kariyerim herşeyden önce gelir haklısınız . çünkü ben birey olabilmeyi başarmış aydın bir türk kadınıyım . atatürk çocuğuyum . kocamı göremiyorum ona aşığım çalışmayayım mantığıda bana işlemez . bu kadar saçma bu kadar ilkel olabilmeyi nasıl başarabiliyorsunuz . neyse sağlık sorunlarına takdınız . benim sağlık sorunum olabilir haklısınız eşinizinde olabilir o zaman ne olucak ?aa o zamanda başka koca bulursunuz ne var dimi gencim güzelim elimi sallasam eliisi
seni alan yaşadı kredi borçlarını kapadı
sen kendini aydın atatürk çocuğu ilan etmeden önce hemcinslerinin hakkında yazdıklarını bidaha oku istersen...
atatürkün ilkeleri kadınlara bu özgürlüğü verdi sen tam tersini savunuyosun...
bizde atatürk çocuğuz evde oturup çocuk büyütenler pkk lı olmuyor senin aydınlığını yiyim ben emi
kocaları evde oturan kadınları dövsün aldatsın diyen bi zihniyet bana ilkellikten aydınlıktan bahsedemez,evet boşarsın başka koca alırsın ne varki bunda hatta sen hiç evlenme kimsenin hayatını yakma bence...
ben başka koca bulmamda sağlık sorunu için kocamı bırakmamda sendeki merhameti aile kanunuda sorgulamama gerek kalmadı bunları okuduktan sonra...
mantığımın sana işlemesine gerek yok zaten çünkü senin mantığın benim sokağıma uğramaz...
senin çalışmanı yargılamıyorum ben burda bana ikide bir kariyerinden bahsetme zorunluluğu hissetme kendinde banane senin çalışmandan kariyerinden...
ALLAH bilir benim imkanlarımın 10 da birine sahip değilsindir...
benim kadar sosyal değilsindir,ordan kendini çok özel göstermeye çalışma dedim yaa kalkan kalın