- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
Kadınlar çalışmayan kadını aşağılar, hakir görür, söz hakkına layık bulmazsa, erkekler neler yapar değil mi? Çok haklısın arkadaşım, kadın olmak ne zor işmiş.
ilk alıntım konu sahibi içindi zaten orda belirtiyor sistem sağolsun..
dediklerimi anlamamanız beni neden şaşırtmadı ki acaba ne kadar da açık ve net yazmıştım halbuki.. neden acaba, neden acaba
''buna inanın, şunu yapın'' emir cümlesidir evet ama ben bu tarz cümleler kurmadım biz burda size olan şaşkınlığımızı dile getirdik sadece ki forum kuralları gereğince herkes yazdığı mesajdan sorumlu ve bunlar tartışmaya açık. ahkam kesmek yerine önerilerde bulunurum size de yardımcı olmak isterim gerçekten.. öneriniz için de teşekkür ederim düşüneceğim
Kadınlar çalışmayan kadını aşağılar, hakir görür, söz hakkına layık bulmazsa, erkekler neler yapar değil mi? Çok haklısın arkadaşım, kadın olmak ne zor işmiş.
aşağılamıyorum . olanı söylüyorum . siz birey değilmisiniz neden çalışmıyorsunuz diye sordum . hala kocam bana bakıcak mantığı .
çalışmayan bir kadın amaçsızdır . kadınlar mutlaka çalışmalı kız çocukları okutulmalı .işte bunlar yapılmazsa cahil cahil evde oturup ezilen kadınlar olur elinden altınlarıda alınır yarın öbür gün kapı önüne konulur . kızlarımız hemen koca bulayım evleneyim derdinde kimse okumak istemiyor . zorunlu eğitim yasası geliyor kimse okula gitmek istemiyor . ben ezilsin demiyorum tabiki ama ezilmeye mahkumdur bu duruma kendini kendisi getirmiştir . sizin kime hak verdiğiniz beni ilgilendirmiyor ben düşüncemi söylüyorum .
aşağılamıyorum . olanı söylüyorum . siz birey değilmisiniz neden çalışmıyorsunuz diye sordum . hala kocam bana bakıcak mantığı .
hazırı yemek kocam bana baksın demek insanı değerleştirir hıhı haklısınız .
niye tuhaflık olsun . siiz birey değilmisiniz neden çalışmıyorsunuz ?kocam bana baksın mantığı bana işlemez . okudum ettim kimseye muhtaç olmamak için . onlarda okusun çalışsın biz hamal mıyız çalışıyoruz yani . okuyoruz . bende ilirim kocam bana baksın demeyi ama kendime yakıştıramam .
bazıları erkeklere ihtiyaç kalmadan hem cinslerini ne güzelde aşağılıyorlar değil mi?çalışmıyorsa sussun otursun kadın ekmeğin yesin ses çıkarmasın etrafında haksızlıkta olsa seyirci kalsın...
evet maalesef, iste bu yüzden dedim ya aramizda erkek var galiba diyehem konu nerelere gitti, hic hos degil.. konu sahibine karsi söylenenleri anlarim, sonucta kisi burda ve cevap verebilir ama yengeye kiskanc, kisisel sorunlu, okumamis(ki kadinin üniversite mezunu oldugunu konu sahibi arkadas belirtmis), calismayan, simarik vs gibi damgalari yapistiranlar arkadan konustuklarinin farkinda degiller, bunun da hem etik olmadigini hem de günah oldugunu hatirlatmaya gerek yok..
. benim ne gördüğüm önemli değil ben kişilere değil bu zihniyete saygı duymuyorum .erkekler ne yapar demişsiniz ?bu fırsatı siz veriyorsunuz işte . kadın olmak zor evet ama ev hanımı olmak kolay yan gel yat kocam bana baksın neresi zor pardon ben zorluk göremedim
valla böyle hemcinselerimi gördükçe kadınlıktan utanıyorum benim eşim çalışma dedi bende evdeyim ben cahilmiyim hyır o yazan arkadaştan dahada bilgili üni mezunuyum şimdi ben çalışmıyorum diye kafasına göre harcamasına gözmü yumacam arkadaşım bu konu bizi aşar böyle kadınlar oldukça kayınvalideye görümceye erkeklere bile gerek yok gerekli aşşağılamaları bak nasıl yapıyolar yazıklar olsun demekten başka bişey gelmio içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?