- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
valla böle bir zihniyet kusura bakmayınız yada bakınız . uslubum sert olabilir ben bireysel olmaktan bahsediyorum . eşimi göremem diye çalışmayacaksam ooo daha neler . ben çalışmadan yapamam sağlık sorunu sizinde başınıza gelir . evet çalışmıyorsam üzülürüm ama . babam 70 yaşında hala çalışıyor . evde yatma bize göre değil .
konu şimdi de kadın cinayetlerine geldi :) dikkatli olun eğer ev hanımıysanız her an bi cinayete kurban gidebilirsiniz ha eğer çalışıyosanız sorun yokk :)
hiç sanmıyorum yan gelip yatanların toplandığını sen bu bu tavrınla hemcinslerine destek olup vatanı kurtarıyorsun sankihoşlanmadıysan üstüne alınmazsın olur biter . ben çalışmayan kadını kocam bana baksın zihniyetine öfekeliyim . türkiyede her gün kadın cineyeti işleniyor hanfendi . neden biliyor musunuz ?hepsi işte bundan . bu zihniyetlerden .herşey birbirine bağlı .tepki çekmem doğal tabi çünkü burda yan gelip yatanlar toplanmış .
bence hakkı yok .kimse kimseyi kandırmasın . ev işi yapmak mı yani çalışmak ?ev hanımıysan susup oturucaksın . hem katkın yok hem yaygara kopar . bunlar daha beter oluyor valla . o saydığın meziyetleri çalışan evli bir kadına yapıyor . hayatta amaçsız ev kadını oldum deyip oturan kadınlara saygım yok . ezilmeyede mahkumlar .
hoşlanmadıysan üstüne alınmazsın olur biter . ben çalışmayan kadını kocam bana baksın zihniyetine öfekeliyim . türkiyede her gün kadın cineyeti işleniyor hanfendi . neden biliyor musunuz ?hepsi işte bundan . bu zihniyetlerden .herşey birbirine bağlı .tepki çekmem doğal tabi çünkü burda yan gelip yatanlar toplanmış .
tabi şekerm eminim öyledir . o pamuklar altınan kayınca ağlama ama . amaçsız olmak ne güzel dimi . asıl ben sizin gibilerden utanıyorum bir kadın olarak . okadar oku deniliyor çalış deniliyor yok evde oturcam . eşin başkasına kapılıncada dersin artık kocamdır yapar elinin kiri . gidicek eyrim yok param yok . dilllerde tüy bitti çalışın ayaklarınız üstüne durun diye . ama nalayan nerdee
dalga geçilcek birşey yok . ey türk kadını hala cahil kalmakta ısrar ediyorsunuz pes .
sesli güldüm çok yaşa .şekerim evli değilim ki zaten . ama kişiselleştiriyorsan olayı yarın kocan terk etse ne yapıcaksın onu düşün . bilmiyorum bu kadınların rahatlığı beni benden alıyor . sonra aldatıl kabul et dayağı kabul et . denilcek çok şey var ama neyse .
sesli güldüm çok yaşa .şekerim evli değilim ki zaten . ama kişiselleştiriyorsan olayı yarın kocan terk etse ne yapıcaksın onu düşün . bilmiyorum bu kadınların rahatlığı beni benden alıyor . sonra aldatıl kabul et dayağı kabul et . denilcek çok şey var ama neyse .
evet kocamı göremessem olmaz çünkü ben kocama aşığım...
ben sabah çıkıcam akşam gelicem o tam tersini yapıcak...
senin uslübun nekadar sert olursa olsun benim kalkanıma işlemez rahat ol...
senin kusuruna bakmakla meşgul olamam çünkü kusur fazla şişmiş egonda malesef
ooo dediğin şey evlilik...evet sağlık sorunu başıma gelebilir ama benim kocam sağlık sorunum var ve çalışmıyorum diye beni kapıya koymaz...
umarım sizinde bi sağlık sorununuz olduğunda kocanız sizide çalışmıyorsunuz diye kapıya koymaz...
gerçi siz kocanızla tartıştığınızda o kalın diplomanızı koltuk altınıza alıp çalışkan tırnaklarınızı geçirirsiniz eşinize,çalışıyorsunuz yaa dünyanın tepesinden kimse indiremez sizi...
bende çalıştım ama eğer huzurum ve eşim söz konusuysa vede ihtiyacım yoksa çalışmamak bi asalaklık değildir bana göre...
gözünüzü hırs,para,çok kazanmak yada çalışkanlık ne bürüdüyse artık eviliğinizden daha çok önem verdiğiniz şey bana ters sizde kusura bakmayın yada bakıverin artık,sizinle aynı frekansta olmadığım için diyecek daha fazla bişey bulamadım...
çalışmakla doğru bi karar vermişsin.sende bu sivridil ve bu üslup oldukça nası olsa yarın bigün kocan seni kapının önüne koyar senin de çalışıp kazandığın paralara ihtiyacın olur bu kadar konuştuğun bi işe yarar :))
haaa şimdi anladım bu rahatlık nerden geliyormuş....
bekarsın ondan böyle evlilik hakkında ahkam kesiyorsun...
şunu baştan söylesene bende sana laf anlatmaya çalışıyorum yaaa...
Umarım TUS sınavını kazanır uzman dr olursun ve babanın ablana vermediği desteği sen verirsin.
ya sen ne böyle atıp tuyorsun ya,evlilik nedir onu bile yaşamamışsın.sen şimdiden aldatılma,terkedilme korkusuyla yaşıyorsun evlensen çalışsan ne olur??? çalışıp aldatılan kadınların % de kaçı kocaya yıllarca para yedirip dımdızlak kalıyor haberin var mı???? hem sen nereden biliyorsun evde oturan kadınların heinin dayak yediğini???? senin psikolojin bozuk güzelim önce kendini düzelt.ben kızım için evdeyım suan insanların tercihleri kendilerini ilgilendirir!ekonomik durumum buna müsaitse,neden cocuguma baskaları baksın??haddini aşma o güzel aklını da kendine sakla!
hoşlanmadıysan üstüne alınmazsın olur biter . ben çalışmayan kadını kocam bana baksın zihniyetine öfekeliyim . türkiyede her gün kadın cineyeti işleniyor hanfendi . neden biliyor musunuz ?hepsi işte bundan . bu zihniyetlerden .herşey birbirine bağlı .tepki çekmem doğal tabi çünkü burda yan gelip yatanlar toplanmış .
kariyerim herşeyden önce gelir haklısınız . çünkü ben birey olabilmeyi başarmış aydın bir türk kadınıyım . atatürk çocuğuyum . kocamı göremiyorum ona aşığım çalışmayayım mantığıda bana işlemez . bu kadar saçma bu kadar ilkel olabilmeyi nasıl başarabiliyorsunuz . neyse sağlık sorunlarına takdınız . benim sağlık sorunum olabilir haklısınız eşinizinde olabilir o zaman ne olucak ?aa o zamanda başka koca bulursunuz ne var dimi gencim güzelim elimi sallasam eliisi
Bir ev hanımı :hoşlanmadıysan üstüne alınmazsın olur biter . ben çalışmayan kadını kocam bana baksın zihniyetine öfekeliyim . türkiyede her gün kadın cineyeti işleniyor hanfendi . neden biliyor musunuz ?hepsi işte bundan . bu zihniyetlerden .herşey birbirine bağlı .tepki çekmem doğal tabi çünkü burda yan gelip yatanlar toplanmış .
haaa şimdi anladım bu rahatlık nerden geliyormuş....
bekarsın ondan böyle evlilik hakkında ahkam kesiyorsun...
şunu baştan söylesene bende sana laf anlatmaya çalışıyorum yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?