• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeklerimi beğenmeyen eş kişisi

Allahtan kayinvalidemgilin yemekleri kötü eşim benimkileri bayila bayila yiyor.
Ki ben bakarken makarna bile haşlamamıştım.
Yaptikca daha guzel yapiyorsun.
Bi güneydoğulu olarak olmazsa olmazim baharat, yemege lezzet katıyor.
Deneyin.
Bu arada sadece kendinize yemek yapmak olmamış malesef.
Benim kayınvalide düdüklü tencerede tavuk pişirip,2 kilo kıymayla korkunç köfteler yapan biridir. Allah'tan eşim doğu görevi sayesinde lezzetli et yemeği nedir öğrenmiş. :KK70:

Farklı farklıbkonularda birçok kez eleştirmiştir. Eleştirileri de kırıcı. Bir kere maymuna benzemişsin demişti yaptıgım makyaj yuzunden hala unutmuyorum. Beni kıyafet konusunda defalarca eleştirir. Zevksiz bulur. Yemek konusunda sacımı basımı. Aile ilişkilerimizi. Burçlara inanmayabilirsiniz ama basak burcu yukseleni de basak. Tutamıyor kendini şaşik.
O zaman iyi bir ders vermek lazım bay eleştirmene.
Şimdi sinir oldum kendisine.
Aynı benim babam,her şeye bir bahane,
her şeye bir eleştiri ama sadece anneme karşı,
insanı hayattan bezdirir böylesi.

Ben bekarken yemeginden pilavina tatlisina yapardım, evlendim esim hiç beğenmedi, yağı çok, tadı yok,salçası neden biber salçası vs sayarda sayar, 30 unda tansiyon hastası oldu kendileri, onun ihtiyacına göre yapayım derken tuzsuz az yağlı yavan oluyor şuan yrmeklerim, normalde kendime yağı tadı tuzu yerinde kullanırım ama artık o kadar evir çevir ben bile tadını bulamıyorum bildigimi unuttum, ama dışarıda da böyle gittiği her yerde yemek kötüdür,usta becerememiştir, gider ustaya da söyler, işyerine 7-8 çeşit yemek gelir bazen aç kalır ona göre yoktur, bazen dışarıda en kotu yemeği yer evde mis gibi yemege burun kivirir, kendi annesinin yemeklerini de beğenmez, mesela buna bu kadar yağ mi katılır, buna neden bunu koydun sana puanim 10 uzerind n 0 veya 1 veya 2:olamaz:
Eğer ki eşiniz bu yapıda canınızın istediğini yapıp yiyin çok umursamayin, yok o daha farklı istiyor mesela az yağlı çeşit baharatlı yada baharatsiz hafif veya ağır etli vs istediği gibi yapmaya calisin

Teşekkürler yorum için. Ben bilmiyorum demedim yalnız orayı nerden çılardınız. Orta okuldan beti yemek yapıyorum.
Yemek yapmak ile iyi yemek yapmak arasında fark var, yemek iyi değilse asla yemem, kimseyi memnun edecek değilim. Aynı şey kendim için de geçerli iyi değilse kimse yemesin.
Ha sadece eşiniz mi böyle düşünüyor çevrenizdekilerin tepkileri nasıl, bir de kv nasıl yemek yapıyor

Hayir bi de adami hakli gormussunuz, hakli goren de kadin yani
Sanki guzel yemek yapmak zorundaymisiz gibi hatta ve hatta yemek yapmak zorundaymişiz gibi adam bi de onune geleni begenmiyor siz de ama ogren ama guzel yemek yapmayan insan cekilmez bla bla diye tavsiye veriyorsunuz. Kadin bile kabullenmişse bu işi dicek bi sey yok
Keske erkek olarak dogsaymisim

Adam sen bana kıyamazsın dedikten sonra tek kendin icin hazırlaman olmamış

Yemek benim de hassas olduğum bir konu.Biri yemeğimi eleştirse sen yap da yiyelim moduna geçerim direkt , affetmem.İyi yemek yaparım ama eşim de yemeği güzel yapar , kendime göre koca bulmuşsam demek ki. :KK53::KK53: Eleştirirse de sen yap yiyelim diyorum yapıyor da.O yüzden eleştirilerine pek aldırmam eşimin.Sizinki de şakayla karışık eleştirmiş.Keşke sebebini de söyleseymiş.

Ama sadece kendinize yemek yapmanız hoş olmamış , kim olursa olsun biri açken yiyemezdim tek başıma galiba.Olmamış o kısım.

Ayyy hayretsiniz yani.. yok bilmiyormus yok puf noktasi kaciriyormus...
Yemek yapmayi bilmiyorum dememissin begenmiyor demissin.. herkes bayilir sever yediklerinde... esim de genelde begenir ama hic cok guzel olmus diye diye yemez.. yani begenmezse de begenmesin...
huylari bu demek ki.. bende git ananin yemeklerini ye o zmn derim..
yapmamak olmaz.. duymazdan geleceksin kendin icin...

Keşke öyle yapabilsem. Üzülüyorum
Elinde olmayabilir ama bak şimdi daha üzgünsün aranız bozuk diye değil mi o yüzden kafana takmamaya çalış böyle şeyleri Allah üzülcek dert vermesin bu kk de neler okudum neler ne kocalar var valla ne dertler var o yüzden es geç bu küçük şeyleri

Hanimlar böyle ufak tefek seyler icin evliliginizi yıpratmayın. Esine karsilik sende saka ile gul geç. Bende ilk zamanlar plavi tutturamiyordum, esimden once ben dalgasini geçiyordum. Yada esim birsey dedimi bende ona eşlik ediyordum. Simdi ustume plav tanimaz.. yani o da kalbini kirmak istemiştir. Inceden dokundurmustur, uyarirsin birdaha dememeye dikkat eder. Aranizdaki muhabbeti bu tarz seylerle bitirmeyin.

Yemek yapmak beceri işidir. Her kadın çok iyi yemek yapacak diye bir şey yok. Beğenmiyorsa kendi yapmayı denesin eşiniz.

Esim kuru fasulye istemisti ama onceki gibi az pismis olmasin diye uyariyi aldim. ben de bir kuru fasulye yapmisim uc gundur yiyoruz.hatun sende ayarini bir yapamadin dedi.ama guzel olmus fasulyem begendik..esim yemegi begenmezse elestirir yagli tuzlu az pismis vs der ama cirkin yemeklerin guzel olmuyor demez begendimi de soyler eline saglik der begenmese de. bizim zaten sorun yasamadigimiz tek konu yemek sanirim masallah diyeyim.

Yemeğimin elestirilmesini bende hiç sevmem zaten yapamadığım da bu sefer olmamış derim ama biri yemeğin olmamış derse bende çok üzülürüm. O yüzden kizmakta haklısınız ama ertesi gün kendinize göre yemek yapmanız olmamis.

Hayir bi de adami hakli gormussunuz, hakli goren de kadin yani
Sanki guzel yemek yapmak zorundaymisiz gibi hatta ve hatta yemek yapmak zorundaymişiz gibi adam bi de onune geleni begenmiyor siz de ama ogren ama guzel yemek yapmayan insan cekilmez bla bla diye tavsiye veriyorsunuz. Kadin bile kabullenmişse bu işi dicek bi sey yok
Keske erkek olarak dogsaymisim
Hayat erkeğe güzel ay. Ben de okuyunca şok oldum. Kadın zaten adamın kabaligindan şikayetçi. Yoksa kimse masterchef değil. Yemek iyi olur kötü olur yeter ki gönüller kırılmasın. Düzgünce canım eline sağlık ama tuzu fazla olmuş / acı olmuş vs dese zaten kimse alınmaz. Söylemek var söylemek var yani.

Hayat erkeğe güzel ay. Ben de okuyunca şok oldum. Kadın zaten adamın kabaligindan şikayetçi. Yoksa kimse masterchef değil. Yemek iyi olur kötü olur yeter ki gönüller kırılmasın. Düzgünce canım eline sağlık ama tuzu fazla olmuş / acı olmuş vs dese zaten kimse alınmaz. Söylemek var söylemek var yani.
Kadinlar kendini hizmetci olarak gormeye alismis maalesef, cok uzucu

Soyle bir durum da var bazen moralim bozuk olur yemegi yapmak icin yaparim aksam yemegi var mi var oylesine lezzetli olmayabilir ya da kotu bazen de sevgimi katarim istekli yaparim guzel olur ruh durumuna da bagli sanki.

Back