- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Gerçekten eşiniz sizinle pu.tluk var diye mi konuşuyor?Güncelleme yapayım şimdi sorun varken yaz halledince kaç olmasın. Eşimle hallettik meselemizi. Şöyle oldu. Eşim işten geldi s.a dedi hojgeldin dedim. Hoşbulduk dedi. Napıyon ne ediyon vs sonra dediki ben yemek yiyip gelcektim unuttum bak gideyim bari yemek yemeye sesi. Ben güldüm unuttun mu nasıl unutursun git tabi dedim. Sonra birşeyler daha konuştuk unuttum. Hadi bir kahve yapta içelim hatun desi. Yapmam dedim. Özür dile yapayım dedim ama biz yarı gülme yarı cilvelenme modundayız birbirimize. Tamam özür dilerim dedi basından savar gibi dedi. Düzgün dile dedim. Tamam dedi. Söz ver bir daha yemeklerimi beğenmemezlik yapmıcan dedim. Tamam burnumu tıkar yerim artık ne yaparım dedi. Ben gülerek yine bu lafından sonra seni affedeceğimi mi sanıyosunki dedim. O da napim pu.tluk var bende işte tanımıyormusun sanki beni dedi çocukluğumdan beri böyleyim işte p.çlik var kızım dedi. Bu şapşik hallerine dayanamam hiç affettim tabi.birbirimizin gözünün içine bakınca zaten küs de olsak bize bir gülme geliyor. Bu ara maddi sıkıntıdayız. Borcumuz harcımız kiramız yok ama tek maasla geçiniyoruz işte araba almak istiyoruz alamıyoruz. Ona canı sıkkın sizi gezdiremiyorum diyo. İş yerinde birisiyle de konuşmuş bu meseleleri o kişi namaz kılıyomusun demiş. Bu da bana geldi namaz kıl diyo. Ben de dedim ki senin için mi kılcam ben namazı. Huzursuzluk yaşıyoruz bak evde bir ağırlık var. Çocuk da uyumuyor. Eve giren para da yetmiyor. Ben de dedim ki ee daha çok kazancımız olsun diye mi kılcam yani. Bu da bi gık mık desi ee allah bliyo ya işte onun için de istiyom tabi napim yalan mı söylim sana dedi. Şapşik yaa. Şimdi dini konular yasak ama inş ban yemem. Ben de ne zamandır namaza niyetlenip kılamıyordum. Allah kabul ederse kıldım ikindiyi. Kocam için vs değil tabi ne zamandır niyet ediyodun hadi vesile olsun kalk dedim. Geldim hadi sen de kıl dedim. Kadının kılması daha makbulmuş bir evde diyor bana. Hadi kalk kıl uydurma dedim ben cumaya gitcem dedi. Hadi desim .Tamam desi gitti baska odada dizi izliyo heralde sesler geliyor ben bebiş uyutuyorum.çok ayrıntılı oldu ama yorum yapmak isteyen varsa bu durumumuza alırım. Tesekkürler
Eşinizin konuşma tarzı biraz itici gelmiyor mu size? Madem çok istiyorsa kendisi kılsın,mantığa bakar mısınız yahu. Ayrıca çok bencil,sizde kocanızın lafıyla hemen namaza başlamışsınız,keşke kendisi de başlasaydı dinde kadın-erkek namaz ayrımı mı var biz mi bilmiyoruz? Bu arada yemeğinizi nasıl yapıyorsunuz bilemem fakat internetten bakarak ya da kendiniz tarif uydurarak yemek yapabilirsiniz. Ben 11 yaşımda falandım yemek yapmaya başladığımda hatta ilk menüm et kavurması pilav ve mercimek çorbasıydı,güzeldi yani. Sonra tarif deneye deneye usta oldum,şuan 1 saatte 4 çeşit yemek yapabiliyorum,sizde böyle böyle kendinizi geliştirebilirsiniz.