- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 31
-
- Konu Sahibi kackaloribu
ayy fena oldun desene tühhKız nereden bahsettim. Ne zaman o sesleri duysam anımsasam ağzımın içinde metalik bir tat olur. Yine oldu.
Olabilir. Bak aklıma geldi de, hüpürdeterek içtiğim tek şey türk kahvesinin köpüğüdür. Evde teksem, bol köpüklü kahve yapmışsam o köpüğü hiç affetmem hüpürdeterek içerim. Çünkü kahvenin en güzel yanıtakma dişten olabilir o zaman
kocam kvalidemlerin inşaat işini yapıyor kaç gündür duvar kırıyor sonra o betonları taşıyor çok yoruldu zaten kafayı koyduğu an iptal.. ama hak vermedim tabiki ona hayır deyip yanıma gelebilirdiKarı kocanın ayrı yatması bence ayıp olan. Kv bilerek yapmış o hareketi. Kocan da uyumuş yani.
ses kaydı atılıyo mu kız buraya atarım bakYok emin ol bu arkadasın dediği daha farklı yoksa odaklanırsan herkesten ses cıkıyordur
Bu daha cok böyle şlap şulup şap şup hafif nefeslede karısık cay höpürtdetme ses düzeyinde her lokmada cıkan bi ses
Ay anlatamadım konu sahibi ceksin ses kaydınıda atsın
tekken yap ama lütfen hiç başkasıyla yapmaOlabilir. Bak aklıma geldi de, hüpürdeterek içtiğim tek şey türk kahvesinin köpüğüdür. Evde teksem, bol köpüklü kahve yapmışsam o köpüğü hiç affetmem hüpürdeterek içerim. Çünkü kahvenin en güzel yanı
O çayın kahvenin hüpürdete hüpürdete içilmesini ben de sevmiyorum ama türk kahvesinin köpüğünü evde teksem keyifle hüpürdeterek içerim.Yok emin ol bu arkadasın dediği daha farklı yoksa odaklanırsan herkesten ses cıkıyordur
Bu daha cok böyle şlap şulup şap şup hafif nefeslede karısık cay höpürtdetme ses düzeyinde her lokmada cıkan bi ses
Ay anlatamadım konu sahibi ceksin ses kaydınıda atsın
kocam kvalidemlerin inşaat işini yapıyor kaç gündür duvar kırıyor sonra o betonları taşıyor çok yoruldu zaten kafayı koyduğu an iptal.. ama hak vermedim tabiki ona hayır deyip yanıma gelebilirdi
Valla video atılıyormuş alttan ceker atarsın ama kk buna hazır mı bilemedimses kaydı atılıyo mu kız buraya atarım bak
Heh işte onun her lokmada oldugunu ve üc kişinin birden yaptıgını senin yapmadıgını düşün canlandı mı gözündeO çayın kahvenin hüpürdete hüpürdete içilmesini ben de sevmiyorum ama türk kahvesinin köpüğünü evde teksem keyifle hüpürdeterek içerim.
Ay yok kimsenin yanında hayatta yapmam. Kız ben otobüste kalkmış selpak istemiş insanımtekken yap ama lütfen hiç başkasıyla yapma
Canlandı ama yavrum galiba yine de bozuntuya vermem gibi geliyor. Tabii yaşarken ne olur bilmiyorumHeh işte onun her lokmada oldugunu ve üc kişinin birden yaptıgını senin yapmadıgını düşün canlandı mı gözünde
Bi iki gün olsa katlanırsın da bi iki haftadır anldıgım birliktelermiş dayanma noktası tak etmiş demekki :)Canlandı ama yavrum galiba yine de bozuntuya vermem gibi geliyor. Tabii yaşarken ne olur bilmiyorum
seni anlıyorum. biraz dayan diyenler artık buna alıştğı için normal geliyor. ama sen dayanamıyorsun aynısı bnm eşimdede var hastalık gibi
Şu hayatta bu konularda bayıldığım tek bir ses var. Bebeği emzirirken lıkır lıkır emiyor ses geliyor ya, bayılıyorum çıkardığı o sese. Başkası yapsa hoşlanmam ama bebeklerde çok hoşuma gidiyor. Lıkır lıkır içiyor bir de bazen çok geliyor, kendini geri çekip bir bakıyor süt ağzının kenarından akıyor, ısırasım geliyor o an yanaklarını.Bi iki gün olsa katlanırsın da bi iki haftadır anldıgım birliktelermiş dayanma noktası tak etmiş demekki :)
Bende yiyemezdim tokum derdim tuvaletim var derdim gene oturmazdım o sofraya :)
o ne demek kızz :)Bence akşam yanına almalıydın adamı. Kv ye inat çocuğunu al yemeğe git akşam. Sabah da havlu as ipe
değişmiyolar valla ço kkötü bi durumBekarken abim cayi ve corbayi cok hüpletirdi.Allahim cildiririrdim cok kavga ederdik.evlendim eşim agzini aca aca yer şap şap kp corbayi hüpletir daha biz yemek yerken kurdanla dis kurcalamaya baslar cildiriyorum eşime artik demekten usandim ama deismiyor daliyorum diyo.kp de eşim diyo baba yapma diye.bu misofonya kesin bende var
ebediyen banlar beni artıkValla video atılıyormuş alttan ceker atarsın ama kk buna hazır mı bilemedim
kız ona bende bayılıyorum oğlum emerken içim giderdiŞu hayatta bu konularda bayıldığım tek bir ses var. Bebeği emzirirken lıkır lıkır emiyor ses geliyor ya, bayılıyorum çıkardığı o sese. Başkası yapsa hoşlanmam ama bebeklerde çok hoşuma gidiyor. Lıkır lıkır içiyor bir de bazen çok geliyor, kendini geri çekip bir bakıyor süt ağzının kenarından akıyor, ısırasım geliyor o an yanaklarını.