- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
- Konu Sahibi Nickimnick
siyahlık ciflede gider belki..çok yandıysa gidermi bilmem..bende 2 defa yaktım tencere:)2 defada çaydanlık yaktım:)Gidiyor mu? peki siyahlık..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siyahlık ciflede gider belki..çok yandıysa gidermi bilmem..bende 2 defa yaktım tencere:)2 defada çaydanlık yaktım:)Gidiyor mu? peki siyahlık..
napiyon giz haciNapim süper women mıyım ben
afiyet olsun..bu gun sigara boregi kek makarna salatasi yaptim tabure cekenlere duyrulur
Kzlar bi manti doldururum gormeniz lazim... 3 cocuk tepemde biri yogurur biri acar biri doldurur evlere senlikafiyet olsun..
hepsi seninmi çocukların..ooo mantı vallahi 1 defa açtım 11 senede...:)Kzlar bi manti doldururum gormeniz lazim... 3 cocuk tepemde biri yogurur biri acar biri doldurur evlere senlik
evet benim canim , cocuklarla anca okadar oluyohepsi seninmi çocukların..ooo mantı vallahi 1 defa açtım 11 senede...:)
Bizede gönder sempatim..bu gun sigara boregi kek makarna salatasi yaptim tabure cekenlere duyrulur
Hosgelirsin sempatigim....filozofum epey tarif aldin bunlar seni baya goturur balimben kactim gelirim cocuklari yatirinca
Kac kac mune geldi..siyahlık ciflede gider belki..çok yandıysa gidermi bilmem..bende 2 defa yaktım tencere:)2 defada çaydanlık yaktım:)
24 sayfa boyunca yazın çizin, Mune'yi görünce kaçKac kac mune geldi..
Deniyecem canım inşallah..şu mutfak için çevirmeli saatler var 5 10 dakikaya ayarla..zili çalar ve gider bakarsınız..tekrar kurarsınız..böylece yemekleriniz yanmaktan kurtulur..kendimde aynıyım..bu ara pek yakmıyorum..
Zip zipta popüler oldu vallahi yasım 21 ama 19 evlndm 16 nişanlandım..
Mune abla kac dedim de cryptic hızlı cıktı..24 sayfa boyunca yazın çizin, Mune'yi görünce kaç
Geyiğe aldım sizi, kaynatın şimdi burda, bir daha BDV'de geyiğinizi görürsem sen yemekleri yakarken bende sizi yakarım
öyle oldu vallahi cocuk aklı işte Öyle gerekiyordu kısmet..Melan2010,niye bu kadar erken evlendin evladım..görüyorsun bu kocalarla hayat zor..onlar sanki anne karnından aşçı doğmuşuz gibi davranıyorlar..ellerinide pek sürmezler..her şey hazır olacak..of of..