yengem çok mu normal davranıyor?

kocam istemedi ben çalışmadım diyen bir zihniyet cahil olmadığını bana savunuyor şaka gibi . iyiki feministler bu forumu okumuyor bir gıdım bile ilerleyemediklerini görünce üzülürlerdi . diploma sahibi olmak cahillliği kapayamıyor asıl buna yazık .

Ne kadar ayıp ego tatmini için konuyu açmışsınız demeye getirmişsiniz ama bence ego tatmini yapan sizsiniz şu an su sözlerinizle çok şaşırdım.
Tıp okuyan beyin dediğiniz kişi de insan hata da yapar güzel şeyler de.
Ayrıca fikir sormuş tabi ki burada yazanlar aklında bir yer eder.
Avukatlık yaptırıyorsunuz bazen resmen ama bu kadar abartı haksız söylemlere de tahammül edemiyorum bazen artık..

üstüne alindigina göre yaran var anlasilan... önce karsindakine hakaret etmeden derdini anlatmayi ögren, benim calismadigimi nerden biliyorsun ya da burdaki onca insana ne bu öfke?? ki kimin calistigi kimin evinde ''oturdugu'' kimseyi de ilgilendirmez.. demekki evliligi yürümeyince kadinin, kedi yavrusu gibi kapi önüne konuldugu bi kurum olarak görüyorsunuz ne yazik!!! galiba ailenizde hic calismayan kadin yok, ne mutlu size, onca insandan tepki aldiniz, yine de odunumun parasi der bi hal icinde buyrunm devam edin... düsünceleriniz sizi baglar ama uslübunuza dikkat edin, kimse cocugunuz degil, azarlayip gecemezsiniz...

ev hanımı arkadaşlar bundan sonra haddinizi bilin
hakkınızı savunmayın
haksızlığa uğrarsanız göz yumun
hatta kocanıız suratınızın ortasına patlatırsa ses çıkarmayın
ev bütçesine karışmayın yorum yapmayın çünkü işe yaramaz asalaklarsınız(!)
ARKADAŞIM BU NASIL MANTIK!!!!!! para kazanmayan nefeste almasın olsun bitsin olur mu????

çooook cahilsin.gelin tamamen haklı,iş ortak ise tabii ki söz hakkı var.önce altınları alınmalıydı,evde boş boş oturuyor ne demek ya.çocuğu var üstelik,
başka bir şey söylemeye gerek bile görmüyorum sana.

senin kocanla ilgili bir sıkıntın var heralde kaçacak diye korkuyomusun hayırdırrr....

haklısın arkadaş valla...
ne denirki bu mantıktaki insanlara yuhhh dan başka...

valla böle bir zihniyet kusura bakmayınız yada bakınız . uslubum sert olabilir ben bireysel olmaktan bahsediyorum . eşimi göremem diye çalışmayacaksam ooo daha neler . ben çalışmadan yapamam sağlık sorunu sizinde başınıza gelir . evet çalışmıyorsam üzülürüm ama . babam 70 yaşında hala çalışıyor . evde yatma bize göre değil .

Üstüme alındım son kez yazıyorum..
Evet tıp okuyan birisi böylesi bir konuyu burada tartışmaya açamaz açmamalı açacak vakti olmamalı..

Konu dışı ama biraz önce ki bana akıl veren "psikolog" hanıma selamlar:)) ilk açtığı konuyu okudum da biraz önce.:)

Son düzenleme:
Allah aşkına ben anlamıyorum bu kadınlar niye birbirini ezikliyo arkadaş herkesin yapısı işi gücü görüşü farklı ben çalıştım da ama şuan evdeyim yani ev kadını olmak çok daha zormuş bunu anladım çocuğum olmadığı halde bana zor geliyo başkasına kolay gelir.Herneyse konu sahibi benimde bir tane görümcem var aynı yaştayız.İlk başlarda çekindim çünkü ailede tek kız ve bende girince ilgi bana toplandı ona alınan banada alınıyor falan.Ama kayınvalidem ortamı çok iyi ayarladı ve hiç sorun yaşamadım yani onlar bana kızları gibi sevdiklerini hissettirdiler bende kıskançlık yapmadım aramızda çok iyi aramadan duramaz yada ben gitmeden durmam falan istesem son kuruşuna kadar alırım yada istese veririm kayınpederim tır alsa gözüm görmez yani benide gezdir derim :)))bence yengenle sen başka şehirde olduğun için samimi değilsiniz yani dışlanmış hissettiği için böyle davranıyo olabilir yaklaşmayı dene derim ben cnm umarım hallolur:)))

senin kocanla ilgili bir sıkıntın var heralde kaçacak diye korkuyomusun hayırdırrr....

sesli güldüm çok yaşa .şekerim evli değilim ki zaten . ama kişiselleştiriyorsan olayı yarın kocan terk etse ne yapıcaksın onu düşün . bilmiyorum bu kadınların rahatlığı beni benden alıyor . sonra aldatıl kabul et dayağı kabul et . denilcek çok şey var ama neyse .

:))))

"siz" çok yaşayın emi..:))

kesinlikle onun sorunu eşi onu çalışmaya zorluyor galiba ona karşı koyamıyor burda gelip kendini tatmin etmek için boş boş konuşuyor. parası elinden gidiyordur da ayrı bi konu açsa destek oluruz biz ona boş muhalefet olmasa keşke ki kişi kendini çalıştığı için zaten ''hamal'' sanıyor ona iyi davranın çünkü ona çok yükleniyorlar

evlilikler sizin gibi zihniyetler yüzünden bitiyo zaten .....o benim kocam benim için 1. ailemin huzuru saadeti senin içinse 1. sensin bu kadar megolamansın işte Rabbim elini ayağını sapğlam tutsun sana bişey olursa okoca atar seni dışşarı eminimmm benim kocam ise her koşulda bana bakar çünkü benim eşim biz bir aileyizzzz

Umarım TUS sınavını kazanır uzman dr olursun ve babanın ablana vermediği desteği sen verirsin.

çalışmakla doğru bi karar vermişsin.sende bu sivridil ve bu üslup oldukça nası olsa yarın bigün kocan seni kapının önüne koyar senin de çalışıp kazandığın paralara ihtiyacın olur bu kadar konuştuğun bi işe yarar :))

senin demekki etrafın kötü örnek dolu yazık sana üzüldüm vallaaa kim dayak yedi ailende kocasından aldatıldı acabbaaaa biz aileyizzz eşim pamuklara sarar beni çünkü biz sadece birbirimizi düşünürüz kendimizi değilll valla sana diyeck laf bile bulamıyorum artıkkk sadece utanyorumki senin gbi hemcinsim varr

hoşlanmadıysan üstüne alınmazsın olur biter . ben çalışmayan kadını kocam bana baksın zihniyetine öfekeliyim . türkiyede her gün kadın cineyeti işleniyor hanfendi . neden biliyor musunuz ?hepsi işte bundan . bu zihniyetlerden .herşey birbirine bağlı .tepki çekmem doğal tabi çünkü burda yan gelip yatanlar toplanmış .

konu şimdi de kadın cinayetlerine geldi :) dikkatli olun eğer ev hanımıysanız her an bi cinayete kurban gidebilirsiniz ha eğer çalışıyosanız sorun yokk :)

tabi şekerm eminim öyledir . o pamuklar altınan kayınca ağlama ama . amaçsız olmak ne güzel dimi . asıl ben sizin gibilerden utanıyorum bir kadın olarak . okadar oku deniliyor çalış deniliyor yok evde oturcam . eşin başkasına kapılıncada dersin artık kocamdır yapar elinin kiri . gidicek eyrim yok param yok . dilllerde tüy bitti çalışın ayaklarınız üstüne durun diye . ama nalayan nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…