- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
Memleket meselesi olsa üzerinde bu kadar çok düşünülmezdi heralde...
Tıp okuyan bir beynin böyle bi meseleyi buralara taşıyıp akıl almasına inanamıyorum...
Şimdi biz evet yengen çok normal desek ne demesek ne...
Sonuçta burada verilen akıllarla mı hareket edeceksiniz yani?
Evet yengeniz çok normal dersek heralde gidip yengenize vereceksiniz arabayı...
Nedir yani buraya bu konuyu açmanın amacı???
ay işinize gelmedi erkek olduk . süpersiniz valla . tamam kocanıza baktırın kendinizi bir gün kapı önüne konulunca gidicek yerim yok diye ağlamayın .ben bunları düşük geliri olan okuyamamış kızlar için söylemiyorum . sırf keyfinden okumamış meslek sahibi olmamış kadınlar için söylüyorum .yoksa bir kız okumamış olabilir ama onlarda apartman görevlisi oluyor temizlikçi oluyor parasını kazanıyor aslanlar gibi işte öyle kadına saygı duyarım ben .
bu ne cahillik anlayamıyorum ne altını ya ben evlendim eşim hemen düğünde takılan altınları sattı hiç bişey demedim borcu vardı sattı bu kadar,bu kız tıp okuyor çalışmış çabalamış helal olsun kazanmış haketmiş arabayı da şımartılmayıda bence bu yenge aşırı kıskanç okuyamamış şimdi de bu kızı kıskanıyor boş boş evde oturuyor evlenir evlenmezde çocuk yapmış dememişki önce ben kendimi bir geliştireyim bişeyler yapayım cahillik başka bişey değil ya okuyanı kıskanmayıp kendinle barışık olacaksın yada hemen evlenir evlenmez çocuk yapmayıp kendini geliştireceksin ki okuyan insanın yanında kendini ezik hissetmiyeceksin boş yere de milletin huzurunu bozmayacaksın ben de evliyim 2 yıldır yaşım da 28 bende bilirdim hemen çocuk yapmayı ama yapmadım halen sınavlara giriyorum bi memur oluyum diyorum hiç değilse benim de evime bi katkım olsun istiyorum tabi şu da var ki ne kimseyi kıskanırım ne bende olmayanı kocama baskı yapıp da isterim bütün bir kışı 2 kazakla geçirdim hiç de bundan gocunmuyorum kayınlarımın hepsinin de durumları eltilerimin bir eli yağda bir elleri balda allah da daha çok versin herkes kendini düşünüp bişeyler yapsın bu kızın da çok üstüne gitmeyin babası değilmi istediğini yapar kızına kime ne yengesinin de içi içini yesin yaşı küçük aklı bir karış havada yazık kocasına hasta adamı bile bile üzüyor bukadar da gaddarlık olmaz kompleks başka bişey değil işte
herkes üniversite mezunu kardeşim bu devirde . senle diplamamı yarıştırmayacağım burda .okumuş evde oturan bir tipsin ne konuşayım ki senle . kocam istemedi çalışmadım yarın o koca başkasına gitse ne yapıcan . ben insanalrın gözünü açıyorum burda herkes çalışmalı yarın ne olur belli olmaz . elin adamına güvenmeyin ben sizin için söylüyorum .
ev hanımı arkadaşlar bundan sonra haddinizi bilin
hakkınızı savunmayın
haksızlığa uğrarsanız göz yumun
hatta kocanıız suratınızın ortasına patlatırsa ses çıkarmayın
ev bütçesine karışmayın yorum yapmayın çünkü işe yaramaz asalaklarsınız(!)
ARKADAŞIM BU NASIL MANTIK!!!!!! para kazanmayan nefeste almasın olsun bitsin olur mu????
siz sakın sağlık sorunu vs.yaşamayın inşallah zira bu sizin sonunuz olur gibi geliyor bana...
ben neden çalışmadığımı söyleyeyim merak etmişsiniz...
kendi işletmemiz var ve eşim gece çalışıyor ve çalışırsam birbirimizi göremeyiz çalışma saatlerinden ötürü....
ayrıca kocam bana bakıcak mantığı çok aşağlayıcı bir terim!!!
çalışmayan kadınlar kocalarının kapısına atılan bi yavru köpek değiller...
sevgili konu sahibi konunu hemen kapattır bence.. el birlik bir konuyu daha çorbaya çevirdik.. kapattır yoksa biraz sonra "kadınlar çalışmalı mı? çalışmamalı mı?", "tus'a hazırlanan biri kk da nasıl konu açar?", "burada açılan konular dedikodu mu gerçek mi" ye geliyor olay.. az-çok fikir sahibi olmuşsundur.. allah yardımcın olsun o yengeyle sana.. sevgiler tatlım
senin kocanla ilgili bir sıkıntın var heralde kaçacak diye korkuyomusun hayırdırrr....
:))))
"siz" çok yaşayın emi..:))
senin kocanla ilgili bir sıkıntın var heralde kaçacak diye korkuyomusun hayırdırrr....
kocam istemedi ben çalışmadım diyen bir zihniyet cahil olmadığını bana savunuyor şaka gibi . iyiki feministler bu forumu okumuyor bir gıdım bile ilerleyemediklerini görünce üzülürlerdi . diploma sahibi olmak cahillliği kapayamıyor asıl buna yazık .
arkadaşın mantığı bu kısacası ama çok acı....haklısın arkadaş valla...
ne denirki bu mantıktaki insanlara yuhhh dan başka...
Arkadaşım diğer konuna biraz göz attım.
Ailenin istemediği bir evlilik yapan ablan varmış.Sana tanınan imkanlar onada tanılıyor mu merak ettim.
Yoksa onunda mı itiraz hakkı yok.
Bu arada abinizin evde her olanı biteni ailesinin avucuna yazması hiç etik değil.
Herkesten önce ablam aradı beni 'canımın içi çok sevindim, hayırlı günlerde kullan' diye ..Dünya iyisi bir ablam var , kesinlikle beni kıskanmaz, kızlarına her zaman beni örnek gösterir. Babam ona hala çok kırgın ve bana tanıdığı imkanları ona tanımıyor. ama ben ablamın uğradığı haksızlıkların hepsinin farkındayım. Çalışmaya başladığım gibi ben de ona arabasını yenilemesi için yardımcı olacağım, dediğim gibi evlenmek gibi bir düşüncem yok zaten kızlarının okul masraflarına da destek olacm
Ablanın sana senin ablana destek olman cok güzel.Ama burada kayıtsyz kalınmayacak bir gercek var.
Anne ve babalar cok olanüstü bir olay olmadıkca evletlarına eşit davranmak zorundadır diye düşünüyorum.
Eğer ailen sana gösterdiği duyarlılığı birazada ablana yardımcı olmak adına çaba sarfetselerdi bugün senyeğenlerinin okul masraflarını karşılamayı düşünmezdin emin ol.
sesli güldüm çok yaşa .şekerim evli değilim ki zaten . ama kişiselleştiriyorsan olayı yarın kocan terk etse ne yapıcaksın onu düşün . bilmiyorum bu kadınların rahatlığı beni benden alıyor . sonra aldatıl kabul et dayağı kabul et . denilcek çok şey var ama neyse .
sesli güldüm çok yaşa .şekerim evli değilim ki zaten . ama kişiselleştiriyorsan olayı yarın kocan terk etse ne yapıcaksın onu düşün . bilmiyorum bu kadınların rahatlığı beni benden alıyor . sonra aldatıl kabul et dayağı kabul et . denilcek çok şey var ama neyse .
üstüne alindigina göre yaran var anlasilan... önce karsindakine hakaret etmeden derdini anlatmayi ögren, benim calismadigimi nerden biliyorsun ya da burdaki onca insana ne bu öfke?? ki kimin calistigi kimin evinde ''oturdugu'' kimseyi de ilgilendirmez.. demekki evliligi yürümeyince kadinin, kedi yavrusu gibi kapi önüne konuldugu bi kurum olarak görüyorsunuz ne yazik!!! galiba ailenizde hic calismayan kadin yok, ne mutlu size, onca insandan tepki aldiniz, yine de odunumun parasi der bi hal icinde buyrunm devam edin... düsünceleriniz sizi baglar ama uslübunuza dikkat edin, kimse cocugunuz degil, azarlayip gecemezsiniz...
senin demekki etrafın kötü örnek dolu yazık sana üzüldüm vallaaa kim dayak yedi ailende kocasından aldatıldı acabbaaaa biz aileyizzz eşim pamuklara sarar beni çünkü biz sadece birbirimizi düşünürüz kendimizi değilll valla sana diyeck laf bile bulamıyorum artıkkk sadece utanyorumki senin gbi hemcinsim varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?