- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
meliscim bu arkadaş o kadar cahilki dayak yiyen aldatılan kadınların yüzde 70 inin çalıştığından haberi yok arkadaşım milletvekili bile dayak yiyo sen ev kadunlarını böyle sınıflandıramzsınnn
kariyerim herşeyden önce gelir haklısınız . çünkü ben birey olabilmeyi başarmış aydın bir türk kadınıyım . atatürk çocuğuyum . kocamı göremiyorum ona aşığım çalışmayayım mantığıda bana işlemez . bu kadar saçma bu kadar ilkel olabilmeyi nasıl başarabiliyorsunuz . neyse sağlık sorunlarına takdınız . benim sağlık sorunum olabilir haklısınız eşinizinde olabilir o zaman ne olucak ?aa o zamanda başka koca bulursunuz ne var dimi gencim güzelim elimi sallasam eliisi
Uslubun o kadar sert ve acımasız ki aldığın eğitim buna yetmemiş demek ki. Ev hanımı diye kimseyi hakir görmeye hakkın yok arkadaşım. Kendini aydın bir kadın olarak görüyorsun üstelik. Belki ev hanımı bir arkadaş senden daha aydındır ne biliyorsun?
kariyerim herşeyden önce gelir haklısınız . çünkü ben birey olabilmeyi başarmış aydın bir türk kadınıyım . atatürk çocuğuyum . kocamı göremiyorum ona aşığım çalışmayayım mantığıda bana işlemez . bu kadar saçma bu kadar ilkel olabilmeyi nasıl başarabiliyorsunuz . neyse sağlık sorunlarına takdınız . benim sağlık sorunum olabilir haklısınız eşinizinde olabilir o zaman ne olucak ?aa o zamanda başka koca bulursunuz ne var dimi gencim güzelim elimi sallasam eliisi
şehirdışından ev arkadaşım geldi, yarım saat onunla ilgilendim..bu konu nerelere gelmiş böylee
ay işte buna ölüyorum . ev hanımı senden daha aydındır . bu ne şimdi ?aydın olmak önce kendi ayakları üzerinde drumaktan geçer . daha kendi parasını kazanamayan kadın neresi aydın olucak bırakın ya . eve kocam bana baksın mantığı bizi bitiren davranış biçimi . evet sert oldu belki ama düşüncem bu bence artık alıntı yapmayın konu kapansın
Yok yok bu bildiğiniz daha önce aldatılmış, bunu hazmedememiş, bu tatlı dili(!) yüzünden de evlenemeyen kompleksli kız modeli :)
evet yedi ayak anında kapıya koydu eşini haklısın . sen yapabilcek misin peki bunu ?tek tek araştırdın galiba yüzde yetmişi falan diyebiliyorsunuz . tamam ya çalışmayın yayılın oturun. sabah seda sayana bakın .
bana cahil diyen ev kadını çok güldüm .
annem 30 yaşında ev hanımıydı yanı sıra maaş alıyordu yada diploması işletebilen belli meslekler var bu kadınlar hangi gruba giriyor peki?
aa ablama bak karekter tahlili yaptı anında . bana görede siz evde yatan kadın modelisiniz . kompleksli olan ben değilim ki para bile kazanamıyorsunuz tek başına hiçsiniz .ben tek başınada varım kocaya ihtiyacım yok .
arkadaşlar..konum kapatılsın istemiyorum..lütfenn
bak kızım sen konusmaya değmeyecek birisin ama insanları tahrik ediyorsun evet senın gibiler okkalı güel dayak yerler..ellerine sağlık yapanın ben şahsen yanıma gelip bana bunu desen senii güzellllllll bi hallederdim.ev hanımlıgı yan gelıp yatmakmı? ne b.... biliyosun sen bı cocugun bakımı eğitimi kolaymı sanıyorsun evin sorumlulugunu ? kes artık be cahil sensin akıllı bişey olsan muhalefet etmez insan gibi izah ederdin.sunaa lütfen şu ne oldugu belli olmayan insanoğluna cevap verme arkadasım.kalıtenı bozma.lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?