• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yengem çok mu normal davranıyor?

meliscim bu arkadaş o kadar cahilki dayak yiyen aldatılan kadınların yüzde 70 inin çalıştığından haberi yok arkadaşım milletvekili bile dayak yiyo sen ev kadunlarını böyle sınıflandıramzsınnn

evet yedi ayak anında kapıya koydu eşini haklısın . sen yapabilcek misin peki bunu ?tek tek araştırdın galiba yüzde yetmişi falan diyebiliyorsunuz . tamam ya çalışmayın yayılın oturun. sabah seda sayana bakın .
bana cahil diyen ev kadını çok güldüm .

Son düzenleme:
kariyerim herşeyden önce gelir haklısınız . çünkü ben birey olabilmeyi başarmış aydın bir türk kadınıyım . atatürk çocuğuyum . kocamı göremiyorum ona aşığım çalışmayayım mantığıda bana işlemez . bu kadar saçma bu kadar ilkel olabilmeyi nasıl başarabiliyorsunuz . neyse sağlık sorunlarına takdınız . benim sağlık sorunum olabilir haklısınız eşinizinde olabilir o zaman ne olucak ?aa o zamanda başka koca bulursunuz ne var dimi gencim güzelim elimi sallasam eliisi

Uslubun o kadar sert ve acımasız ki aldığın eğitim buna yetmemiş demek ki. Ev hanımı diye kimseyi hakir görmeye hakkın yok arkadaşım. Kendini aydın bir kadın olarak görüyorsun üstelik. Belki ev hanımı bir arkadaş senden daha aydındır ne biliyorsun?

Yok yok bu bildiğiniz daha önce aldatılmış, bunu hazmedememiş, bu tatlı dili(!) yüzünden de evlenemeyen kompleksli kız modeli :)

Uslubun o kadar sert ve acımasız ki aldığın eğitim buna yetmemiş demek ki. Ev hanımı diye kimseyi hakir görmeye hakkın yok arkadaşım. Kendini aydın bir kadın olarak görüyorsun üstelik. Belki ev hanımı bir arkadaş senden daha aydındır ne biliyorsun?

ay işte buna ölüyorum . ev hanımı senden daha aydındır . bu ne şimdi ?aydın olmak önce kendi ayakları üzerinde drumaktan geçer . daha kendi parasını kazanamayan kadın neresi aydın olucak bırakın ya . eve kocam bana baksın mantığı bizi bitiren davranış biçimi . evet sert oldu belki ama düşüncem bu bence artık alıntı yapmayın konu kapansın

kariyerim herşeyden önce gelir haklısınız . çünkü ben birey olabilmeyi başarmış aydın bir türk kadınıyım . atatürk çocuğuyum . kocamı göremiyorum ona aşığım çalışmayayım mantığıda bana işlemez . bu kadar saçma bu kadar ilkel olabilmeyi nasıl başarabiliyorsunuz . neyse sağlık sorunlarına takdınız . benim sağlık sorunum olabilir haklısınız eşinizinde olabilir o zaman ne olucak ?aa o zamanda başka koca bulursunuz ne var dimi gencim güzelim elimi sallasam eliisi

seni alan yaşadı kredi borçlarını kapadı :1:
sen kendini aydın atatürk çocuğu ilan etmeden önce hemcinslerinin hakkında yazdıklarını bidaha oku istersen...
atatürkün ilkeleri kadınlara bu özgürlüğü verdi sen tam tersini savunuyosun...
bizde atatürk çocuğuz evde oturup çocuk büyütenler pkk lı olmuyor senin aydınlığını yiyim ben emi :1:

kocaları evde oturan kadınları dövsün aldatsın diyen bi zihniyet bana ilkellikten aydınlıktan bahsedemez,evet boşarsın başka koca alırsın ne varki bunda hatta sen hiç evlenme kimsenin hayatını yakma bence...

ben başka koca bulmamda sağlık sorunu için kocamı bırakmamda sendeki merhameti aile kanunuda sorgulamama gerek kalmadı bunları okuduktan sonra...

mantığımın sana işlemesine gerek yok zaten çünkü senin mantığın benim sokağıma uğramaz...

senin çalışmanı yargılamıyorum ben burda bana ikide bir kariyerinden bahsetme zorunluluğu hissetme kendinde banane senin çalışmandan kariyerinden...

ALLAH bilir benim imkanlarımın 10 da birine sahip değilsindir...
benim kadar sosyal değilsindir,ordan kendini çok özel göstermeye çalışma dedim yaa kalkan kalın :1:

ay işte buna ölüyorum . ev hanımı senden daha aydındır . bu ne şimdi ?aydın olmak önce kendi ayakları üzerinde drumaktan geçer . daha kendi parasını kazanamayan kadın neresi aydın olucak bırakın ya . eve kocam bana baksın mantığı bizi bitiren davranış biçimi . evet sert oldu belki ama düşüncem bu bence artık alıntı yapmayın konu kapansın

annem 30 yaşında ev hanımıydı yanı sıra maaş alıyordu yada diploması işletebilen belli meslekler var bu kadınlar hangi gruba giriyor peki?

Yok yok bu bildiğiniz daha önce aldatılmış, bunu hazmedememiş, bu tatlı dili(!) yüzünden de evlenemeyen kompleksli kız modeli :)

aa ablama bak karekter tahlili yaptı anında . bana görede siz evde yatan kadın modelisiniz . kompleksli olan ben değilim ki para bile kazanamıyorsunuz tek başına hiçsiniz .ben tek başınada varım kocaya ihtiyacım yok .

evet yedi ayak anında kapıya koydu eşini haklısın . sen yapabilcek misin peki bunu ?tek tek araştırdın galiba yüzde yetmişi falan diyebiliyorsunuz . tamam ya çalışmayın yayılın oturun. sabah seda sayana bakın .
bana cahil diyen ev kadını çok güldüm .

bak kızım sen konusmaya değmeyecek birisin ama insanları tahrik ediyorsun evet senın gibiler okkalı güel dayak yerler..ellerine sağlık yapanın ben şahsen yanıma gelip bana bunu desen senii güzellllllll bi hallederdim.ev hanımlıgı yan gelıp yatmakmı? ne b.... biliyosun sen bı cocugun bakımı eğitimi kolaymı sanıyorsun evin sorumlulugunu ? kes artık be cahil sensin akıllı bişey olsan muhalefet etmez insan gibi izah ederdin.sunaa lütfen şu ne oldugu belli olmayan insanoğluna cevap verme arkadasım.kalıtenı bozma.lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de geç

birey olmayı başarmanın ilk adımı başka insanların hayatlarına ve seçimlerine saygı duymakla başlar..aydın insan düşüncelerini düzgünce ifade etmeyi de bilir...

evet kadınlar çalışmalı,sebep ne olursa olsun ekonomik bağımsızlığını kazanmalı.eşi istemiyor diye işini bırakan kadınları ben de anlamıyorum ama bu onlara hakeret etmemi de gerektirmez.

konu çok dağıldı zaten..

aa ablama bak karekter tahlili yaptı anında . bana görede siz evde yatan kadın modelisiniz . kompleksli olan ben değilim ki para bile kazanamıyorsunuz tek başına hiçsiniz .ben tek başınada varım kocaya ihtiyacım yok .

Canım üzgünüm ama tespitin tam anlamıyla bir yanlışlık.

1-evde yatmıyorum, öğrenciyim
2-tek başıma hiç değilim, dünyamın merkezi benim

bir başka tespit de sen aşırı unutkansın çünkü ben sana daha önce öğrenci olduğumu söylemiştim ben ben şu psikoloji okuyan :D

ohhhh sefammm olsunnnnn çatır çatır yiyorym kocamın parasını..

yaptigini Atatürk cocuguyum diyerek örtmeye calisma sakin!!!! orda dur iste... terbiyesizligin adini Atatürk cocuguyum koyma.. cok insan senin ev kadinana karsi asagilayici tavrina tepki gösterdi... Atatürkün ögretilerini bu ise karistirma sakin, Atatürk cocugu olmayi senden ögrenecek degiliz!!!

bak kızım sen konusmaya değmeyecek birisin ama insanları tahrik ediyorsun evet senın gibiler okkalı güel dayak yerler..ellerine sağlık yapanın ben şahsen yanıma gelip bana bunu desen senii güzellllllll bi hallederdim.ev hanımlıgı yan gelıp yatmakmı? ne b.... biliyosun sen bı cocugun bakımı eğitimi kolaymı sanıyorsun evin sorumlulugunu ? kes artık be cahil sensin akıllı bişey olsan muhalefet etmez insan gibi izah ederdin.sunaa lütfen şu ne oldugu belli olmayan insanoğluna cevap verme arkadasım.kalıtenı bozma.lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de geç

yurdum aablası kadına şiddete destek veriyor . ben ezilmeye mahkumdur derken dayak konusu demedim tabi bu arada .ister istemez ezilir dedim piskolojik olarak . buna bağlı dayak vs de oluyor tabi ama şiddete destek mi asla . ama işte bu ev hanımı ablamız kadın hemcinsini dövücek neden mi eve oturup yayıldığını yüzüne vurduğum için .

ya erkeklerede hakaraet bu tüm erkekleri eli nde bıçak seri katil gibi gösteriyo yada eli şeyinde sapık her an aldatacak ya eşimin 1 lafıdır kadınlar bize ALLAHIN emanetidir senin önüme koyduğun bile ikramdır mecbur değilsin der ....böyle bir evlilik var bideşu cahil kadının laflarına bakkk .....vallaha yazıkk

Back