- Konu Sahibi siyahgelinlik
valla böle bir zihniyet kusura bakmayınız yada bakınız . uslubum sert olabilir ben bireysel olmaktan bahsediyorum . eşimi göremem diye çalışmayacaksam ooo daha neler . ben çalışmadan yapamam sağlık sorunu sizinde başınıza gelir . evet çalışmıyorsam üzülürüm ama . babam 70 yaşında hala çalışıyor . evde yatma bize göre değil .
evet kocamı göremessem olmaz çünkü ben kocama aşığım...
ben sabah çıkıcam akşam gelicem o tam tersini yapıcak...
senin uslübun nekadar sert olursa olsun benim kalkanıma işlemez rahat ol...
senin kusuruna bakmakla meşgul olamam çünkü kusur fazla şişmiş egonda malesef
ooo dediğin şey evlilik...evet sağlık sorunu başıma gelebilir ama benim kocam sağlık sorunum var ve çalışmıyorum diye beni kapıya koymaz...
umarım sizinde bi sağlık sorununuz olduğunda kocanız sizide çalışmıyorsunuz diye kapıya koymaz...
gerçi siz kocanızla tartıştığınızda o kalın diplomanızı koltuk altınıza alıp çalışkan tırnaklarınızı geçirirsiniz eşinize,çalışıyorsunuz yaa dünyanın tepesinden kimse indiremez sizi...
bende çalıştım ama eğer huzurum ve eşim söz konusuysa vede ihtiyacım yoksa çalışmamak bi asalaklık değildir bana göre...
gözünüzü hırs,para,çok kazanmak yada çalışkanlık ne bürüdüyse artık eviliğinizden daha çok önem verdiğiniz şey bana ters sizde kusura bakmayın yada bakıverin artık,sizinle aynı frekansta olmadığım için diyecek daha fazla bişey bulamadım...