum ne yalan söyleyeyim insanız sonuçta
Bu arada çatır çatır koca parası yiyorum evde kızıma bakıyorum kocamın da hesaplarına karışıyorum ne alınırsa bana danışılıyor kabul edersem alınıyor ohhh missssssssssssssss
öğrenseydin çalışıp ayakları üzerinde durmayı desteklerdin . öğrenememişsin demek ki . öyle atatürkü seviyorum canım benimle olmuyor .onun gösterdiği yoldan yürümekle oluyor
biri konu hakkında yorum yaptı :)
Eeeee sonra? Konuya mı yorum yapacaksınız yoksa polemiğe devam mı?
biri konu hakkında yorum yaptı :)[/QUOT
bende yaptım ama arada kaynadı yaa bak sinirleniyorum haaa siyahgelinlik durdur konuyu sahibi deelmisin :))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?