- 7 Şubat 2022
- 745
- 1.388
- 43
- 70
- Konu Sahibi caresizkalp
-
Bakın bunu yazabilirsiniz işte.yengeniz yeni doğum yapmış belki lohusalık depresyonundadır vb gibi.Bu diğer boş bir yorumdan daha faydalıdır.Burada her yazan yardım isteyeni hemen fesatlıkla falan suçluyorsunuz.Ben sizin gibi bakmıyorum.Yapabileceğim varsa kötü insana bile yardımcı olmaya çalışıyorumSen iyi misin ? Lohusa kadın bilemezsin belki lohusalık depresyonunda bile olabilir. Böyle birinden için konu sahibi resmen fesatlıkla laf söz peşinde evliliklerinin yatak odasına kadar girmeye çalışmış siz konu sahibini mi savunuyorsunuz ?
Hiç mi çocuk doğurduktan sonra zor zamanlar geçirmedin ? Abinin berbatlıklarını anlata anlata dilimizde tüy bitti de hadi kadının da gerçekten mutsuz olduğunu ve ilişkiyi zora soktuğunu varsayalım ne yani lohusa kadın yapamaz mı ?? Eşi adam olup evinin her detayını fesat görümceye vermeden karısının yanında olamaz mı ? Çok mu zor bir çocuk yaptıktan sonra evliliği tekrar zamanla yavaş yavaş yoluna koymak ?Size burada akıllı uslu yorumlar çıkmaz.Görüyorsunuz işte.Sadece doğru dürüst faydalı yorum yapacaklarına böyle absürd cevaplar verirler.Bence abiniz yengenizle değilde kendisi uzman gitsin ne yapabilirim ne yapmalıyım diye.Belki sizin kendisinin görmediği bir şeyler vardır uzman görür şöyle şöyle yap der yol gösterir.
Ama anlattığınız kadınlardan var çok.Dünya sadece onların etrafında dönüyor sanan.Bu eşle abinizin işi zor onu söyleyim.
Sizin görümceleriniz iyi diye herkesi öyle sanıyorsunuz sanırım. Tekrar söylüyorum konu sahibi kendi anlatımıyla net her haltın altını didikleyen fesat biri. Yok salonda yastık battaniye görmüşte ayrı yattıklarını anlamış. SANA NE ? milletin yatak odasından derken haksız mıyız ????Ben kv deyim.İki tane büyük abla görümcem var.İki eltim var.İnanın hiç bir sorunumuz yok.Arada olmaz değil ufak tefek şeyler.İncir çekirdeğini doldurmayacak.Herkes olgun işini bilir.Hemen evlen boş durma vb saçma sapan cevaplar.Bu gelinlerden yok mu neler neler var.Erkeklerden yok mu var.Varsa öneriniz onu yazın.Boş boş şeyler yazmayın
Bana göre de sizin yorumunuz boş, ama yazmayın demeyecek kadar da saygı çerçevesinde konuşma edebine sahibim. Burası herkesin fikrini beyan ettiği bir forum. Canım ne isterse belli kurallar çerçevesinde yazarım sizden izin alacak halim yok.Ben kv deyim.İki tane büyük abla görümcem var.İki eltim var.İnanın hiç bir sorunumuz yok.Arada olmaz değil ufak tefek şeyler.İncir çekirdeğini doldurmayacak.Herkes olgun işini bilir.Hemen evlen boş durma vb saçma sapan cevaplar.Bu gelinlerden yok mu neler neler var.Erkeklerden yok mu var.Varsa öneriniz onu yazın.Boş boş şeyler yazmayın
Ya uğraşma ununu elemiş eleğini asmış yapılan varsa da unutmuşturHiç mi çocuk doğurduktan sonra zor zamanlar geçirmedin ? Abinin berbatlıklarını anlata anlata dilimizde tüy bitti de hadi kadının da gerçekten mutsuz olduğunu ve ilişkiyi zora soktuğunu varsayalım ne yani lohusa kadın yapamaz mı ?? Eşi adam olup evinin her detayını fesat görümceye vermeden karısının yanında olamaz mı ? Çok mu zor bir çocuk yaptıktan sonra evliliği tekrar zamanla yavaş yavaş yoluna koymak ?
Sizin görümceleriniz iyi diye herkesi öyle sanıyorsunuz sanırım. Tekrar söylüyorum konu sahibi kendi anlatımıyla net her haltın altını didikleyen fesat biri. Yok salonda yastık battaniye görmüşte ayrı yattıklarını anlamış. SANA NE ? milletin yatak odasından derken haksız mıyız ????
İşte bu çocuk oyuncağı değil, böyle anlaşamayan ve sürekli kavga eden insanların çocuk yapmaması lazım koştura koştura. Size gelince insanların özel hayatlarına bu kadar burnunuzu sokmayın, abinizin karısını bu kadar sorunlu şekilde yansıtması hiç normal değil.bende aynısını sordum kendisine. her zaman böyle değillerdi. Mesela uzun bir süre mutlular ufak tefek kavga da olsa sonra uzun bir süre cozutuyor. Yengem de abim de istiyordu çocuk sahibi olmayı. daha çok abim diyebilirim. Öyle bir döneme denk geldi galiba.
Keşke elti olarak bu bekar görümceyi alsaAy geçen de elti alıyorum vardıbu ikisi tanışsa iyi kanka olurlar
AlsınKeşke elti olarak bu bekar görümceyi alsa
Niye elin kadınına başkasının evliliği için öneri yazalım yahu? Koskoca kadınsınız bunu idrak edemiyor musunuz?Ben kv deyim.İki tane büyük abla görümcem var.İki eltim var.İnanın hiç bir sorunumuz yok.Arada olmaz değil ufak tefek şeyler.İncir çekirdeğini doldurmayacak.Herkes olgun işini bilir.Hemen evlen boş durma vb saçma sapan cevaplar.Bu gelinlerden yok mu neler neler var.Erkeklerden yok mu var.Varsa öneriniz onu yazın.Boş boş şeyler yazmayın
Aaaa iyilik meleğiBakın bunu yazabilirsiniz işte.yengeniz yeni doğum yapmış belki lohusalık depresyonundadır vb gibi.Bu diğer boş bir yorumdan daha faydalıdır.Burada her yazan yardım isteyeni hemen fesatlıkla falan suçluyorsunuz.Ben sizin gibi bakmıyorum.Yapabileceğim varsa kötü insana bile yardımcı olmaya çalışıyorum
Böyle yazınca kendi kendinizi mutlu mu ediyorsunuz.İlginç bu sosyal medya.Normal hayatta yapamadığını burada yapıyor sanki.Gülüyorum gençler bunlara.Bunlar boş işler.Biraz geliştirin kendiniziAaaa iyilik meleği
Yok ben hep mutluyum, buraya yazmama gerek yok. Kendinizi komik duruma düşürdünüz biz de durumla eğleniyoruz. Ne tarafımı geliştirmemi önerirsiniz? Yanlarımdan başlayayım diyorum benBöyle yazınca kendi kendinizi mutlu mu ediyorsunuz.İlginç bu sosyal medya.Normal hayatta yapamadığını burada yapıyor sanki.Gülüyorum gençler bunlara.Bunlar boş işler.Biraz geliştirin kendinizi
Burası yardım isteme platformu yardım istemiş.Onu yazabilirsiniz elbette.Ama bunun bile yazılış üslubu vardır.Niye elin kadınına başkasının evliliği için öneri yazalım yahu? Koskoca kadınsınız bunu idrak edemiyor musunuz?
Kusura bakmayın ama sınırları aşmış bir görümceye yazdıklarınız sizin de aynı zihniyette olduğunuzu gösteriyor , oysa ki yaşını başını almış bir kayınvalideden " lütfen gelininize ve abinize, onların evine , evliliğine müdahale etmeyin, karışmayın" demenizi beklerdim . Gelin demek kayın ailenin her türlü sınır bilmezliğine katlanmak demek değildir...Böyle yazınca kendi kendinizi mutlu mu ediyorsunuz.İlginç bu sosyal medya.Normal hayatta yapamadığını burada yapıyor sanki.Gülüyorum gençler bunlara.Bunlar boş işler.Biraz geliştirin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?