Yemek yerken çıkan sesler yüzünden çıldırıcam/ayrıca kvalide sorunu da var :(

Ay benim öz babam faş fuş şap şup yer elmayı armudu. Hep kızarım babama haha. Ama kayın baba yapsa öeeh ben de ortamı terk ederdim. Klasik huysuz gelin hareketleri zuhaha ben de huysuzumdur biyas.

İyyyyyy en nefret ettiğim şey bu hopurdetme sapirdatma meselesi.O an kim yapıyorsa gırtlaklayasım geliyor.Eşim her yaptığında kaynanama sövüyorum yalan yok.Bi yemek yemeyi ogretememis diye.

doğru annesinde neyse oglundada o var bizdede..

Allah ım okurken sinir oldum. Ben de nefret ederim şapur şupur yemek yiyenlerden. Kaç kere sofra terk etmişliğim vardır. Allah kimseye böyle dert vermesin ya. Ciddi bir takıntı malesef

amin valla çok bunalıyorum çünkü bu durumlarda

Eskiden nefes sesine de takardım şimdi sen deyince aklıma geldi onu aştım çok şükür bu şapırdatma hpürdetmeyi de aşarım inşallah. eşimi boşamayım ya yemek yeme işini çözsek kafi

sofra adabını ailden öğreniyorlar o kesin.. öğrenemeyenlerde benim eşim kvalidem gibi şapır şupur işte

bende tiksinmiyorum eşimden tabiki sadece sese aşırı duyarlı oluyorum daralıyorum..

ben de çok rahatsız oluyorum. herkesin rahatsız olması gereken bi konu bence. yemek yerken kimsenin midesini bulandırmaya hakkı yok insanların.

bencede öyle.

normalde hep çorba içierim onlar geldiğinden beri çorba ben yapmıyorum kvalidem kendi yapıyor inan hemen çorbasız olmaz diye

İnternette insanlar şapırdatarak yemek yemekten para kazanıyor. Bi' düşünsünler bunu

o insanları hiç tanımak istemem sanırım kafayı yerim

Valla ben olsam o yataktan soke soke kaldirirdim.sessizde kaldirmazdim yani tum ev uyanirdi heralde:))

utanırım yapaamam keşke yapabilsem

kaynımda ona takıntılı ve ben aşırı dikkat ederim o rahatsız olmasın diye..

Şu görünmeyen kulak tıkaçlarından al saçlarında uzunsa sal kulağının üstüne.
Bende yemek yeme sakız çiğneme sesine dayanamam nefret ediyorum
Kendimi kesesim geliyor

hah işte tam olarak bunu hissediyorum bende

ben yapmıyorum inan kendi yapıyo çorbasız olmaz diye yoksa hayatta yapmıcam ..

kaynım biraz küsmeyi sever bende kendi haline takılsın diye verdim odayı valla.. kaldırma konusunda keşke yapsaydım utandım ama

Başta sizi haksız buldum ama uyarmanıza rağmen tekrar höpürdetmesi, yatak meselesi falan. Az diğilmişşş teyze hanım da.

bayılmıyor bana o da.. hislerimiz karşılıklı ama inanın 10 gündür hiç bişeyde takışmadık kızmadım yada alınmadım bu yemek yeme ve akşamki yatak mevzusu beni çıldırttı. yoksa zaten gidecek

Takıntı değil cevrende yoktur bence böyle yiyen yoksa emin ol catal bıcaktan cok ses cıkarıyorlar
Aklıma geldi de kızımı (4.5 yaşında) birkaç kez uyarmışımdır o konuda ama rahatsız olduğum için değil, yemek yeme adabı edinsin diye.

Annem evdeyken çorbayı hüpürdetir ama onu da neden bilmiyorum takma dişlerden sonra yapmaya başladı. Çünkü hatırlıyorum küçükken beni ağzını şapırdatma diye uyarırdı.

Bide konudaki gibi üc kişi birden o sesi cıkardıklarını düşünsene :)

benim dayım da böyle yiyor
kardeşim de şapırdatır
annemin yemek yemesinden de rahatsız oluyorum sanırım dişle alakalı bi sıkıntısı var

ben en çok şu diş temizleme sesine sinir oluyorum. hani dişin arasında bişey kalmış gibi çıştt yapıyolar ya.
ofiste bi eleman var 5 dakikada bir bu sesi yapıyor artık yüzüne vurcam bi gün sinirden. uyardım hala aynı tik gibi olmuş.

bu kronik davranış bozuklukları beni de rahatsız ediyor. doğrusu varken inadına yanlış hareketler...

konu sahibi ben sana hak verdim yani bu takıntılar insanı zorluyor cidden.

kaynımda ona takıntılı ve ben aşırı dikkat ederim o rahatsız olmasın diye..
Benim ki aslında rahatsızlıktan ziyade huylanmak. İçim gıcıklanıyor, bir tuhaf oluyorum. Hani tencereye yemek kaşığı değer, tebeşir sesi olur ya öyle bir tuhaf oluyorum. Bak düşününce bile bir tuhaf oldum.

Bide konudaki gibi üc kişi birden o sesi cıkardıklarını düşünsene :)
Akşam dikkat edeceğim, bakayım eşim falan yapıyor mu?

Büyük kızımın tüm uyarılara rağmen yemek yerken çok konuşmasından, küçüğün rahat durmayışından yemeği nasıl yediğimi bile anlamıyorum. Seslere odaklanmamam gayet normal bence

belki o da öyledir detayını bilmiyorum ama o da işyerinde bu seslerden dolayı yemekte çok huzursuz olduğunu söyler sürekli bende dikkat ederim onun yanında

takma dişten olabilir o zaman

umarım sizinde böyle bir takıntınız olmaz
insanın sırf iş olsun diye taktığı bi durum değil çünkü.
öneriniz içinde teşekkür ederim

Hayır tabi ki anlıyorum takıntılar insanların elinde olan veya özellikle bile isteye yaptığı bir durum değil bu yüzden doktora gitmenizi önerdim çünkü hayatınızın her alanında karşınıza çıkabilecek sizi rahatsız eden bir problem var ortada. İnsanları kendinizden veya kendinizi insanlardan soyutlamak kalıcı bir çözüm olmaz

yazdığın şeylere de sinir oluyorum birazdan sinir olmayanlar beni sopalayacak

belki o da öyledir detayını bilmiyorum ama o da işyerinde bu seslerden dolayı yemekte çok huzursuz olduğunu söyler sürekli bende dikkat ederim onun yanında
Kız nereden bahsettim. Ne zaman o sesleri duysam anımsasam ağzımın içinde metalik bir tat olur. Yine oldu.

ben yapmıyorum inan kendi yapıyo çorbasız olmaz diye yoksa hayatta yapmıcam ..

kaynım biraz küsmeyi sever bende kendi haline takılsın diye verdim odayı valla.. kaldırma konusunda keşke yapsaydım utandım ama

Karı kocanın ayrı yatması bence ayıp olan. Kv bilerek yapmış o hareketi. Kocan da uyumuş yani.

haklısınız hak veriyorum o yüzden öneriniz için teşekkür ettim

Yok emin ol bu arkadasın dediği daha farklı yoksa odaklanırsan herkesten ses cıkıyordur
Bu daha cok böyle şlap şulup şap şup hafif nefeslede karısık cay höpürtdetme ses düzeyinde her lokmada cıkan bi ses
Ay anlatamadım konu sahibi ceksin ses kaydınıda atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…