Yemek yerken çıkan sesler yüzünden çıldırıcam/ayrıca kvalide sorunu da var :(

takma dişten olabilir o zaman
Olabilir. Bak aklıma geldi de, hüpürdeterek içtiğim tek şey türk kahvesinin köpüğüdür. Evde teksem, bol köpüklü kahve yapmışsam o köpüğü hiç affetmem hüpürdeterek içerim. Çünkü kahvenin en güzel yanı :-)

Karı kocanın ayrı yatması bence ayıp olan. Kv bilerek yapmış o hareketi. Kocan da uyumuş yani.
kocam kvalidemlerin inşaat işini yapıyor kaç gündür duvar kırıyor sonra o betonları taşıyor çok yoruldu zaten kafayı koyduğu an iptal.. ama hak vermedim tabiki ona hayır deyip yanıma gelebilirdi

Yok emin ol bu arkadasın dediği daha farklı yoksa odaklanırsan herkesten ses cıkıyordur
Bu daha cok böyle şlap şulup şap şup hafif nefeslede karısık cay höpürtdetme ses düzeyinde her lokmada cıkan bi ses :KK70:
Ay anlatamadım konu sahibi ceksin ses kaydınıda atsın :KK70:
ses kaydı atılıyo mu kız buraya atarım bak :rolleyes:

Yok emin ol bu arkadasın dediği daha farklı yoksa odaklanırsan herkesten ses cıkıyordur
Bu daha cok böyle şlap şulup şap şup hafif nefeslede karısık cay höpürtdetme ses düzeyinde her lokmada cıkan bi ses :KK70:
Ay anlatamadım konu sahibi ceksin ses kaydınıda atsın :KK70:
O çayın kahvenin hüpürdete hüpürdete içilmesini ben de sevmiyorum ama türk kahvesinin köpüğünü evde teksem keyifle hüpürdeterek içerim. :halay:

kocam kvalidemlerin inşaat işini yapıyor kaç gündür duvar kırıyor sonra o betonları taşıyor çok yoruldu zaten kafayı koyduğu an iptal.. ama hak vermedim tabiki ona hayır deyip yanıma gelebilirdi

Bence akşam yanına almalıydın adamı. Kv ye inat çocuğunu al yemeğe git akşam. Sabah da havlu as ipe :KK70:

Bekarken abim cayi ve corbayi cok hüpletirdi.Allahim cildiririrdim cok kavga ederdik.evlendim eşim agzini aca aca yer şap şap kp corbayi hüpletir daha biz yemek yerken kurdanla dis kurcalamaya baslar cildiriyorum eşime artik demekten usandim ama deismiyor daliyorum diyo.kp de eşim diyo baba yapma diye.😤 bu misofonya kesin bende var 🙄

tekken yap ama lütfen hiç başkasıyla yapma :halay:
Ay yok kimsenin yanında hayatta yapmam. Kız ben otobüste kalkmış selpak istemiş insanım :KK53:

Liseye gidiyorum, kış aylarında soğuktan sıcağa geçince burnum Allah kahretmesin akar. Yine öyle bir gün. Burnum akmaya başladı. Çantamı bir açtım peçete yok :rolleyes: Çıldırıcam. Burnumu çekmeye utanıyorum. Burnum akıyor. Dayanamadım, kalktım peçetesi olan var mı, diye sordum. :KK70:Burun yukarı çekilir ya ifrit olurum.

Heh işte onun her lokmada oldugunu ve üc kişinin birden yaptıgını senin yapmadıgını düşün canlandı mı gözünde :KK70:
Canlandı ama yavrum galiba yine de bozuntuya vermem gibi geliyor. Tabii yaşarken ne olur bilmiyorum :KK70:

seni anlıyorum. biraz dayan diyenler artık buna alıştğı için normal geliyor. ama sen dayanamıyorsun aynısı bnm eşimdede var hastalık gibi :KK43:

Canlandı ama yavrum galiba yine de bozuntuya vermem gibi geliyor. Tabii yaşarken ne olur bilmiyorum :KK70:
Bi iki gün olsa katlanırsın da bi iki haftadır anldıgım birliktelermiş dayanma noktası tak etmiş demekki :)
Bende yiyemezdim tokum derdim tuvaletim var derdim gene oturmazdım o sofraya :)

Bi iki gün olsa katlanırsın da bi iki haftadır anldıgım birliktelermiş dayanma noktası tak etmiş demekki :)
Bende yiyemezdim tokum derdim tuvaletim var derdim gene oturmazdım o sofraya :)
Şu hayatta bu konularda bayıldığım tek bir ses var. Bebeği emzirirken lıkır lıkır emiyor ses geliyor ya, bayılıyorum çıkardığı o sese. Başkası yapsa hoşlanmam ama bebeklerde çok hoşuma gidiyor. Lıkır lıkır içiyor bir de bazen çok geliyor, kendini geri çekip bir bakıyor süt ağzının kenarından akıyor, ısırasım geliyor o an yanaklarını.

Bekarken abim cayi ve corbayi cok hüpletirdi.Allahim cildiririrdim cok kavga ederdik.evlendim eşim agzini aca aca yer şap şap kp corbayi hüpletir daha biz yemek yerken kurdanla dis kurcalamaya baslar cildiriyorum eşime artik demekten usandim ama deismiyor daliyorum diyo.kp de eşim diyo baba yapma diye.😤 bu misofonya kesin bende var 🙄
değişmiyolar valla ço kkötü bi durum

Şu hayatta bu konularda bayıldığım tek bir ses var. Bebeği emzirirken lıkır lıkır emiyor ses geliyor ya, bayılıyorum çıkardığı o sese. Başkası yapsa hoşlanmam ama bebeklerde çok hoşuma gidiyor. Lıkır lıkır içiyor bir de bazen çok geliyor, kendini geri çekip bir bakıyor süt ağzının kenarından akıyor, ısırasım geliyor o an yanaklarını.
kız ona bende bayılıyorum oğlum emerken içim giderdi :KK200:

X