Yemek yerken çıkan sesler yüzünden çıldırıcam/ayrıca kvalide sorunu da var :(

maalsef ailem bu tarz şeylere müsaade eden bi yapıda değil sevgilinin olması bile skandaldır bizde ancak bu kadar tanıyabildim ha eşmle evliliğime pişman değilim aşamadığımız tek sorunum bu

tek çocukla çoğu şeyi yapamıyoruz zten

yarın akşam dışarı cıkıcaz canım planımız var.

söylediklerinin hepsindede haklısın

yaaa neler var neler diyorum okudukça

kvalidenizinki de çok beter off

haklısın valla

İyyyyyy en nefret ettiğim şey bu hopurdetme sapirdatma meselesi.O an kim yapıyorsa gırtlaklayasım geliyor.Eşim her yaptığında kaynanama sövüyorum yalan yok.Bi yemek yemeyi ogretememis diye.

Allah ım okurken sinir oldum. Ben de nefret ederim şapur şupur yemek yiyenlerden. Kaç kere sofra terk etmişliğim vardır. Allah kimseye böyle dert vermesin ya. Ciddi bir takıntı malesef

çünkü evlenmeden yoktu böyle şeyler .. gittikçe iştahllı hapur hupur yemek yiyen adama döndü.. hatta evlenirken 75 kilo olan eşim su an 115 kilo acaba ben mi hata yapıyorum ki
Oooooooooo demekki hüpletilecek yemekler yapıyosun sen de yani suçun büyüğü sende Şaka bi yana hüpletme şaplatma seslerinden kimse hoşlanmaz (bizde ailecek takıntılıyız) ama bu rahatsızlığın aşırısı OKB hastalığına giriyo mesela erkek kardeşim çocukluğundan beri OKB tedavisi görüyo.. yanında nefes alsak bizi boğmaya çalışırdı Önce sendeki rahatsızlığın boyutuna bi bakmalısın, eğer sorun sende değilse bu rahatsızlık durumlarında alınganlık yapmayarak işe başlamalısın (masayı terketmek falan), sonuçta insanlar neredeyse doğuştan gelen yemek yeme alışkanlıklarını değiştirmekte zorlanabilirler.. En olmadı boşanırsın yani başka pek yapılacak bişey yok.

Ayni sorun benm kv ve gorumcede var hep asiri sapirtadiyolar hemde herseyi elleriyle yiyolar kendi tabagima daliyolar falan bense herkesin tabagi ayri olmasini tercih ederm.salata tabagi bile ayri olur bizde ne zaman gorussek ac kalkiyodum masadan sofra adabi diye bisey yok kendilerinde.cok sukur smdi gorusmuyorum baska sebeplerden dolayi artk ac gezmiyorum

bir tek ben gicik olmuyormusum kk da bu tarz seslerden :))

ama cok merak ediyorum gercekten, bu kadar tiksindiginiz adamlarla nasil evli kalabiliyorsunuz.
annesini falan gec, gorecegin zaten 10 gun, ama bu adamla evlisin sen ya, ayni yataga giriyorsun.

Dedigim gibi ben rahatsiz olmuyorum,
yani rahatsiz olsam da bazen, tiksinme boyutunda olmuyor,
ama oyle olsam herhalde direk sogurdum, evliligim ciddi olarak etkilenirdi.

ben de çok rahatsız oluyorum. herkesin rahatsız olması gereken bi konu bence. yemek yerken kimsenin midesini bulandırmaya hakkı yok insanların.

Ay bende hic sevmem
Eşiniz evlendiginizden beri değişmemişse yapacak bişey yok demekki oturmus karakteri
Corba yapmayın aksam derim
Kvye gelince yüz yılda gecse kabullenemeyecek belliki oğlunun bi karısı oldugunu
Resmen herkes kendi ogluyla yatsın der gibi
Ayıp yahu

Bunlar takıntı oluyor sanırım. Ben adabımla yemek yerim ama bugüne dek kimsenin yemek yeme şekline, şapurdatmasına falan dikkat etmedim. Beni sadece yemek yerken çıkan kaşık, çatal, bıçak sesi rahatsız ediyor. Ona da çözüm yok maalesef.

Şu görünmeyen kulak tıkaçlarından al saçlarında uzunsa sal kulağının üstüne.
Bende yemek yeme sakız çiğneme sesine dayanamam nefret ediyorum
Kendimi kesesim geliyor

Takıntı değil cevrende yoktur bence böyle yiyen yoksa emin ol catal bıcaktan cok ses cıkarıyorlar

çok haklısın sessiz kalmakla sorun hiç bi zaman çözülmüyor.

Ben de sese çok gıcık oluyorum. Çorba içmeyi de bilmeyen insan içmesin bence. İnadına çorba yapmazdım sanırım.

Yatak konusunda da çocuğunuzun odasını neden kaynınıza verdiniz ki? Beğenmiyorsa gitsin otelde uyusun. KV'nin inadına da adamı kaldırır odaya alırdım. Maksat gıcıklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…