yengem çok mu normal davranıyor?

Elmis acaba sen hangi üyesin? Savunduklarını esas üyeliğinden dile getiremeyecek kadar korkaksın. Sonra gelip burada güçlü kadınım ayaklarında ahkam kesiyorsun...

Sen egonu hemcinslerini ezerek tatmin ediyorsun...

başarılarınızın devamını dilerim.

bazı ev hanımları ne yazık ki para kazanmanının ne demk olduğunu bilmiyorlar hiçbir erkek karısına araba almak zorunda değildir alırsada bu onun inceliğini gösterir şartlar herzmaan bunu sağlamaya elvermez
saçma olan kendini ayrı evde yaşadığı görümcesi ile bir tutması ayrıca baban hala çalışıyor ve seninde o dükkanda hakkın var yengene bi sorsana babasının evinde varmıymış arabası
bide şöyle bir durum var bu ülkede erkekler evlenirken yaptığı masrafı kızları evlenirken biçok aile yapmıyor erkeğe ev alınıyor eşyalar düzülüyor altın desen cabası yengen bunlarında farkında değil sanırım benim önerim üzülmek yerine evlerinizin ve gelirleriniz ayrı olduğunu belirtin bu kaostan anca ozaman kurtulursunuz

bide eğer bu durumlara dur demezseniz yılan büyür yedi başlı ejderha olur belki çok ağır bir benzetme ama ailemin şirketinde çalışan ve bu tarz durumları yaşayan biri olarak söylüyorum bu olaylara başta müdahale etmeyince kabak tadı veriyor

bu konuyu p.ç eden arkadaşın diğer üyeliği açıklansa keşke

ikinci üyelikmiş

kız yengesini soruyo, sen ne diyosun aydın türk kadını...

konuyu sapitan hakettigini bulmus zaten, konu sahibi arkadasim konuna devam et bence on sayfa felan geriye git konu hakkindaki yorumlari görürsün...

yorumunuz için teşekkür ederim ama birazdan sizi de linç edecekler :)

yengenizin sizinle problemi yok...verdiği tepki size değil..olağan gelin kaynana ilişkileri diyelim..
çünkü mesele araba olsa abinizinde arabası var...siz bu olaylara bulasmayin derim.. arabanizida güle güle kullanın..

teşekkür ederim, bu kadar şeye neden olmuş bir arabayı kullanır mıyım bilemiyorum

Hayır yani sırf muhalefet olmak adına yapılmış bu kadar yorum
Yengesnin altınlarını eşi almış, yerine de koyuyormuş zaten
Ve kıza arabayı iş bütçesinin dışında kendi birikimiyle almış babası
Yengeye neden laf düşüyor, neden huzursuzluk çıkarıyor? Bunu bile haklı görmüşsünüz ne garip
Eşiyle veya kendiyle ilgili sorunlarını kıza sataşarak gidermeye çalışıyor kendince
Ki çok haksız bir tutum
Eğer araba alınacaksa eşi alır kayınpeder aldı diye tafra yapılmaz
Çok merak ediyorsa eşinin arabasını kullanırdı
Kullanmamış bile

Son düzenleme:

sizin için de endişeleniyorum :) kendinize dikkat edin

Eeeee sonra? Konuya mı yorum yapacaksınız yoksa polemiğe devam mı?

O 2. üyeliğin kim olduğunu deşifre etmelisiniz..
Bu kadar kadına hakaret eden, zıvanadan çıkaran
kimmiş herkesin bilmeye hakkı var..

Zaten 2. üyeliklerden ve fake hesaplardan
en çok yönetim şikayetçi..
O vakit deşifre edin her yakaladığınız 2. üyeliğide
kolay kolay bir daha kimse cesaret edemesin..

evet bekliyoruz,
kimmiş bu 2. üyelik alıpta hakaretler yağdıran aklıevvel..

sen regenı ne kadar tanıyosun kı hakkında bu şekılde konuşuyosun

bosver canim kapandi o knu zaten, yönetim el koydu.. gereksiz yere uyari almayalim uzatip da

herkese yorumu için çok teşekkür ederim, az çok bir bakışaçısı edindim. son karar yönetimindir

bence konu sahibi olarak yanlis tavir icindesin.. hosunuza giden yorum sahiplerini sizin icin endiseleniyorum diyip, digerlerine kinaye iceren cevaplar vermek hic hos bi tutum degil.. böyle yaparak yenge hanima daha cok hak vermemize sebep oluyosun aslinda.. yengen seni kiskaniyor yorumlarini duymak istiyorsunuz anlasilan...

yorumunuz için teşekkür ederim ama birazdan sizi de linç edecekler :)

canım benim kimi linc edecekler allah aşkına biz 3 kızkardeşiz diğer kardeşlerim daha 18 yaşında bile değil bizim aile şirketimizde babam ve amcam ortak amcamla aynı binada otruyoruz amcamın bir oğlu var bizim ailede ben ve diğer kardeşim devlet okulunda okuduk en ufak kardeşim ve amcamınoğlu özel okulda okudular buna rağmen yengem şirketin bizim evden 3 çocuğu okuturken onlardan sadece bir çocuğu okuttuğunu söyledi ama bunu söyleyen yengemin aylık fatura masrafları bizden hep 500 tl daha fazlaydı arabasının deposu haftada 2 kez şirket tarafından fullenirken benim annem bir depoyu nerdeyse ayda bitiriyordu birgün babam sıkıldı ve dükkan giderleri hariç tüm geliri ikiye böldü ve sorun yinede çözülmedi bu sefer oların evinde 2 kişi çalışıo sen tek çalışıosun bizim gelrimiz daha az diye laf etti amcama yengem kendim çalışıp kazandığım paranın hesabını vermk zorunda hissettim şimdi şirketin başına oğlum geçsin ayağıda ama bu şirketi biyere hep benim okul çevremdeki bağlantılarım getirdi ben gidersem onlarda benle gelir bilmiyor kısacası haset olan kendine yapar canım hesapçılık iyi birşey değildir :)takma kafana zamanında onada babası alsaymış

Altmışbeş kişi okuyor rekor Eğer yengenin altınları iki aileninde ortak faydalandığı atölye için bozulmuşsa yenge haklı altınları sizin tarafınız bile takmış olsa düğünde takılan altınlar kadınındır yok atölyeden babanların bir kazancı yoksa haksız eğer atölye ortaksa önce onun altınlarının yerine konması gerekir sonra naaparsa yaparlar her ne kadar arabanın parası babanızdanda çıksa madem paraları vardı araba alacak atölye için neden benim altınlarımı bozdular diyebilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…