Yengem abime karşı ilgisiz ve sürekli kavga edip küsüyor

İçten içe haset ediyoruz diyemiyorlar da

Aynen, eşim dün gece tv izlerken kanepede uyuyakaldı,uyandırma çabama ragmen kalkıyorum dedi yine uyudu, ben de üzerini güzelce örttüm, ışıgı kapadım gidip yattım.Ne yani dünyanın sonu mu, bu kadar da harfi harfine yaşanır mı hayat..

Amaaan yenge boşasa da kurtulsa sülaleden yeri. Kadın kötü ise de böyle insanlara böylesi anca yani

Amaaan yenge boşasa da kurtulsa sülaleden yeri. Kadın kötü ise de böyle insanlara böylesi anca yani
Ben de "kanıtları" epey gec kaldırdım, iyi ki görümcem basmadı Sankı kadın don bırakmış, onu da bırakır yani, evi degil mi

Aslan kadınıyım ve dedikleriniz yarı yarıya doğru evet Aslan kadınları olarak sınırları zorlarız, hep en mükemmeli arar en güzelini hakettigimizi düşünürüz , zoruz ama bir o kadar da dürüst ve samimiyiz, etrafımızda asla bize müdahale eden , yapışık insanlara özellikle de eş ailesine tahammül edemeyiz lakin evimize eş ailesi gelince de bir o kadar hürmetli ve de hizmetkâr bir ruha bürünürüz, evimizdeki herseyi seferber ederiz, çok da merhametliyiz, kayinaileme sinir olup ama en ufak bir sorunda koşan, çözüm arayan da benim , içten içe kıyamam çok kızsam da , gelinleri emin olun büyük bir ikilem yaşıyor tıpkı benim gibi , hem elini verip kolunu kaptırmak istemiyor hem de içten içe bu duruma üzülüyor, buna eminim , eşi tam bir bela , kadını anlamak yerine bir de ailesine şikayet edip dedikodusunu yapmış, ben en sonunda böyle bir eşi boşardım ki o kadıncağız da dayanamaz fazla , Aslan erkeğini demem ama kadını gerçekten temiz ruhludur, kendini beğenir evet Mesela ben jilet gibi takımımla, topuklu ayakkabımla okula gidip ortalığın tozunu attırıp sonrasında da okul çıkışı taşınan komşusuna don gömlek giyip yardım eden bir kadınım yani içimiz dışımız bir, her kılığa girer gocunmam ama fiyakalıyımdır da aynı zamanda , Aslan kadınları beni anladı bence En güzelini alırım, giyerim ,yer ve içerim ama yeri gelir öyle ortamlarda olurum ve uyum sağlarım ki karşıdan bakınca gündeliğe gelmiş 5 çocuklu abla sanarsın Aslan kadını bir tanedir

Konudaki abi sen misin?

Kadın düşmanı feministler falan deyince bi oooo olmuştum. Hesap askıya alınmış. Sanırım gerçekten abi.

Hahah ben yorumlari okumadim katip ama yazdiklari hic kadin mantigina uymuyor. Kendisi de kadin olsa gelip bize sormaz. Bir keresinde boyle aldatmali bir konu vardi uyenin yazdiklarina baktim mantik hatasi var raporladim hemen sen erkekmisin dedim kacip gitmisti

Yazık ponçik abine

Sananeeee sen neden karışıyorsun ki bırak kendi aralarında halletsinler sanamı kalmış tasası yahu ,karı koca arasına giriyorsun . Belkide arayı sen bozdun nerden bilelim

Karisinin dedikodusunu yapan adamdan neftet.

Abiniz evinin içinde ayrı yataklarda yattığı dahil problemlerini neden 3.KİŞİYE anlatıyor? Sizce de abiniz dedikoducu değil mi? Eşinden gidip özür dileyeceğine önce bi eşinin dedikodusunu yapmayı bıraksın tansiyonum çıktı sinirden

Adam kendısı acmıs sanırım,bir kaç uye oyle yazdı, ceza almış bilmiyorum ilk agızdan gibi bir konu

Bu sizi asla ilgilendirmez ilgilendirmemeli.
O çocuk olmasaydı da abiniz boşanmazdı.
Biraz erkekte sorunu arayabilsek keşke hep kadın neden surat asar? Sen de bir kadınsın evli olsan kocana neden surat asarsın soğuk yaparsın?
Vardır bir sebebi. Yengenin ne çektiğini bilemezsin kapalı kapılar ardında 2 kişi arasında yaşanıyor evlilik.

Ayrıca abinizin yerinde olsam çocuk gibi oraya buraya şikayet edeceğime karımı karşıma alır ona böyle dertlenirim daha iyi. Benim hem kızkardeşim hem ablam hem de abilerim var. Hiçbirine evimin özelini anlatmam. Bana çok düşkünler gün gelir ben eşimle düzelirim onlar onu kötü bilirler.
O yüzden ailevi sırları ne aileye ne de başkasına anlatmak doğru değil.

Dipnot: Burda anonim bir şekilde derdi olan soru soruyor hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz. Burası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…