- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
- Konu Sahibi caresizkalp
-
Resmen evlilikteki 3. Kişisin. Aynı evin içinde gibi nasıl da anlatıyor bi de.bende aynısını sordum kendisine. her zaman böyle değillerdi. Mesela uzun bir süre mutlular ufak tefek kavga da olsa sonra uzun bir süre cozutuyor. Yengem de abim de istiyordu çocuk sahibi olmayı. daha çok abim diyebilirim. Öyle bir döneme denk geldi galiba.
aile apartmanı değil. Abim farklı bir mahalleden ev aldı ve orada oturuyorlar. Yanlış anlamışsınız. Abim de şu kafada '' ne kadar uzak o kadar iyi''. Adamın yatak odasını anlattığı yok. Bi gün ben kahvaltılık bişeyler alıp gittim. baktım salonda yastık battaniye var. Sorduğumda söyledi bazen yatıyorum diye ama anladım.
Habersiz mi gittiniz bir de evlerineaile apartmanı değil. Abim farklı bir mahalleden ev aldı ve orada oturuyorlar. Yanlış anlamışsınız. Abim de şu kafada '' ne kadar uzak o kadar iyi''. Adamın yatak odasını anlattığı yok. Bi gün ben kahvaltılık bişeyler alıp gittim. baktım salonda yastık battaniye var. Sorduğumda söyledi bazen yatıyorum diye ama anladım.
Neden sordunuz?aile apartmanı değil. Abim farklı bir mahalleden ev aldı ve orada oturuyorlar. Yanlış anlamışsınız. Abim de şu kafada '' ne kadar uzak o kadar iyi''. Adamın yatak odasını anlattığı yok. Bi gün ben kahvaltılık bişeyler alıp gittim. baktım salonda yastık battaniye var. Sorduğumda söyledi bazen yatıyorum diye ama anladım.
aile apartmanı değil. Abim farklı bir mahalleden ev aldı ve orada oturuyorlar. Yanlış anlamışsınız. Abim de şu kafada '' ne kadar uzak o kadar iyi''. Adamın yatak odasını anlattığı yok. Bi gün ben kahvaltılık bişeyler alıp gittim. baktım salonda yastık battaniye var. Sorduğumda söyledi bazen yatıyorum diye ama anladım.
Hayda bacım işten gelince uzanıyor belki, tv izlerken dizine örtüyor. Adamların sevişip sevişmediğinden sana ne yav yatsın yatmasın. Sal bir gelini hele. Ne kadar salça bir insansınız gelin gene iyi dayanmış. Ben böyle laflar ettiğini duysam kapıdan içeri almam görümce mörümce de dinlemem. Kadın kötü ise abiniz boşasın, karıyı boşama düzeltme derdi size mi düştü. Geçin o işleri bu devirde boşamak isteyen çatır çatır boşar çenesi düşük abinin. Çok kötülermiş madem niye bebek yapmışlar bilinçli insanlar? Terapiye de gitmişler. Sen kafanda kendine macera yaratıp aile apartmanını da gelinin üstüne salmaaile apartmanı değil. Abim farklı bir mahalleden ev aldı ve orada oturuyorlar. Yanlış anlamışsınız. Abim de şu kafada '' ne kadar uzak o kadar iyi''. Adamın yatak odasını anlattığı yok. Bi gün ben kahvaltılık bişeyler alıp gittim. baktım salonda yastık battaniye var. Sorduğumda söyledi bazen yatıyorum diye ama anladım.
Çünkü gelini sevmiyor sevimli dedektifNeden sordunuz?
Ay ibadet Allah ile kul arasında. Abinizin kıldığı namaz ne sizi ne yengenizi ne de bizi ilgilendirir.Cidden içiniz fesat! Benim bu cümleden kastım hani normal kendi halinde bir hayat yaşar. İbadetini yapar. Alkol vs almayan sigara içmeyen bir insan. Evet dini değerler herkesin kendine mahsustur. Kasetleri çıkan hocalar da görüyoruz ama samimi yapıyorsanız zaten uzak durursunuz.
Kesinlikle her şey merak edilmemeli. Benim görümce gibi aynı…Neden sordunuz?
Freya bazen sabah namazını kılıyorum,sonrasında uykum gelmiyor.Ben de kitap okumak için salona geçiyorum.Uyuya kalıyorum salonda.Çünkü gelini sevmiyor sevimli dedektif
Boşan ben arkandayımFreya bazen sabah namazını kılıyorum,sonrasında uykum gelmiyor.Ben de kitap okumak için salona geçiyorum.Uyuya kalıyorum salonda.
Sence neden?
Bu mesaja imzayı basarım yani bu nasıl bir görümce anlayamadım ben. Hayatta görümcelerim öyle bir şey yapsa bırakın evime sokmayı sırf ağızlarına laf vermiyim diye oldukları yerde bile uzun süre durmam. Tam bir fitne fesat görümce kontenjanını dolduruyor en ufak şeyden kendine laf arıyor ve bulduğunun da peşini bırakmıyor. Evlerden ırak.Hayda bacım işten gelince uzanıyor belki, tv izlerken dizine örtüyor. Adamların sevişip sevişmediğinden sana ne yav yatsın yatmasın. Sal bir gelini hele. Ne kadar salça bir insansınız gelin gene iyi dayanmış. Ben böyle laflar ettiğini duysam kapıdan içeri almam görümce mörümce de dinlemem. Kadın kötü ise abiniz boşasın, karıyı boşama düzeltme derdi size mi düştü. Geçin o işleri bu devirde boşamak isteyen çatır çatır boşar çenesi düşük abinin. Çok kötülermiş madem niye bebek yapmışlar bilinçli insanlar? Terapiye de gitmişler. Sen kafanda kendine macera yaratıp aile apartmanını da gelinin üstüne salma
karısına da süt dökmüş kedidir bu adam çok eminim. Kız kardeşim şöyle böyle diyordur buna da eminim. Çünkü öyle demese kadın tahammül etmezdiHayda bacım işten gelince uzanıyor belki, tv izlerken dizine örtüyor. Adamların sevişip sevişmediğinden sana ne yav yatsın yatmasın. Sal bir gelini hele. Ne kadar salça bir insansınız gelin gene iyi dayanmış. Ben böyle laflar ettiğini duysam kapıdan içeri almam görümce mörümce de dinlemem. Kadın kötü ise abiniz boşasın, karıyı boşama düzeltme derdi size mi düştü. Geçin o işleri bu devirde boşamak isteyen çatır çatır boşar çenesi düşük abinin. Çok kötülermiş madem niye bebek yapmışlar bilinçli insanlar? Terapiye de gitmişler. Sen kafanda kendine macera yaratıp aile apartmanını da gelinin üstüne salma
Yazık geline ya , sınırsız mıç mıç bir aile hayatı yaşıyor, belli ki mutsuz bu durumdan , böyle giderse boşanırlar zaten , benim eşim ailesi ile arasına mesafe koydu biz de buna benzer şeyler yaşadık, kayın aile evimizin içinden çıkmadı bir türlü, en son boşanmaya kalkınca eşim mesafe koymak zorunda kaldı, konuyu sanki görümcem açmışAile apartmanında yaşıyor olmaları başlı başına bir sorun zaten. Üstelik bu kadar evliliğe müdahil bir görümce varken.
Muhteşem tespit...karısına da süt dökmüş kedidir bu adam çok eminim. Kız kardeşim şöyle böyle diyordur buna da eminim. Çünkü öyle demese kadın tahammül etmezdi
Böylesine laf anlatılmaz, kendi de düşer bir görümce eline nasıl olsaYeğen desek daha 6 aylık kadın hala lohusa. Allah bilir psikolojik olarak neler yaşıyorda görümcesi direkt eskiden böyle değillerdi şimdi böyleler diye anlatabiliyor. Yengenizin doğum yaptığını hala çocuk emzirdiğini unutuyorsunuz tabi bekara eş boşamak kolay dedikleri gibi size de doğurmak kolay geliyor galiba. Mümkünse uzak durun insanların evinden ve evliliğinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?