Yemek yerken çıkan sesler yüzünden çıldırıcam/ayrıca kvalide sorunu da var :(

kayıp bi kardeşim varsa o da sensin

İnsanlara bu yaştan sonra yemek yeme terbiyesi veremezsin . Benim ananemde öyleydi . Ozamanlar sinir olurdum . Şimdi olsa olmam . Hayatta daha büyük dertler olunca onlar katlanılır oluyor . Çok takılma bence . Gerek yok

ebediyen banlar beni artık Mune :)
Ağız şapırdatmaya bende sinir oluyorum ama maalesef insanların alışkanlıklarını değiştiremiyorsun, mecbur yemekte ya konuşup o sesi bastırırım veya beynimde fon müziği açıyorum bir de sakız caklatmaya sinir olurum, sakız çiğnemem, çiğneyenler varsa affetsinler ama böyle caklata caklata üstüne bir de balon yapıp patlatanlar olur ya, tutmayın beni

ya mune hele sakızı şişirmeden ağzının içinde çıt çıt ses çıkaranlar var bide

agiz sapirdatma konusunu gecersek, o ayri yatma meselesi cok kotu olmus ya, keske kaldirsaydiniz da en azindan birlikte uyusaydiniz.

bir de D damdan a katiliyorum, misafir icin cocugunuzun duzenini bozmayin.

en bi sevdigim,
ama dinleyen icin cok sinir bozucu oldugunu bildigimden yanlizken hunharca cigniyorum ben de sakizimi

en bi sevdigim,
ama dinleyen icin cok sinir bozucu oldugunu bildigimden yanlizken hunharca cigniyorum ben de sakizimi
sessizce çiğnense o kadar dikkat çekmiyor ama cak cak ses çıkınca tüylerim tersine dönüyor, keyifli galiba deyip bir kere sakız çiğnemek istedim ağzım kapalı çiğneyeceğim derken çenem ağrıdı:))) sakız benlik değil onu öğrendim.
Herkesin bir huyu var işte.

evet agzin kapali cigmeyeceksin
bir de benim cene yapimdan oturu ses cikariyorum, tam karsimdakini delirtmelik oluyorum o durumda sanirim

neyse sakizla kimseyi delirtmemek lazim tabi de,
benim gibi cene yapisindan veya dis yapisindan kaynakli ses cikaranlara da tahammul ediniz lutfen, yazik bize de

Ben de sizin gibi tahammül edemiyorum ağız şapırtısına, sakız çiğneme sesine, çekirdek çintme sesine,saat tıkırtısına, bilgisayarın fan sesine vs... Çok iyi anlıyorum sizi. “Duyma, boşver, kafaya takma” vs. diyorlar ama mümkün değil duymamam. Aslında sorun bizde değil; çayı,çorbayı hatta bir bardak suyu bile şapırdatarak içen, kıtlıktan çıkmış gibi ağzını şapırdatanlar yüzünden biz eziyet çekiyoruz, biz problemli gibi algılanıyoruz. Herkes insan gibi davransa sorun kalmayacak.

sonuna kadar aynı düşüncedeyim ve aynı şeylere sinirleniyorum

Size çoook hak veriyorum karşı tarafı düşünmeden rahatsiz ediyolar ben olsam rencide ederdim kim olursa olsun onlarla da yemeyin onlardan sonra yiyin de anlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…