- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Nickimnick
Trde var suan yok..blendır yada rondon varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trde var suan yok..blendır yada rondon varmı?
Zip zip yerine bu seferde ben sorayım kaç yaşındasınKız elimde degilki bide bnde cocuk gelinim yani hic birsey bilmiyorum..
Zip zipta popüler oldu vallahi yasım 21 ama 19 evlndm 16 nişanlandım..Zip zip yerine bu seferde ben sorayım kaç yaşındasın
Kişisel gelişim için ipekcim Sendee gel çorba yapıyoruz bu defaaAma masallah yemek yarısmalarını kacırmıyorsun.mutevazı olma sımdı:))))
Cok tesekkür canım...Birde küçük ocakta pişir tencereyi çabuk pişsin diye büyük ocağa oturtma yemek her zaman kısık ateşte pişirilmeli eğer bunu uygulamazsan içindeki su çok çabuk buharlaşır ve altı yanar puffff noktası bu , bilmiş ol , canım
canım çok kolaylık benim mutfak robotu bozuldu..küçük bir rondo var o bile iş görüyor..örneğin mercimek çorbasını rondoda çektirince süzme gibi oluyor..Trde var suan yok..
maaşallah kzınıda göndermişsin ünüversiteye allah başarılarını ddaim etsin evladının..yesin canım kocan bunca yıl sonra ne bulursa:)Crytic sanada kolay gelsin neyse kız ünide eşimde ne pişirsem yiyor ,
Alacam inşallah canım ..güzel teknik..canım çok kolaylık benim mutfak robotu bozuldu..küçük bir rondo var o bile iş görüyor..örneğin mercimek çorbasını rondoda çektirince süzme gibi oluyor..
rondı alırsan ikiye böl pişirdiğin çorbayı öyle çektir çok dolu olmasın olurmu..Alacam inşallah canım ..güzel teknik..
Sen benden iyisin yine ben 17 yaşında evlendimZip zipta popüler oldu vallahi yasım 21 ama 19 evlndm 16 nişanlandım..
Baya kucükmüssün yaa aynen cocuklugumuzu yasamadık...hıh yemek yok onlaraSen benden iyisin yine ben 17 yaşında evlendim
Evet tencerenin kapağınıda aç kokusu gider,çok yanarsa işe yaramaz amaNasıl yani yemekle mi? oturtayım..
Cok tesekkür ederim cerom iyi taktikler verdin banarondı alırsan ikiye böl pişirdiğin çorbayı öyle çektir çok dolu olmasın olurmu..
Gidiyor mu? peki siyahlık..Evet tencerenin kapağınıda aç kokusu gider,çok yanarsa işe yaramaz ama
Hiç sorma tam 32 senedir yemek yapıyorum bazen fenalık gelmiyo değil yaniBaya kucükmüssün yaa aynen cocuklugumuzu yasamadık...hıh yemek yok onlara
Tuuu sana utanmazÇoğu zaman ben tabure cekiyorum,aciyorum oktay ustayi. Askitomm 2 yımırtaaa,1 bardak süttt tarif ediyorum böyle
Siyahlık gitmez üstündekileri alıcaksınGidiyor mu? peki siyahlık..
Napim süper women mıyım benTuuu sana utanmaz