yengem çok mu normal davranıyor?

elmis kullanıcısından alıntı bence hakkı yok .kimse kimseyi kandırmasın . ev işi yapmak mı yani çalışmak ?ev hanımıysan susup oturucaksın . hem katkın yok hem yaygara kopar . bunlar daha beter oluyor valla . o saydığın meziyetleri çalışan evli bir kadına yapıyor . hayatta amaçsız ev kadını oldum deyip oturan kadınlara saygım yok . ezilmeyede mahkumlar .

Kusura bakmayın ama ev kadınlığı amaçsız değildir kadının kendi tercihidir. Ayrıca çocuk yetiştirmek ; nesil yetiştirmektir.

Bir batılı kadın dışarıda çalışmak yerine evini tercih ettiğinde, çocukları ve evi için kendinden fedakarlık eden biri olarak saygı görüyor.Ama aynısını nedense ülkemde bir hanım yaptığında, böyle yapmakla amaçsız bir ev hanımı olarak damga yiyor sizin bakış acıniza göre
Asıl siz bu düşünceyle çok ezilirsiniz.

diploması işletilebilen mesleklere ben eğil savcılık bakıyor haberin ola .

annem 30 yaşında emekli olmuş önceden bu hak tanınıyormuş babam dışardan ödemiş falan ne şimdi bu kadın ayakları üzerinde durmuyo duruyo ama çalışmıyo sıkıntı nerde canım

Sen böyle küçümsemeye devam edersen elbet cevap da gelecektir sana. Ev hanımları okusun okumasın cahil senin gözünde, biz ne dersek diyelim. Sen bir aydın olarak ışık tutmuş oldun dünyamıza, çok şey öğrendik senden. Ev hanımıysan her türlü muameleye layıksınız diyorsun. Pes diyorum sana.

Son düzenleme:

öğrenseydin çalışıp ayakları üzerinde durmayı desteklerdin . öğrenememişsin demek ki . öyle atatürkü seviyorum canım benimle olmuyor .onun gösterdiği yoldan yürümekle oluyor

delinin biri kuyuya bi taş atmış 40 akıllı cıkaramamış.bırakınnn kendiyle su vatandası..biraz sonra girer arkadaslık sitelerıne koca arar merak etmeyın :)))

Eee dayağı yedi mi yemedi mi önce onu söyle allah allah..Çalışmakla cahilliğin ne alakası var eğitimli insanlarıda görüyoruz üniversite bitirmekle cehalet bitmiyo. Öyle olsa bu kadar uzamazdı basit bir konu.Nası bir mantık bu işe girim çalışayım evlenirsem kocam döverse kapıya koyarım ozaman çok aydınım..Ne bu zihniyetle okudum ne de bunu düşünerek çalıştım valla saçma..

hayır öyle demiyorum . sadece sonuç bu olur diyorum . yani dayak yesin falan asla öyle birşey dediysem kopyalayın buraya . ben kadına şiddete son erece karşıyım . biz ile olarak böyleyiz .bence üretmeyen kadın cahildir .üretmek çocuk üsretmek emek değil bu arada

konu sahibi burada mısın?

bence müdahale et artık,konu uçtu gitti..sonu iyi değil.Atatürk' e kadar geldik.

ya da kapattır konunu..

herkesın tepkisini belli etme şekli farklıdır yengen tartışmakla çözum bulmuş yengenı evlenmeden anlıyamıycaksın çünkü genelde öyle olur ayıpladığın hareketleri evlendığınde daha ıyı anlıycaksın ne hissetiğini bileceksın şimdi anlamsız gelen davranışlar ozaman oturcak kafanda pek çok kişinin yazdığı gıbı hesap ayrılmalı zaten evlenmiş bır ınsanın hesebı neden bır olurki evlenmeyı bılmışte kendı hesabını yapmasınımı bılemıycek ayrıca bu durum nekadar uzarsa insan okadar zorlanır kendı hesabını tutmakta ailen bu konuda hata yapıyor

Bütçe ortak olduğu için böyle bir sorun olabilir.Bizim de bütçemiz ortak bana değil de görümceme araba alınsa bozulurdum ne yalan söyleyeyim insanız sonuçta

Bu arada çatır çatır koca parası yiyorum evde kızıma bakıyorum kocamın da hesaplarına karışıyorum ne alınırsa bana danışılıyor kabul edersem alınıyor ohhh missssssssssssssss

işte yurdumun akıllı,anne olmayı hak eden ve aydın kadını

Son düzenleme:
öğrenseydin çalışıp ayakları üzerinde durmayı desteklerdin . öğrenememişsin demek ki . öyle atatürkü seviyorum canım benimle olmuyor .onun gösterdiği yoldan yürümekle oluyor

haddini bil!!!! karsindakini tanimadan konusma hakkini kendinden buluyorsan, sen zaten ögrendigin her seyi unut.. sen daha benim ne dedigimi anlamamissin bile... agzimdan tek bi kelime cikti mi, kadin calismasin, kocasi nasilsa bakar diye??? sana verdigim bi önceki cevaba git bak önce... tutmus bir de Atatürk cocuguyum diyo, senin gibiler yüzünden Atatürkün gösterdigi yol nerelere gitti zaten, ama yazik yaaaaa sen de haklisin, yasadiklarin seni bu hale getirmis olmali..

hayir yani karsimda konusan evlilik ve ortak gelir hakkinda tecrübe sahibi biri olsa neyse

biri konu hakkında yorum yaptı :)

biz de onlarca yorum yaptik ama.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…