- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.572
-
- Konu Sahibi kackaloribu
İyyyyyy en nefret ettiğim şey bu hopurdetme sapirdatma meselesi.O an kim yapıyorsa gırtlaklayasım geliyor.Eşim her yaptığında kaynanama sövüyorum yalan yok.Bi yemek yemeyi ogretememis diye.
Allah ım okurken sinir oldum. Ben de nefret ederim şapur şupur yemek yiyenlerden. Kaç kere sofra terk etmişliğim vardır. Allah kimseye böyle dert vermesin ya. Ciddi bir takıntı malesef
Oooooooooo demekki hüpletilecek yemekler yapıyosun sen de yanisuçun büyüğü sende Şaka bi yana hüpletme şaplatma seslerinden kimse hoşlanmaz (bizde ailecek takıntılıyız) ama bu rahatsızlığın aşırısı OKB hastalığına giriyo mesela erkek kardeşim çocukluğundan beri OKB tedavisi görüyo.. yanında nefes alsak bizi boğmaya çalışırdı Önce sendeki rahatsızlığın boyutuna bi bakmalısın, eğer sorun sende değilse bu rahatsızlık durumlarında alınganlık yapmayarak işe başlamalısın (masayı terketmek falan), sonuçta insanlar neredeyse doğuştan gelen yemek yeme alışkanlıklarını değiştirmekte zorlanabilirler.. En olmadı boşanırsın yani başka pek yapılacak bişey yok.
Ayni sorun benm kv ve gorumcede var hep asiri sapirtadiyolar hemde herseyi elleriyle yiyolar kendi tabagima daliyolar falan bense herkesin tabagi ayri olmasini tercih ederm.salata tabagi bile ayri olur bizde ne zaman gorussek ac kalkiyodum masadan sofra adabi diye bisey yok kendilerinde.cok sukur smdi gorusmuyorum baska sebeplerden dolayi artk ac gezmiyorum
bir tek ben gicik olmuyormusum kk da bu tarz seslerden :))
ama cok merak ediyorum gercekten, bu kadar tiksindiginiz adamlarla nasil evli kalabiliyorsunuz.
annesini falan gec, gorecegin zaten 10 gun, ama bu adamla evlisin sen ya, ayni yataga giriyorsun.
Dedigim gibi ben rahatsiz olmuyorum,
yani rahatsiz olsam da bazen, tiksinme boyutunda olmuyor,
ama oyle olsam herhalde direk sogurdum, evliligim ciddi olarak etkilenirdi.
ben de çok rahatsız oluyorum. herkesin rahatsız olması gereken bi konu bence. yemek yerken kimsenin midesini bulandırmaya hakkı yok insanların.
Ay bende hic sevmem
Eşiniz evlendiginizden beri değişmemişse yapacak bişey yok demekki oturmus karakteri
Corba yapmayın aksam derim
Kvye gelince yüz yılda gecse kabullenemeyecek belliki oğlunun bi karısı oldugunu
Resmen herkes kendi ogluyla yatsın der gibi
Ayıp yahu
İnternette insanlar şapırdatarak yemek yemekten para kazanıyor. Bi' düşünsünler bunu
Valla ben olsam o yataktan soke soke kaldirirdim.sessizde kaldirmazdim yani tum ev uyanirdi heralde:))
Bunlar takıntı oluyor sanırım. Ben adabımla yemek yerim ama bugüne dek kimsenin yemek yeme şekline, şapurdatmasına falan dikkat etmedim. Beni sadece yemek yerken çıkan kaşık, çatal, bıçak sesi rahatsız ediyor. Ona da çözüm yok maalesef.
Şu görünmeyen kulak tıkaçlarından al saçlarında uzunsa sal kulağının üstüne.
Bende yemek yeme sakız çiğneme sesine dayanamam nefret ediyorum
Kendimi kesesim geliyor
ben yapmıyorum inan kendi yapıyo çorbasız olmaz diye yoksa hayatta yapmıcam ..Ben de sese çok gıcık oluyorum. Çorba içmeyi de bilmeyen insan içmesin bence. İnadına çorba yapmazdım sanırım.
Yatak konusunda da çocuğunuzun odasını neden kaynınıza verdiniz ki? Beğenmiyorsa gitsin otelde uyusun. KV'nin inadına da adamı kaldırır odaya alırdım. Maksat gıcıklık.
ne gelinim bende dimi baya kötüyümAy benim öz babam faş fuş şap şup yer elmayı armudu. Hep kızarım babama haha. Ama kayın baba yapsa öeeh ben de ortamı terk ederdim. Klasik huysuz gelin hareketleri zuhaha ben de huysuzumdur biyas.
Başta sizi haksız buldum ama uyarmanıza rağmen tekrar höpürdetmesi, yatak meselesi falan. Az diğilmişşş teyze hanım da.ne gelinim bende dimi baya kötüyüm
Başta sizi haksız buldum ama uyarmanıza rağmen tekrar höpürdetmesi, yatak meselesi falan. Az diğilmişşş teyze hanım da.
Aklıma geldi de kızımı (4.5 yaşında) birkaç kez uyarmışımdır o konuda ama rahatsız olduğum için değil, yemek yeme adabı edinsin diye.Takıntı değil cevrende yoktur bence böyle yiyen yoksa emin ol catal bıcaktan cok ses cıkarıyorlar
Bide konudaki gibi üc kişi birden o sesi cıkardıklarını düşünsene :)Aklıma geldi de kızımı (4.5 yaşında) birkaç kez uyarmışımdır o konuda ama rahatsız olduğum için değil, yemek yeme adabı edinsin diye.
Annem evdeyken çorbayı hüpürdetir ama onu da neden bilmiyorum takma dişlerden sonra yapmaya başladı. Çünkü hatırlıyorum küçükken beni ağzını şapırdatma diye uyarırdı.
Benim ki aslında rahatsızlıktan ziyade huylanmak. İçim gıcıklanıyor, bir tuhaf oluyorum. Hani tencereye yemek kaşığı değer, tebeşir sesi olur ya öyle bir tuhaf oluyorum. Bak düşününce bile bir tuhaf oldum.kaynımda ona takıntılı ve ben aşırı dikkat ederim o rahatsız olmasın diye..
Akşam dikkat edeceğim, bakayım eşim falan yapıyor mu?Bide konudaki gibi üc kişi birden o sesi cıkardıklarını düşünsene :)
belki o da öyledir detayını bilmiyorum ama o da işyerinde bu seslerden dolayı yemekte çok huzursuz olduğunu söyler sürekli bende dikkat ederim onun yanındaBenim ki aslında rahatsızlıktan ziyade huylanmak. İçim gıcıklanıyor, bir tuhaf oluyorum. Hani tencereye yemek kaşığı değer, tebeşir sesi olur ya öyle bir tuhaf oluyorum. Bak düşününce bile bir tuhaf oldum.
kafan dağınık bende isterim keşke olsa da dağılsamAkşam dikkat edeceğim, bakayım eşim falan yapıyor mu?
Büyük kızımın tüm uyarılara rağmen yemek yerken çok konuşmasından, küçüğün rahat durmayışından yemeği nasıl yediğimi bile anlamıyorum. Seslere odaklanmamam gayet normal bence
takma dişten olabilir o zamanAklıma geldi de kızımı (4.5 yaşında) birkaç kez uyarmışımdır o konuda ama rahatsız olduğum için değil, yemek yeme adabı edinsin diye.
Annem evdeyken çorbayı hüpürdetir ama onu da neden bilmiyorum takma dişlerden sonra yapmaya başladı. Çünkü hatırlıyorum küçükken beni ağzını şapırdatma diye uyarırdı.
umarım sizinde böyle bir takıntınız olmaz
insanın sırf iş olsun diye taktığı bi durum değil çünkü.
öneriniz içinde teşekkür ederim
yazdığın şeylere de sinir oluyorum birazdan sinir olmayanlar beni sopalayacakbenim dayım da böyle yiyor
kardeşim de şapırdatır
annemin yemek yemesinden de rahatsız oluyorum sanırım dişle alakalı bi sıkıntısı var
ben en çok şu diş temizleme sesine sinir oluyorum. hani dişin arasında bişey kalmış gibi çıştt yapıyolar ya.
ofiste bi eleman var 5 dakikada bir bu sesi yapıyor artık yüzüne vurcam bi gün sinirden. uyardım hala aynı tik gibi olmuş.
bu kronik davranış bozuklukları beni de rahatsız ediyor. doğrusu varken inadına yanlış hareketler...
konu sahibi ben sana hak verdim yani bu takıntılar insanı zorluyor cidden.
Kız nereden bahsettim. Ne zaman o sesleri duysam anımsasam ağzımın içinde metalik bir tat olur. Yine oldu.belki o da öyledir detayını bilmiyorum ama o da işyerinde bu seslerden dolayı yemekte çok huzursuz olduğunu söyler sürekli bende dikkat ederim onun yanında
ben yapmıyorum inan kendi yapıyo çorbasız olmaz diye yoksa hayatta yapmıcam ..
kaynım biraz küsmeyi sever bende kendi haline takılsın diye verdim odayı valla.. kaldırma konusunda keşke yapsaydım utandım ama
haklısınız hak veriyorum o yüzden öneriniz için teşekkür ettimHayır tabi ki anlıyorum takıntılar insanların elinde olan veya özellikle bile isteye yaptığı bir durum değil bu yüzden doktora gitmenizi önerdim çünkü hayatınızın her alanında karşınıza çıkabilecek sizi rahatsız eden bir problem var ortada. İnsanları kendinizden veya kendinizi insanlardan soyutlamak kalıcı bir çözüm olmaz
Yok emin ol bu arkadasın dediği daha farklı yoksa odaklanırsan herkesten ses cıkıyordurAkşam dikkat edeceğim, bakayım eşim falan yapıyor mu?
Büyük kızımın tüm uyarılara rağmen yemek yerken çok konuşmasından, küçüğün rahat durmayışından yemeği nasıl yediğimi bile anlamıyorum. Seslere odaklanmamam gayet normal bence