yengem çok mu normal davranıyor?

evet kocamı göremessem olmaz çünkü ben kocama aşığım...
ben sabah çıkıcam akşam gelicem o tam tersini yapıcak...
senin uslübun nekadar sert olursa olsun benim kalkanıma işlemez rahat ol...
senin kusuruna bakmakla meşgul olamam çünkü kusur fazla şişmiş egonda malesef

ooo dediğin şey evlilik...evet sağlık sorunu başıma gelebilir ama benim kocam sağlık sorunum var ve çalışmıyorum diye beni kapıya koymaz...
umarım sizinde bi sağlık sorununuz olduğunda kocanız sizide çalışmıyorsunuz diye kapıya koymaz...

gerçi siz kocanızla tartıştığınızda o kalın diplomanızı koltuk altınıza alıp çalışkan tırnaklarınızı geçirirsiniz eşinize,çalışıyorsunuz yaa dünyanın tepesinden kimse indiremez sizi...

bende çalıştım ama eğer huzurum ve eşim söz konusuysa vede ihtiyacım yoksa çalışmamak bi asalaklık değildir bana göre...

gözünüzü hırs,para,çok kazanmak yada çalışkanlık ne bürüdüyse artık eviliğinizden daha çok önem verdiğiniz şey bana ters sizde kusura bakmayın yada bakıverin artık,sizinle aynı frekansta olmadığım için diyecek daha fazla bişey bulamadım...

hiç sanmıyorum yan gelip yatanların toplandığını sen bu bu tavrınla hemcinslerine destek olup vatanı kurtarıyorsun sanki

acaba senın gıbı ınsanları ezmeye calışan bı tıpın bıze saygı göstermesıne cokmu ıhtıyacımız var bızım
önemlı olan calışıp esını eve para getırdıgı ıcın kendınde yaygara koparma hakkı gören susmayıp oturmayı kendıne hak gören sen degılde
hem evde eşının getırdıgıyle gecınıp hemde eşı tarafından saygı sevgı gören esıne gucunu gösterebılen kadın daha makbuldur bence
ben calışıyorum dıye benım fıkırlerıme saygı gösterecekse hıc göstermesın ben asıl kendımı o zaman amacsız ezık hıssederdım sanırım

ben kendi işim haricinde ek işlere gidecek kadar çok çalışıyorum ama sizi desteklemiyorum. sizi desteklemeyenlerin çoğu çalışıyor zaten.

para kazanmanın kadına verdiği gücü annemden bilirim en başta. ama bu demek değildir ki her ev hanımı dayak yiyor, çalışmadığı için hakkı yok vs. nasıl saçma bi düşüncedir çözemedim.

sen ne kdar cahil bir kadınsın ya sizde çalışmayan kadına bumu yapılıyo yazıkk bizde ev hanımıda çalışan kadar hörmet görür çünkü eşlerimizbize değer verir ama sen çalış seni kimse çekmez belliii bu çeneyle sen bir kere kadınları küçümsüyosun dediğin örneklere bak yok cinayet yok aldatma biz görmedik cnm bunları sen demekki kurtulmaya çalışıyosun bişeylerden bilinç altın eziyet dolu yazık

ya sen ne böyle atıp tuyorsun ya,evlilik nedir onu bile yaşamamışsın.sen şimdiden aldatılma,terkedilme korkusuyla yaşıyorsun evlensen çalışsan ne olur??? çalışıp aldatılan kadınların % de kaçı kocaya yıllarca para yedirip dımdızlak kalıyor haberin var mı???? hem sen nereden biliyorsun evde oturan kadınların heinin dayak yediğini???? senin psikolojin bozuk güzelim önce kendini düzelt.ben kızım için evdeyım suan insanların tercihleri kendilerini ilgilendirir!ekonomik durumum buna müsaitse,neden cocuguma baskaları baksın??haddini aşma o güzel aklını da kendine sakla!

haaa şimdi anladım bu rahatlık nerden geliyormuş....
bekarsın ondan böyle evlilik hakkında ahkam kesiyorsun...
şunu baştan söylesene bende sana laf anlatmaya çalışıyorum yaaa...

kariyerim herşeyden önce gelir haklısınız . çünkü ben birey olabilmeyi başarmış aydın bir türk kadınıyım . atatürk çocuğuyum . kocamı göremiyorum ona aşığım çalışmayayım mantığıda bana işlemez . bu kadar saçma bu kadar ilkel olabilmeyi nasıl başarabiliyorsunuz . neyse sağlık sorunlarına takdınız . benim sağlık sorunum olabilir haklısınız eşinizinde olabilir o zaman ne olucak ?aa o zamanda başka koca bulursunuz ne var dimi gencim güzelim elimi sallasam eliisi

cnm valla cok olumlu gördum senı hanı kapı onune koyacak bı eş bulursa bıde o var

evlenincede birşey değişmez . evlilik hakkında ahkam kesimiyorum ki ne alaka . ben kadının çalışmaması başkası üzerinden hak idaa etmesi konusunda yorum yaptım ki bu kişi kardeşine destek verdiği için yuhlanıyor burda .

meliscim bu arkadaş o kadar cahilki dayak yiyen aldatılan kadınların yüzde 70 inin çalıştığından haberi yok arkadaşım milletvekili bile dayak yiyo sen ev kadunlarını böyle sınıflandıramzsınnn

pardon biseyi üstüne alinan ben degilim, sensin önce bunun farkina var... islenen cinayeti de tutup kadinin calismamasina, ''yan gelip yatmasina'' bagladin ya pes dogrusu... öldürenin hic sucu yok yani?? tüm suc kadinin, cünkü evde hiiiic bi sey yapmadan yan gelip yatiyor, ölsün nolcakki...

ayrica yan gelip yatiyor diye sucladigin insanlarin kac tanesi, ben de calisiyorum ama söylediklarin yanlis demis, dön de bi oku bence...

kadinin da calismasi gerekmesine ragmen, kocam bana baksin, bana ne ben bir seye elimi sürmem, tek basina evini gecindirsin, diyen bazi tanidiklara ben de tepki gösterdim o cok ayri bi konu... hayat müsterektir, kadinin da calismasi gereken yer olur, mesela erkegin hasta oldugu, gelirinin gecinmeye yetmedigi durumlar gibi... ama sen calismayanlari sucluyorsun, resmen hakaret derecesinde laflar ediyorsun... ya uslübüne dikkat et ya da düsünceleri düzgün anlat...

birey olmayı başarmak öle iki kelime ezberlemekle olmuyor

kızlar sizz bakmayın böyle tiplerin lafına tabiki kadın calısır,ama tercihleri veya evlatları için calısmıyorsa bu onu ilgilendirir.bu arkadaş koca bulamıyor sanırım :))) siz kaale alıpta daha fazla yormayın kendinizi..yıl 2013 o dediğin aldatılmalar,cinayetler en yüksek kurumlarda çalışanlarda oluyor genelde..ünv. doktora vs şizofreni tedavi etmıyor.bunu anlayacak potansıyele sahip olsaydın bu kadr akıl vermeye calısmazdın!!yada Akıl mı veriyorsun usul adap bil önce !!!!!iyi niyetlı değilsin..canını kim yakmıs bilemeyız ama git ona bulaş :))

Bir ev hanımı :
Çocuk bakıcıdır ,
Temizlikçidir ,
Öğretmendir ,
Doktordur ,
Hemşiredir ,
Hasta bakıcıdır ,
Gözetmendir ,
Araştırma görevlisidir ,
Hayat Koçudur ,
Aşçıdır ,
Güvenlik görevlisidir ,
Terzidir ,
Kuru temizlemecidir ,
Psikologdur ,
Oyuncudur ,
Hukukçudur ,
Muhasebecidir ............... Ve daha bir sürü şeydir bir ev hanımı ..
Pardon bu arada sizin mesleğiniz neydi ?

bekara ... bosamak kolay diye bi deyimimiz var ya... bence onu söylemen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…